Ők voltak 2013 nagy visszatérői
2014. január 12. 22:54
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Av és 1D <3<3<3<3<3
2014. január 12. 22:59
|
Justinoscsajúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 219177 offline
|
a szélsőbaloldali képen kajak Hayley van ? :S
Amikor azt hiszem már hogy Miley változott sokat , tévedenem kell mert Hayley változott túl sokat:S tőle marhára nem ezt a kinézetet várnám el , és a zenéje ugyanígy eléggé gagyi formát öltött fel. És nem kell jönni hogy belieber vagyok , mert az vagyok de hallgatok rengeteg mást is. és a Héli nem ilyen volt , kész fashion victim lett a csaj
Amikor azt hiszem már hogy Miley változott sokat , tévedenem kell mert Hayley változott túl sokat:S tőle marhára nem ezt a kinézetet várnám el , és a zenéje ugyanígy eléggé gagyi formát öltött fel. És nem kell jönni hogy belieber vagyok , mert az vagyok de hallgatok rengeteg mást is. és a Héli nem ilyen volt , kész fashion victim lett a csaj
2014. január 12. 23:37
Ezt a cikket nem is láttam kint. Csak véletlen láttam meg.
No de a témára..
Szerintem is jó kis év volt zeneileg, meg is lepődtem, hogy szinte egy csomó kedvencem '13-ban lesz újra aktiv. Nekem a Top 3 album az mindenképp a "Prism", a "Close To The Truth", és a "Bangerz". Avriltől, Britneytől és a Hurtstől is jobb albumot vártam volna.. Kicsit csalódtam bennük. Az idei év is lehetne ehhez hasonló, mert akkor tele lennék csomó új zenével.
Összességében jó cikk lett, bár azt megjegyezném, hogy Zendaya albuma még Augusztusban debütált, és Beyoncé pedig 600+ezres eladást produkált az első héten.
Szerintem is jó kis év volt zeneileg, meg is lepődtem, hogy szinte egy csomó kedvencem '13-ban lesz újra aktiv. Nekem a Top 3 album az mindenképp a "Prism", a "Close To The Truth", és a "Bangerz". Avriltől, Britneytől és a Hurtstől is jobb albumot vártam volna.. Kicsit csalódtam bennük. Az idei év is lehetne ehhez hasonló, mert akkor tele lennék csomó új zenével.
2014. január 13. 09:41
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Végre egy nagyon jól kidolgozott cikk, amiben nem csak a pop előadók albumjai vannak leírva. Mondjuk azt nem tudom, hogy a Hurts mióta rock, de lényegtelen. Nekem a Paramore új albuma nem jött be annyira, ahogy Hayley stílusváltása sem. Remlem ebben az évben is bővelkedhetünk jobbnál jobb lemezekben.
2014. január 13. 14:33
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Paramore ♥ FOB ♥♥
1 felhasználónak tetszik:
LHanna
2014. január 14. 16:41
|
|
danielkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 206340 offline
|
Selena!!!!!!!!!!!!
2014. január 17. 20:46
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Demi,Selena <33333 nem lepődtem meg és Demiii megérdemelte gratu. nekii!(és persze mindenkinek)
)
2014. január 24. 15:44
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Justin , Selena , Demi , Britney Spears , Ariana Grande a legjobbak .... Avril Lavigne egy nagy lezbi ! :ronog:
2014. január 25. 18:36
Nagyon jó cikk lett!
Zeneileg nagyon jó év volt 2013. A Big Time Rush albuma fantasztikus lett, sokszor hallgattam már meg. Nem tudom megunni, az összes szám nagyon jó rajta.
Nagy meglepetés volt a számomra, hogy Zendaya ilyen jó albumot adott ki (ami egyébként augusztusban már megjelent). Justin Timberlake albumát egyszerűen imádom, annyira tetszik, hogy az valami hihetetlen. Avicii albumát is imádom, az összes szám jó rajta. És Ariana albuma is elnyerte a tetszésem. Rendkívül egyedi lett.
2014. január 25. 19:18
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
Awww! BTR 4. a 24/Seven lett! szép teljesítmény !
<3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.