Mark Wahlberg képen törölné Harry Stylest
2014. január 11. 23:28
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Ti, utálkozók vagytok elvakulva, és nem mi :D Miért baj, ha 4 évesen szereti a One Directiont? Kortól függ h szeressük-e vagy ne? xD Miért baj, hogy ő nem olyan mint ti voltatok? :'D Biztos nagyon édes kislány lehet.
2014. január 11. 23:51
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
fanicsa és Luna0026! Nagyot szakadtam rajtatok.
2014. január 11. 23:57
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Miért nem hallgattatja vele a saját régi raplemezeit velük? Azok minőségi zenék voltak!
2014. január 12. 00:21
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát elég szomorú, hogy ideáig süllyed a média. Én úgy emlékszem, hogy 4 éves koromba magnón keresztül hallgattam éj-nappal át a Hupikék Törpikék főcímdalát. Meg meséket néztem a TV-ben. Kb. ennyi volt a kapcsolatom a média világával. Engem 14 éves koromig jó formán nem is érdekelt a sztár világ.
Ezzel arra akarok utalni, hogy már egyre korábban kezdik el a sztárokért rajongást a fiatalok. Ráadásul mi sem lehet jobb fogás ennél, mint sem édes, aranyos fiúkák, akiknek tehetsége ugyan egyenlő a 0-val, de még is szerethetőek, mert minden cukros-mázos dologgal teli dobálják őket, amiért a lányok oda vannak.
Ezzel arra akarok utalni, hogy már egyre korábban kezdik el a sztárokért rajongást a fiatalok. Ráadásul mi sem lehet jobb fogás ennél, mint sem édes, aranyos fiúkák, akiknek tehetsége ugyan egyenlő a 0-val, de még is szerethetőek, mert minden cukros-mázos dologgal teli dobálják őket, amiért a lányok oda vannak.
2014. január 12. 01:18
|
|
SziSzi és ViVi Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 169870 offline
|
Legalább tudom hogy nem csak én érzek így!
2014. január 12. 02:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Evelin6816 @ 2014.01.11. 22:41)
Ezt úgy hívják.FÉLTÉKENYSÉG. Szegény apuka,a lányai nem róla poszterolnak a falra hanem másik (tökéletes) srácról. Hát igen ezért biztos meg kell verni. Hány apuka volt már így hogy képen törli amiért a gyereke megszállott? Ők is csak mondják,nem gondolják komolyan. Egyébként is. Ha Harrynek valaki beüt,az számoljon azzal is,hogy Harry is beüthet,de akkor neki vége. Csak Hazza nem ilyen. Amúgy is,ha Harrynek valami baja lesz;A Directionerek kiállnak mellette. Always.
Persze, csak is! Marknak abszolút van indoka, hogy féltékeny legyen erre a majomra, pláne, hogy a saját fiatal korában az Úrért is meglehetősen döglöttek a nők. Most sem a fiatalok táborát erősíti, de Mark is olyan, mint a bor - minél öregebb, annál jobb. Egy igazi pasi, egy igazi férfi nagyjából így néz ki, nem pedig úgy, mint azaz öt metroszexuális feminin egyed, akikért annyira, de annyira rajongtok.
Idézet (Lajuraxx @ 2014.01.11. 23:28)
Ti, utálkozók vagytok elvakulva, és nem mi
Miért baj, ha 4 évesen szereti a One Directiont? Kortól függ h szeressük-e vagy ne? xD Miért baj, hogy ő nem olyan mint ti voltatok? :'D Biztos nagyon édes kislány lehet.
Hát nem azért, de én négy évesen még épphogy a Pocahontas rajzfilmben lévő dalokat énekelgettem, oviba jártam, valamint minden este nyolckor a szüleim betettek egy Disney klasszikus kazit a videóba és arra aludtam el. Azt sem tudtam akkor még megfogalmazni, hogy mi az a zene, nemhogy plátói szerelmet érezzek egy sztár iránt.
2014. január 12. 02:35
ezk az egydésisek álszentek ez nem popzene ez valami iszsonyatos ürülék... a zene a TECHNOnál kezdődik nem itt..
2014. január 12. 06:59
|
|
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2014.01.12. 00:21)
Hát elég szomorú, hogy ideáig süllyed a média. Én úgy emlékszem, hogy 4 éves koromba magnón keresztül hallgattam éj-nappal át a Hupikék Törpikék főcímdalát. Meg meséket néztem a TV-ben. Kb. ennyi volt a kapcsolatom a média világával. Engem 14 éves koromig jó formán nem is érdekelt a sztár világ.
Amerikában teljesen máshogy nőnek fel a gyerekek. nem kell ezen csodálkozni.
2014. január 12. 07:03
|
|
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline
|
Idézet (Evelin6816 @ 2014.01.11. 22:41)
Ezt úgy hívják.FÉLTÉKENYSÉG. Szegény apuka,a lányai nem róla poszterolnak a falra hanem másik (tökéletes) srácról. Hát igen ezért biztos meg kell verni. Hány apuka volt már így hogy képen törli amiért a gyereke megszállott? Ők is csak mondják,nem gondolják komolyan. Egyébként is. Ha Harrynek valaki beüt,az számoljon azzal is,hogy Harry is beüthet,de akkor neki vége. Csak Hazza nem ilyen. Amúgy is,ha Harrynek valami baja lesz;A Directionerek kiállnak mellette. Always.
látom nem olvastad el a teljes cikket vagy ha mégis, csak a címét sikerült értelmezned..
2014. január 12. 08:05
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Szegény Harry.Én szeretem a 1D-t.Azon nagyon meglepődtem, hogy a 4 éves lánya már most ilyen.Én 4 évesen meséket néztem,meg gyerekdalokat hallgattam!!!Harry 1 jó tanács:Ha meglátod Mark-ot FUSS! FUSS! FUSS!
2014. január 12. 08:12
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Ezzel nincs egyedül.
2014. január 12. 08:29
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Ez nagy már nem azért azt hittem komolyan gondolja
2014. január 12. 08:29
|
|
Chanel13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 216415 offline
|
Beyla, teljesen igazad van!
Már bocsánatot kérek a directionerektől, de egy Harry és egy Mark meccsen, nem hiszem hogy Harry jönnek ki győztesként, viszont mivel nem erről szól a cikk...
Mindig meg tudok lepődni, hogy ti, 1D rajongók, milyen indokokkal álltok elő. Általában ugyanazokkal; tökéletes, helyes, aranyos, rendes, fantasztikus srác. Ennyiből áll a kommentetek, miszerint az általatok istenített "énekes" tökéletes. Ezért taps jár, de tényleg! (Ugye érzitek a szarkazmust?)
Már bocsánatot kérek a directionerektől, de egy Harry és egy Mark meccsen, nem hiszem hogy Harry jönnek ki győztesként, viszont mivel nem erről szól a cikk...
Mindig meg tudok lepődni, hogy ti, 1D rajongók, milyen indokokkal álltok elő. Általában ugyanazokkal; tökéletes, helyes, aranyos, rendes, fantasztikus srác. Ennyiből áll a kommentetek, miszerint az általatok istenített "énekes" tökéletes. Ezért taps jár, de tényleg! (Ugye érzitek a szarkazmust?)
2014. január 12. 08:30
|
|
Mrs.Tomlinson99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 214921 offline
|
én fogom orrba nyomni ezt a Markot, ha Harrynek egy haja szála is görbül!!! >:(
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: