Már nem azért de szerintem Harry tök ronda. (Bocs ha valakit megbántottam) Jobban bele vagyok zúgva egy átlagos osztálytársamba (aki ráadásul török ) semmint egy ilyen ugrabugráló 1D be
És négyévesen ezér rajongani??!!!
Mark Wahlberg képen törölné Harry Stylest
2014. január 15. 19:22
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Én négyévesen a Minimaxot néztem, nem ilyen "szívtipró" bandákat, amik még csak nem is azok... Tehetség nulla. Inkább adnék egy puszit a világ legrondább emberének, mint hogy ezekkel egy percet is töltenék... Hova tart a világ???
2014. január 15. 20:03
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Ilyen egy jófej ember,hölgyeim és uraim.
2014. január 15. 20:43
hát ez atéert durva... a lányát is megbántja ezzel
2014. január 16. 14:36
|
|
HarryStyles4eveerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 219349 offline
|
ez hülyee. megérthetné hogy a lányai teljesen normálisak. ezzel hogy ennyire utálja őket a lányait is megbántja
2014. január 16. 14:53
Megérthetné, hogy a lányai életében nem csak ő fontos. Attól még őt is szerethetik. Nem mintha elfogult lennék Harry-vel szemben. Dehogyis!!!!!!!!!!
2014. január 16. 19:40
|
|
LittleStyles.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 211699 offline
|
Négy évesen rajzfilmeket kellene néznie és babáznia, nem képeket dugdosni Harry Styles-ról...
2014. január 16. 20:18
|
|
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline
|
Hát végül is meg értem.nem mindki szeretheti az 1D-t.Na meg közre játszik az apai ösztön is szerintem.Na de ha meghívja magukhoz az 1D akkor nem ajánlom hogy megüsse bármejiköjüket is.
A másik meg az hogy,azért énmeglepődtem hogy egy négy éves kislány már ennyire szereti az 1D.Na meg hogy különösen is oda van az egyik tagért,Harryért.Mert hát a 10 éves meg értem, de 4 éves?.Jó nem arról van szó mert az én kistesóm is szereti az 1D-t 6 éves korától és most pedig 7 éves.De ő nem lány és ő csak a zenéjüket szereti halgatni.Na mindegy.Végül is jó tudni hogy mennyire tágak a directionerek korhatárai.Minnél többen vagyunk annál jobb.
I
1D!
A másik meg az hogy,azért énmeglepődtem hogy egy négy éves kislány már ennyire szereti az 1D.Na meg hogy különösen is oda van az egyik tagért,Harryért.Mert hát a 10 éves meg értem, de 4 éves?.Jó nem arról van szó mert az én kistesóm is szereti az 1D-t 6 éves korától és most pedig 7 éves.De ő nem lány és ő csak a zenéjüket szereti halgatni.Na mindegy.Végül is jó tudni hogy mennyire tágak a directionerek korhatárai.Minnél többen vagyunk annál jobb.
2014. január 17. 12:45
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát, szerintem sem vicces, halálosan komolyan egyetértek a pasassal
xD De komolyan. Négyéves kis sz*ros, aztán bele van bolondulva HARRY STYLES-ba? Még a neve is nevetséges a gyereknek, hogy a fejéről ne beszéljünk... Nem tudom, hova romlik még ez a világ... :S
2014. január 17. 16:44
|
|
DoraStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208976 offline
|
Jajj Isteneeem! :// <3
2014. január 17. 19:27
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
A világ egyik legjobb képű fickója vs. egy senkiházi kis p.cs .
1 felhasználónak tetszik:
imbranataxversa
2014. január 17. 19:39
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
Na jó azért nem szeretnék ilyen apukát o.O Legalább az én apám elfogadja h szeretem őket:33 Azért az, hogy van egy képe Harryről még nem olyan nagy bűn szerintem. Igazán elfogadhatná, hogy nem csak ő létezik a világon, mert ha felnőnek a lányai és pasizni fognak lelövi őket gépfegyverrel v mi? xd
2014. január 17. 22:00
|
|
mayuszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 219072 offline
|
Ne merd bántani Hazzát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy Claiity teljes mértékben egyetértek veled!
Mi lesz ha a lányai pasizni fognak lelövi a fiúkat gépfegyverrel?!
Amúgy Claiity teljes mértékben egyetértek veled!
Mi lesz ha a lányai pasizni fognak lelövi a fiúkat gépfegyverrel?!
2014. január 17. 22:49
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Ne vegyétek ennyire komolyan... Mark viccelődött ésnem tudom milyen apa mert nem ismerem... de ettől még nem rossz.. Láttatok már valaha Conan interjút?? nem épp a komolyságáról híres
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.