Starity

Történetek...

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2007. június 20. 18:49 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Fizika óra van, én mellette ülök. Nézem a fénylõ, bársonyos haját, a gyönyörû szemét, a szép kezét. Õ rám néz, és mosolyog. De Õ nem úgy néz rám, Õ csak az úgymond "legjobb barátom".
Vége az órának, vége a napnak, Õ átjön hozzám elkérni a matekfüzetem. Én odaadom neki, Õ rámosolyog, az arcomra nyom egy puszit, és azt mondja, köszi! Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Õt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Õ nem így néz rám, és én ezt tudom.
Másnap találkozunk a suliban, mellette ülök, sír. Sír, mert szakított a barátjával Én megvigasztalom, õ átölelem, érzem, hogy majd kiugrik a szívem.
Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rámosolyog, az arcomra nyom egy puszit és azt mondja, köszi. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt, és hogy nem akarom, hogy csak barát legyünk, de õ nem így néz rám, és én ezt tudom.
Telnek a nap, az évek, látom hosszú talárban, az érettségin, látom, amikor átveszi a bizonyítványát. Õ rámosolyog. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám, és én ezt tudom.
Együtt megyünk a fõiskolára, de telnek az évek, és már a diplomaosztón találom magam. Õ még szebb, hosszabb és szebb a haja, az arca, gyönyörû nõ. Az utolsó nap õ rád mosolyog, az arcomra nyom egy puszit. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt, és hogy nem akarom hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám, és én ezt tudom.
Eltelik rengeteg idõ, én minden héten beszélek vele telefon. És megkapom a szörnyû hírt. Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van, látom a fehér gyönyörû arcát. Potyognak a könnyeim. Már nem mosolyog rám, és már nem is kapok tõle puszit.
El akarom neki mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ már nem tudhatja ezt.
Késõbb felmegyek a szobájába, és megtalálom a naplóját, és a következõket olvasom: " Rámosolyog, az arcára nyomok egy puszit. El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám, és én ezt tudom."

tudom sokan már biztos ismerték... de biztos van akinek új...
Nekem tetszik... elég szomorú történet és elgondolkodtató. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, LadyMusiC, Minimanó94
2007. június 20. 18:54 #2
- törölt felhasználó -    
Freeze üzenete:
aki szétoffolja kivágom biggrin.gif
... és én is! wink.gif

2007. június 20. 19:34 #3
Gereb
Gereb
a szabalyzat is monnyonle
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9134
Csatolások: 28411
Azonosító: 135
Kiegeszites:
a betegekre nem vonatkozik Frizbi uzenete
2007. június 20. 19:38 #4
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Azon gondolkodom, hogy miért, illetve honnan olyan ismerõs nekem ez a történet... think.gif
... ja meg van, mintha csak rólam szólna unsure.gif cry.gif
2007. június 20. 19:38 #5
Devil
Devil
Hozzászólás: 1726
Csatolások: 982
Azonosító: 921
Hm, nem olvastam még, de nagyon jó volt, köszi hogy megosztottad.
2007. június 20. 19:47 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet(Freeze @ 2007. June 20. - 18:49)

Tanulság: ne tétovázz, ragad meg az pillanatot és cselekedj! smileeee.gif
2007. június 20. 20:53 #7
NetBoszi
NetBoszi
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 606
Csatolások: 102
Azonosító: 27341
Ezt még én se olvastam, csak hasonlót, de ez tényleg gyönyörû!
És ez tényleg így van, cselekedni kell, ha igazán szeretsz valakit! Maximum kosarat kapsz, na és akkor mi van? Legalább tudod mit érez, de bizonytalanságban élni, szerintem még ennél is sokkal rosszabb! blush.gif
Köszi, hogy beírtad ezt a történetet! blush.gif
2007. június 20. 20:59 #8
Sunset Lover
Sunset Lover
Hozzászólás: 3166
Csatolások: 1382
Azonosító: 17566
Idézet(NetBoszi @ 2007. June 20. - 19:53)
És ez tényleg így van, cselekedni kell, ha igazán szeretsz valakit!

Én azért mondanék erre valamit:
mivan ha tényleg annyira szeretsz valakit, elmondod neki és õ nem úgy érez......na olyankor van baj, onnantól kezdve egészen máshogy fog rád gondolni és lehet, hogy már nem akar majd veled lenni olyan gyakran, esetleg kerül stb.
remélem értitek mirõl beszélek smileeee.gif

amúgy meg nem nagyon szeretem az ilyen és ehhez hasonló történeteket, szomorú meg minden és én amúgy is "befordulós" vagyok tongue.gif
2007. június 20. 21:02 #9
NetBoszi
NetBoszi
Hozzászólás: 606
Csatolások: 102
Azonosító: 27341
Idézet(Sunset Lover @ 2007. June 20. - 20:59)
mivan ha tényleg annyira szeretsz valakit, elmondod neki és õ nem úgy érez......na olyankor van baj, onnantól kezdve egészen máshogy fog rád gondolni és lehet, hogy már nem akar majd veled lenni olyan gyakran, esetleg kerül stb.
remélem értitek mirõl beszélek  smileeee.gif

Nézd, szerintem bárkivel bármit meg lehet beszélni! És az idõ minden sebet begyógyít! Ha meg nem érti meg, hogy szereted, és csak barátként tud Rád nézni, és nem tud utána továbbra is barátként viselkedni Veled, akkor nem is szeretett igazán, és nem értékeli azt aki vagy igazán!
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2007. június 20. 21:03 #10
jjj
jjj
Hozzászólás: 1938
Csatolások: 2614
Azonosító: 451
Idézet(Freeze @ 2007. June 20. - 18:49)
Õ átjön hozzám

Õ rámosolyog.

smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif

Ez györû. Tényleg meghatott. smileeee.gif smileeee.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif
-----------------------------------------------------------------------------

Másképpen:

Õ átjön hozzám ... Õ rámosolyog. smileeee.gif

"B+ a Kolesz folyosón, a szokványos csávó az egyik poróltót beindította, és minden fehér a környéken. Érdekében Te is, és mások mellett mossad a folyosót!!! "

Rögtön megijedtem. w00t.gif

A Hold akkor tólta fel meszes se***-t a horizonton. tongue.gif

Kicsit csúszkáltunk a felmosó rongyokban. biggrin.gif

A Csávó meg döglött, mint Shakira az ágyban. (Gereb a rendszergazda ágyilag blush.gif biggrin.gif )

A ZH-k kivégezték a poroltónkat. sad.gif
biggrin.gif
2007. június 20. 21:09 #11
Leo
Leo
·٠•●•٠·

Státuszhö?
Hozzászólás: 6474
Csatolások: 46883
Azonosító: 4729
Idézet(Freeze @ 2007. June 20. - 17:49)
Fizika óra van, én......

cry.gif cry.gif cry.gif

jó a sztori, köszi.
én is írhatok bele ide novellát? vhol találtam, s tetszett nagyon.
2007. június 20. 21:27 #12
Freeze
Freeze
Idézet(Leo @ 2007. June 20. - 21:09)
én is írhatok bele ide novellát? vhol találtam, s tetszett nagyon.

persze... beer.gif
2007. június 20. 21:27 #13
Leo
Leo
·٠•●•٠·

Státuszhö?
Pillének

Történt egyszer, hogy egy embernek elment az életkedve, de nem tudta miért. Hiába is gondolkozott azon mi történt, csak nem tudott rájönni. A hirtelen jött búskomorsága okát nem tudta, de nem is érdekelte már. Csak ült és szomorkodott saját bánatán. Akik segíteni próbáltak neki, azokat vagy megbántotta, vagy meg se hallottta a hangjukat. Csak maga volt, egyedül, mint az ujja.

Hanem aztán történt, hogy egy lepke, de nem is lepke, egy pille szállt a térdére. Csak nézte nézte a pillét és rájött hogy milyen szép. Miért pont egy ilyen semmirekellõ alak térdére is szállt, egy ennyire szép lény? - morfondírozott magában.
- Mit akarsz tõlem? - kérdezte.
- Semmit, csak pihenni egy keveset, mert nagyon elfáradtam - felelte a pille.
Aztán a pille elmondta neki, hogy mennyire szomorú, mert mindenki csak a szépségét látja és senki sem figyel arra, hogy milyen is õ valójában. Elbeszélgettek hosszan, nagyon hosszan. Megérintettek egymásban valamit amirõl azt sem tudták hogy bennük van. Boldogok voltak egy röpke pillanatra.

Az ember rájött, hogy az õ baja már semmiségnek tûnik a pille bánatához képest. Aztán körülnézett. És már nem úgy látta a világot, mint annak elötte. Aztán a pille fogta magát és elszállt...
- Ne menj! - szólt utána az ember, de a pille nem hallotta. Õ is a saját bánatával volt elfoglalva és nem hallotta meg amit az ember mondott. Csak szállt tova és nem tudta, hogy végre van valaki aki nem csak a szépséget nézi, hanem mögé is lát.

Az ember még nézett egy darabig a pille után és azon gondolkodott, hogy mi lett volna, ha a pille még maradt volna egy picit. Aztán megvonta a vállát és hazament, s nem gondolt aznap többet a pillére. Késõbb rájött, hogy mért is volt szomorú. Ugyanazért, amiért a pille: õt se akarták megismerni igazán. Legalábbis õ így gondolta. Csak bámult ki az ablakon és várta hogy meglássa még egyszer a pillét. De nem látta. Azóta is keresi...

Írta: Buki
2007. június 20. 21:33 #14
Leo
Leo
·٠•●•٠·

Státuszhö?
Ébredés

A Tudás mindennél szörnyûbb - most már elhiszem mindazoknak, akik ezt állítják. Megtapasztaltam én is; a Tudást, ami szétmar, megöl és a legmélyebb kétségbeesésbe taszít.

Nem voltak irgalmasak hozzám azok az istenek, kik utamba vezérelték azt a furcsa és különös alakot. Egy mesésen gazdag koh'terrin volt - mást sajnos nem mondhatok róla, az adott szó kötelez. Tudni kell egyébként, hogy bármiféle munka és megbízás híján, pénz nélkül jártam ekkor Mantyss utcáit - ennem se volt mit. Társaságra vágyva épp egy füstös ivóba készültem betérni, mikor megszólított. Bár körüllengte a titokzatosság, s enyhe félelem tört rám szemeibe pillantva, azonnal eloszlatta minden bizonytalanságom az az elképesztõ összeg, amit egy szokatlan feladat teljesítéséért ajánlott fel.

Mutatott egy térképet, ami a Rohtant-sivatagot ábrázolta elnagyoltan - s a sivatagban egy várost. 30 egységet ígért, ha felkeresem a várost, és minden élményem leírom egy útinapló formájában. Nem ismerem annyira a sivatagot - mégis nekiindultam; fejemben a hatalmas összeg járt. Többheti élelemmel, vízzel, és jónéhány teherhordó állattal felszerelve haladtam a portenger belsejébe. Feltûnt az élet és a hangok teljes hiánya; még útonálló nomádokba sem botlottam, pedig felkészültem a támadásukra. Háromheti vándorlás után elértem a várost. Természetesen megbízóm szolgált a térképen kívül is útmutatással a hely pontos hollétérõl. Belém, balgába pedig csak úticélomhoz közeledvén fészkelte magát a gondolat: miért egy idegent - engem - küldött ide, mikor talán mindenki másnál jobban ismerte a területet.

A város halott volt - már évezredek óta. De a sokembernyi magas monolitokat, szögletes, szürke kõbõl épült házakat és más építményeket, melyeknek rendeltetését képtelen voltam megállapítani, mégsem lepte be és rejtette el a finom szemcsés por. A város halott volt - és megborzongtam a síri csendben, mert mintha mégis élt volna.

Kíváncsian és félve beléptem az egyik házba.

És azóta semmirõl tudomást se véve járok az elátkozott romok között, gyakran öntudat nélkül. Mert amikor átléptem az ablaktalan épület küszöbét, megláttam a szanaszét heverõ testeket, és a róluk felrebbenõ pokoli árnyakat. Megláttam a testeket - mindegyik test én voltam, öregen és fiatalon, épen és összemarcangolva, cafatokra mállva és meg sem születetten. Mind én voltam, és most már tudom, hogy ki vagyok.

A Démonok nem õk. Nem.

A Démon én vagyok.

Írta: Doki
2007. június 20. 21:33 #15
Freeze
Freeze
Idézet(Sunset Lover @ 2007. June 20. - 20:59)
remélem értitek mirõl beszélek  smileeee.gif

Ekkor jön képbe ez a topik: Igaz barátság fiú és lány között? biggrin.gif
2007. június 20. 22:57 #16
Freeze
Freeze
Idézet(o_O .. O_O .. O_o @ 2007. June 20. - 19:47)
Tanulság: ne tétovázz, ragad meg az pillanatot és cselekedj! smileeee.gif

Így tettem! wink.gif biggrin.gif
2007. június 21. 20:15 #17
515
515

StátuszBrowsing... :)
Hozzászólás: 1375
Csatolások: 1470
Azonosító: 3579
Én meg e-mail-ben kaptam még régebben egy pps-t, az alábbi nagyon rövid sztorival. Igazából ez egy körlevél volt, amiket nem igazán csípek, meg mondjuk a történet témája sem áll igazán közel hozzám, de a vége mégis igazán mellbevágott. blink.gif
Hátha valakinek még tetszeni fog. rolleyes.gif Most csak így a szöveg:

Angelus

Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetõs család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta az angyaloktól, hogy a nagy ház vendégszobájában pihenjék ki magukat. Ehelyett egy picike helyet kaptak a hideg pincében.
Amikor kinyújtóztak a kemény padlón, az idõsebb angyal meglátott egy lyukat a falon, és kijavította azt. Amikor a fiatalabb angyal kérdezte, miért, az idõsebb angyal így felelt:
- "A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak."

A következõ éjjel mindketten egy nagyon szegény, de vendégszeretõ paraszt és felesége házában pihentek. Miután azok azt a kevés ételt is megosztották velük, amilyük volt, átengedték az angyaloknak az ágyukat, ahol õk jót aludtak.
Amikor a következõ napon a nap felkelt, az angyalok könnyek között találtak a parasztot és a feleségét. Az egyetlen tehenük, akinek a teje az egyedüli bevételük volt, holtan feküdt a mezõn.

A fiatal angyal dühös lett, és kérdezte az idõsebbet, hogyan hagyhatta, hogy ez megtörténjen.
- "Az elsõ embernek mindene megvolt, mégis segítettél neki." - vádolta - "A második családnak kevese volt, és hagytad, hogy elpusztuljon a tehenük."
- "A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak." - mondta ismét az idõsebb angyal. - "Amikor a nagy ház hideg pincéjében pihentünk, észrevettem, hogy a falon lévõ lyukban arany van. Mivel a tulajdonos olyan mohó volt, és nem akarta megosztani szerencsés sorsát, betapasztottam a falat, hogy ne találhassa meg. Amikor a utolsó éjszaka a paraszt ágyában aludtunk, jött a halál angyala, hogy elvigye a feleségét. Helyette odaadtam a tehenet..."
A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak!

A tegnap: történelem. A holnap: misztérium. A ma: ajándék. Úgy gondolom, hogy az élet valami különleges...
Élj és élvezz minden pillanatot. Ez nem fõpróba!

smileeee.gif meghajolo.gif
2007. június 22. 00:26 #18
Freeze
Freeze
Idézet(515 @ 2007. June 21. - 20:15)
Én meg e-mail-ben kaptam még régebben egy pps-t, az alábbi nagyon rövid sztorival. Igazából ez egy körlevél volt, amiket nem igazán csípek, meg mondjuk a történet témája sem áll igazán közel hozzám, de a vége mégis igazán mellbevágott. blink.gif
Hátha valakinek még tetszeni fog.  rolleyes.gif Most csak így a szöveg:

Angelus

nemrossz....
2007. június 22. 00:51 #19
tironman
tironman
HQParadise.
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 774
Azonosító: 5
Idézet(Freeze @ 2007. June 20. - 17:49)
Fizika óra van, én mellette ülök. ....
tudom sokan már biztos ismerték... de biztos van akinek új...
Nekem tetszik... elég szomorú történet és elgondolkodtató. smileeee.gif

Szép történet, minnyá emo leszek sad.gif smileeee.gif
egyébként bátraké a szerencse. wink.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: chrisBrown14
2011. április 12. 15:54 #20
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Idézet (tironman @ 2007.06.22. 00:51)
Szép történet, minnyá emo leszek sad.gif  smileeee.gif 
egyébként bátraké a szerencse. wink.gif smileeee.gif

_nevet.gif _nevet.gif
Akkor már énis jövök pár érdekes történettel. rolleyes.gif

Gazdag vagy szegény

Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt,hogy milyen szerencsés családban él.

Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.

- Nos, mit gondolsz erről az útról?
- Nagyon jó volt apa!
- Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
- Igen.
- És mit láttál meg mindebből?
- Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek. Te viszont, és Anyu egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.

Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
- Köszönöm Apa, hogy megmutattad, hogy milyen gazdagok is lehetnénk.

Ez meg csak vicces thumbsup.gif

Az Aranyhal szabadságra készül, de nincs aki helyettesítené, és így végül a cápát kéri meg, hogy amíg távol van teljesítse helyette az emberek kívánságát. Az Aranyhal mindenre kioktatja a cápát, majd elutazik. Kipihenve érkezik vissza 2 hét múlva, és egyből a cápát faggatja, hogy mi történt addig, míg távol volt.

- Semmi különös, csak egy halász fogott ki, és annak elmondtam - ahogy Te tanítottad - ha vissza dob, akkor teljesítem egy kívánságát.

- Na és?

- visszadobott és azt kívánta, hogy érjen földig a fütyköse.

- Erre Te?

- Leharaptam mind a két lábát!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!