Mark Wahlberg képen törölné Harry Stylest
2014. január 12. 08:38
|
|
Boglárka1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 214539 offline
|
De nagy paraszt
2014. január 12. 08:40
|
|
Mrs.Malik1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 217476 offline
|
Úristen !!De K*csög !!!
2014. január 12. 09:06
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Nincs egyedül ezzel, én is pofán vágnám néha őket. Mennyiben fogadunk, hogy ha össze csapásra kerülne sor legyőzném herrikét?
Azon, hogy valaki 4 éveden 1d-t hallgat, azon én ks meglepődtem. Én négy éves azt hallgattam amit a szüleim akartak, Noxot meg Pokolgépet
Azon, hogy valaki 4 éveden 1d-t hallgat, azon én ks meglepődtem. Én négy éves azt hallgattam amit a szüleim akartak, Noxot meg Pokolgépet
2014. január 12. 09:06
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Remélem addig ütné Harrykét amíg mozog.....
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 12. 09:29
|
|
andrewlincolnloveyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 218356 offline
|
istenem:'ddd biztos csak poenbol mondja:D
2014. január 12. 09:32
Engem egyeltalán nem érdekel képentöröli-e Harry-t vagy nem
2014. január 12. 09:33
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Két elkényesztetett kiscsajt is elért az 1D láz, hár jooo
de persze csak viccelt ez a pasas- gondolom.
2014. január 12. 09:47
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
"Evelin6816 írta:
Ezt úgy hívják.FÉLTÉKENYSÉG. Szegény apuka,a lányai nem róla poszterolnak a falra hanem másik (tökéletes) srácról. Hát igen ezért biztos meg kell verni. Hány apuka volt már így hogy képen törli amiért a gyereke megszállott? Ők is csak mondják,nem gondolják komolyan. Egyébként is. Ha Harrynek valaki beüt,az számoljon azzal is,hogy Harry is beüthet,de akkor neki vége. Csak Hazza nem ilyen. Amúgy is,ha Harrynek valami baja lesz;A Directionerek kiállnak mellette. Always."
Directionerek, álljatok már le! -.- Én komolyan megértem Mark-ot, mert én se lennék elragadtatva ettől. De most komolyan. Csak viccelt. Nem kell komolyan venni. Meg mi az, hogy "tökéletes"?! 1. Senki sem kíváncsi arra, hogy ki, hogy áradozik Harry-ről.
2. Senki sem tökéletes.
3- Már nagyon elegem van abból, hogy az 1D van mindenhol, szerintem is képen kellene törölni Harry-t. De nem csak őt. Az összeset -.-
Ezt úgy hívják.FÉLTÉKENYSÉG. Szegény apuka,a lányai nem róla poszterolnak a falra hanem másik (tökéletes) srácról. Hát igen ezért biztos meg kell verni. Hány apuka volt már így hogy képen törli amiért a gyereke megszállott? Ők is csak mondják,nem gondolják komolyan. Egyébként is. Ha Harrynek valaki beüt,az számoljon azzal is,hogy Harry is beüthet,de akkor neki vége. Csak Hazza nem ilyen. Amúgy is,ha Harrynek valami baja lesz;A Directionerek kiállnak mellette. Always."
Directionerek, álljatok már le! -.- Én komolyan megértem Mark-ot, mert én se lennék elragadtatva ettől. De most komolyan. Csak viccelt. Nem kell komolyan venni. Meg mi az, hogy "tökéletes"?! 1. Senki sem kíváncsi arra, hogy ki, hogy áradozik Harry-ről.
2. Senki sem tökéletes.
3- Már nagyon elegem van abból, hogy az 1D van mindenhol, szerintem is képen kellene törölni Harry-t. De nem csak őt. Az összeset -.-
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 12. 09:48
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Dik hát ugy látom hogy mán lassan mindenkit elér az 1D láz:)
2014. január 12. 09:48
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
kis vicces cikk lett
igen, az apák így féltik a lányukat a fiús korszaktól.. nos a lányoknál megjelent a nagy sztárimádat, amit az apuka korban még kicsit kijjebb tolt volna szerintem
2014. január 12. 09:59
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Kaattaa én meg téged törölnélek pofán ,hogy ilyeneket kívánsz másoknak
Lehet ,hogy Harry nem tökéletes ,de másnak lehet az. Gondolom neked Kendall a tökéletes fiú másnak meg nem. Ráadásul az adatlapodon azt írod ,hogy szeretsz néhány 1D dalt ,gondolom akkor ilyen lehetsz igazából is
hazug.
2014. január 12. 10:01
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
hát Harry Stylestól már én is a falra tudnék mászni. nem értem mit esznek azon a nyüvesen. -.^
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.