Ők voltak 2013 nagy visszatérői
2014. január 11. 17:11
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Britneynek is nagyon örültem,persze a többieknek is.
2014. január 11. 17:18
|
|
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline
|
kihagytad: Augusztus-->Asking Alexandria (ez szememet szúrja)
2014. január 11. 17:22
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Miley mint "nagy" visszatérő azért ez erős!!.
Katy perry nagyon sokat változott számomra előnyére, talán azért is szerettem meg ennyire. Demi is hatalmas meglepetés volt számomra, hiszen a dalai elképesztőek, először a Heart Attack aztán meg a Neon Lights.Selenától őszintél megvalva egy kicsit többet vártam, mondjuk a Come & Get It nem rossz, de remélem pótolni fogja 2014-ben. Talán még Britneyt tudnám megemlíteni, akit jobban megszerettem 2013 által, bár még nem lettem akkora rajongója, de egyre jobban szeretem. Akiket még talán megszerettem az az 1D, bár előtte nem szerettem őket, de el kell ismernem a Story Of My Life valóban nagyon szép dal.
Katy perry nagyon sokat változott számomra előnyére, talán azért is szerettem meg ennyire. Demi is hatalmas meglepetés volt számomra, hiszen a dalai elképesztőek, először a Heart Attack aztán meg a Neon Lights.Selenától őszintél megvalva egy kicsit többet vártam, mondjuk a Come & Get It nem rossz, de remélem pótolni fogja 2014-ben. Talán még Britneyt tudnám megemlíteni, akit jobban megszerettem 2013 által, bár még nem lettem akkora rajongója, de egyre jobban szeretem. Akiket még talán megszerettem az az 1D, bár előtte nem szerettem őket, de el kell ismernem a Story Of My Life valóban nagyon szép dal.
2014. január 11. 17:23
Csak azt sajnálom, hogy Kelly Rowland albumával sehol nem foglalkoztak, pedig szerintem nagyon jó lett!
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
ah, mekkora öröm itt a Placebót látni.
a Loud Like Love életem egyik legcsodásabb lemeze.
hasonlókat mondhatnék el a HIM lemezéről is, jó látni, hogy színvonalas előadók is újra hallatnak magukról. David Bowie-tól a The Next Day-t viszont hiányolom.
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.01.11. 17:22)
Miley mint "nagy" visszatérő azért ez erős!!.
Katy Perry nagyon sokat változott számomra előnyére, talán azért is szerettem meg ennyire. Demi is hatalmas meglepetés volt számomra, hiszen a dalai elképesztőek, először a Heart Attack aztán meg a Neon Lights.Selenától őszintél megvalva egy kicsit többet vártam, mondjuk a Come & Get It nem rossz, de remélem pótolni fogja 2014-ben. Talán még Britneyt tudnám megemlíteni, akit jobban megszerettem 2013 által, bár még nem lettem akkora rajongója, de egyre jobban szeretem. Akiket még talán megszerettem az az 1D, bár előtte nem szerettem őket, de el kell ismernem a Story Of My Life valóban nagyon szép dal.
Katy Perry nagyon sokat változott számomra előnyére, talán azért is szerettem meg ennyire. Demi is hatalmas meglepetés volt számomra, hiszen a dalai elképesztőek, először a Heart Attack aztán meg a Neon Lights.Selenától őszintél megvalva egy kicsit többet vártam, mondjuk a Come & Get It nem rossz, de remélem pótolni fogja 2014-ben. Talán még Britneyt tudnám megemlíteni, akit jobban megszerettem 2013 által, bár még nem lettem akkora rajongója, de egyre jobban szeretem. Akiket még talán megszerettem az az 1D, bár előtte nem szerettem őket, de el kell ismernem a Story Of My Life valóban nagyon szép dal.
És még Ellie-ról nem is írtam, bár a Burn hatalmas siker lett, ez az album szerintem annyira nem lett jó, a Burn-höz képest.
2014. január 11. 17:30
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
HOL VAN DAVID BOWIE?? Nem azért, de Ő tényleg visszatérő, ugyanis legutóbb 2003-ban jelent meg stúdióalbuma. Bár kicsoda Ő Májli Szájruszhoz vagy a Párámúrhoz képest... [irónia on]
2014. január 11. 17:32
Látom inkább egy műfajon belül lettek leírva a dolgok. Rajtuk kívül még nagyon sokan tértek vissza tavaly.
2014. január 11. 17:32
Nagyon jó cikk lett, gratulálok hozzá. Biztos sok munka volt.
Selena&Bieber&Beyonce♥
Selena&Bieber&Beyonce♥
2014. január 11. 17:35
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Jó cikk lett
A Bullet For My Valentine albuma szerintem nem lett az igazi, bár vannak rajta jó dalok (pl. nekem a P.O.W. nagyon tetszik). A HIM lemeze viszont jó lett
)
A Bullet For My Valentine albuma szerintem nem lett az igazi, bár vannak rajta jó dalok (pl. nekem a P.O.W. nagyon tetszik). A HIM lemeze viszont jó lett
2014. január 11. 17:38
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
fú a nagy részét ismerem és örültem is a megjelenének
főlg az 1D-nek,Katy-nek,Robbie-nak,és Selenának
főlg az 1D-nek,Katy-nek,Robbie-nak,és Selenának
2014. január 11. 17:38
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Nekem a személyes kedvenceim ebben az évben a Paramore; Demi Lovato és Jessie J albumai voltak. Imádtam mindegyiket, valamint nagyon sok jó kislemez is jelent meg idén. Selena volt az egyik legnagyobb csalódás számomra, egyáltalán nem tetszett az albuma, max. két dal amit megbírok róla hallgatni és nem több.
Egyébként nagyon szép, részletes és összeszedett cikk lett, köszönjük!
Egyébként nagyon szép, részletes és összeszedett cikk lett, köszönjük!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: