Mark Wahlberg képen törölné Harry Stylest
2014. január 12. 14:11
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Ez már nem azért de hülye. Nem vágom h ez miért ilyen nagy gond nem az ő lányi ez egytlenek akik megőrülnek a Fiúkért <3
2014. január 12. 14:36
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Jajjj jajj
Vicces az az ember szólal meg,akinek a legjobb barátja egy plussmaci
Ted
1 felhasználónak tetszik:
csopi14
2014. január 12. 15:07
Idézet (Evelin6816 @ 2014.01.11. 22:41)
Ezt úgy hívják.FÉLTÉKENYSÉG. Szegény apuka,a lányai nem róla poszterolnak a falra hanem másik (tökéletes) srácról. Hát igen ezért biztos meg kell verni. Hány apuka volt már így hogy képen törli amiért a gyereke megszállott? Ők is csak mondják,nem gondolják komolyan. Egyébként is. Ha Harrynek valaki beüt,az számoljon azzal is,hogy Harry is beüthet,de akkor neki vége. Csak Hazza nem ilyen. Amúgy is,ha Harrynek valami baja lesz;A Directionerek kiállnak mellette. Always.
Hát egy rossz hírt kell közölnöm
Mark csak viccelt,de a sok 1D rajongók nem tudnak olvasni,csak a cikknek a címét tudjátok elolvasni.Na meg ez,hogy a 4 éves gyereke imádja a 1D-t?
2014. január 12. 15:10
|
|
Ale926új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 201574 offline
|
Szánalom -.-" Szánalom hogy nem bírja felfogni hogy egy kis semmirevaló is pöcs aki féltékeny. Féltékeny arra hogy a kamaszidó lánya Harryt szereti. Nem vicces, hülye p*cs!
2014. január 12. 15:14
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
úristen, csak viccelt...
De azért, kedves Directionerek, nyugodtan hívjátok a Nemzet Biztonságot
De azért, kedves Directionerek, nyugodtan hívjátok a Nemzet Biztonságot
2014. január 12. 15:23
Imádoom a humorát*-*
de az, amit egyes "directionerek" (ha hívhatom őket ennek) művelnek.....hát hogy is mondjam?! elég gáz xP
Szandi0820
2014. január 12. 15:23
Pöcs vagy te Mark Wahlberg
Amúgy ki ez XD Nem ismerem...Ha én képen törölek 1 évig fogsz korházban feküdni!!Ha..
2014. január 12. 15:27
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Hű, de kemények itt egyes directionerek. Csak nem a Hősök Terén aludtak éjjel?
Mondjuk az látszik, hogy el sem olvasták a cikket...
JBT1
2014. január 12. 15:28
|
|
S. Vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 208966 offline
|
Nessa123 írta:
Hát egy rossz hírt kell közölnöm sad.gif Harry kikap Mark-tól ha "lenne" bunyó.Láttad már Mark-ot,hogy néz ki?A te kis "Hazza-d" nem egy izompacsirta.Ja,mert tetoválásai vannak.És?Attól már olyan lesz mint The Rock?Nézd meg Mark-ot,ha nem láttad még a Pain & Gain-t akkor nézd meg és akkor meglátod,hogy is néz ki wink.gif
Mark csak viccelt,de a sok 1D rajongók nem tudnak olvasni,csak a cikknek a címét tudjátok elolvasni.Na meg ez,hogy a 4 éves gyereke imádja a 1D-t? ohmy.gif Csődbe megy a Dóra a felfedező meg a Go Diego Go ... 4 évesnek még a mese,barbie babázás és ilyen kislányos játékokkal,mesékkel és főleg gyerekdalokat kéne hallgatnia,nem ilyen szennyt.Már bocs 1D rajongók,nem akarom bántani őket.Pár év múlva úgyis elfelejti Mark lánya
ELŐSZÖR IS igazad van másodszor a tetoválás dolognál: igen van tetoválása egy pillangó van a hasán vagy mit tudom én hol és attól még nyomibbnak tűnik
és még egyszer elnézést a directonereknek
Hát egy rossz hírt kell közölnöm sad.gif Harry kikap Mark-tól ha "lenne" bunyó.Láttad már Mark-ot,hogy néz ki?A te kis "Hazza-d" nem egy izompacsirta.Ja,mert tetoválásai vannak.És?Attól már olyan lesz mint The Rock?Nézd meg Mark-ot,ha nem láttad még a Pain & Gain-t akkor nézd meg és akkor meglátod,hogy is néz ki wink.gif
Mark csak viccelt,de a sok 1D rajongók nem tudnak olvasni,csak a cikknek a címét tudjátok elolvasni.Na meg ez,hogy a 4 éves gyereke imádja a 1D-t? ohmy.gif Csődbe megy a Dóra a felfedező meg a Go Diego Go ... 4 évesnek még a mese,barbie babázás és ilyen kislányos játékokkal,mesékkel és főleg gyerekdalokat kéne hallgatnia,nem ilyen szennyt.Már bocs 1D rajongók,nem akarom bántani őket.Pár év múlva úgyis elfelejti Mark lánya
ELŐSZÖR IS igazad van másodszor a tetoválás dolognál: igen van tetoválása egy pillangó van a hasán vagy mit tudom én hol és attól még nyomibbnak tűnik
és még egyszer elnézést a directonereknek
2014. január 12. 15:30
Elmondom nektek (ga bárkit is érdekel) hogy tegnapig én is képen töröltem volna Harryt, de tegnap este megnéztem nagy unalmamba a This is us-ot és teljesen más lett a véleményem róluk. szóval, amíg nem ismered meg őket igazán, addig ne legyen nagy a szád..
2014. január 12. 15:42
tök jó apának tűnik!!!
Hogy ez miket mond a gyerekeinek???
WOW királyság!!!
Hogy ez miket mond a gyerekeinek???
WOW királyság!!!
2014. január 12. 15:44
Idézet (Mixer @ 2014.01.12. 15:23)
Pöcs vagy te Mark Wahlberg
Amúgy ki ez XD Nem ismerem...Ha én képen törölek 1 évig fogsz korházban feküdni!!Ha..
Valaki segítsen nekem.Nem ismered Mark Wahlberg-et?Csak gratulálni tudok neked
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.