Mark Wahlberg képen törölné Harry Stylest
2014. január 12. 18:16
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Ne értem miért kéne Harry-t bántani. Nem ő tehet róla, hogy ez a kiscsaj ennyire rajong érte!
2014. január 12. 18:21
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Hát a lányai előtt nem húzna be neki, de ha félrehívja a nappaliból a konyhába...
Amúgy végre kiderült, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki az első találkozás folyamán legszívesebben kiherélné...
Amúgy végre kiderült, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki az első találkozás folyamán legszívesebben kiherélné...
2014. január 12. 18:29
|
|
Tiffany Maxwellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 56 Csatolások: 1 Azonosító: 219114 offline
|
Kész szappanopera ami itt folyik.
Nem akartam belefolyni ebbe, de csak egy gyors kérdésem lenne a directionerekhez:
khmm.. Ti komolyan azt hiszitek, hogy Harry kiütné Markot? Tudjátok egyáltalán, hogy kicsoda? Ameddig nem addig ne mondjatok ilyen hülyeségeket, magatokat járatjátok le.. csak egy tippp volt
Nem akartam belefolyni ebbe, de csak egy gyors kérdésem lenne a directionerekhez:
khmm.. Ti komolyan azt hiszitek, hogy Harry kiütné Markot? Tudjátok egyáltalán, hogy kicsoda? Ameddig nem addig ne mondjatok ilyen hülyeségeket, magatokat járatjátok le.. csak egy tippp volt
2014. január 12. 18:48
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
szerencseje h nem gondolja komolyan...
2014. január 12. 19:18
|
|
zsof19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 187628 offline
|
mert különben mi lenne ha komolyan gondolná? minden Dictioner odamenne?
srácok! ne vegyétek személyes sértésnek, ha valaki nem csipázza a kedvenceteket... és amúgy is csak viccelt, mert ő egy APUKA, AKI NEM AKARJA, HOGY A KISLÁNYA MÁSSAL FOGLALKOZZON
srácok! ne vegyétek személyes sértésnek, ha valaki nem csipázza a kedvenceteket... és amúgy is csak viccelt, mert ő egy APUKA, AKI NEM AKARJA, HOGY A KISLÁNYA MÁSSAL FOGLALKOZZON
2014. január 12. 19:32
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
miért baj az, ha a lánya/i rajonganak valakikért?
2014. január 12. 20:04
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
ez aranyos:DDDD
2014. január 12. 20:19
Idézet
akik imádják őket egyszerűen olyan ostobaságot mutatnak
Idézet
Látszik,hogy te is directioner "vagy mi a nevük" vagy
Ne általánosítsunk már!
A cikkre visszatérve amikor elolvastam a címet,bevallom egy kicsit megijedtem,de mikor tovább olvastam csak mosolyogtam egy jót és azt gondoltam: "Rendes,szerethető,aranyos és vicces egy koma ez."
2014. január 12. 20:31
2014. január 12. 21:19
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Meg is értem! Elég idegtépő lehet naphosszat azt hallgatni, hogy
Jajj ott van Harryke! Jajjj Liam annyira cukii! Apu vegyél nekem1D-s pólót! Nekem meg egy Louisos bögrét!
Szóval kitartés Mark majd csak kinövik!
Jajj ott van Harryke! Jajjj Liam annyira cukii! Apu vegyél nekem1D-s pólót! Nekem meg egy Louisos bögrét!
Szóval kitartés Mark majd csak kinövik!
2014. január 12. 22:21
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
4évesen?????
2014. január 12. 22:25
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
ajajjajjj... A directionerek fenyegetőznek. Komolyan? Miért nem tudtok mind olyanok lenni, mint azok, akiket én ismerek? Akikkel én minimális kapcsolatot is létesítek mind normális. De amúgy mit gondoltok? Mi az, hogy Harry simán kiütné Markot? Nézzetek már róluk képeket... Na melyik hasonlít jobban egy evőpálcikához?
2014. január 12. 23:24
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Korán kezdik a lányok, de mint ahogy a mondás tartja ,,Minél előbb, annál jobb".
2014. január 13. 01:21
|
|
Rem.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 213201 offline
|
A Directionereknek csak annyit, hogy naiv kis libák. Őszintén. Szerintetek az normális, ha egy gyerek az apjánál jobban tisztel egy híres énekest, akinek semmi köze nincsen a gyerekhez, nem ő az édesapja/édesanyja? Szerintem ez már abszurd és megértem Markot, hogy miért akarja képen törölni Harry Stylest.
Elody Lovell: Ez nem rajongás, hanem abnormalitás.
Elody Lovell: Ez nem rajongás, hanem abnormalitás.
2014. január 13. 08:43
Idézet (Henna100 @ 2014.01.12. 20:19)
Ne általánosítsunk már!
Minden úgynevezett fancsoportban/fanságban vannak az elvetemültek,akiknek semmi és senki nem számít,csak az,hogy találkozzanak kedvenceikkel.A másik fele viszont átlagos,normális lány.Senki sem egyforma! Attól képen,hogy vannak a directioner 1O-12 éves kis ** akik azt sem tudják mit és miről beszélnek,még normális is akad,még ha ti egyforma tulajdonsággal ellátott,örült és sikítozó tini lányokat láttok ebben az egészben .
A cikkre visszatérve amikor elolvastam a címet,bevallom egy kicsit megijedtem,de mikor tovább olvastam csak mosolyogtam egy jót és azt gondoltam: "Rendes,szerethető,aranyos és vicces egy koma ez."
Igen,de más lány csak a címet olvassa el és akkor jön ez a "botrány",te elolvastad,de más nem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: