Starity

Benedict Cumberbatch imádja a nehéz szerepeket

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 12. 12:56 #21
Dömi26
Dömi26
visszatérő vendég

Státusz"In God we trust or the CIA?" Nickelback - Edge of a Revolution
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 390
Csatolások: 35
Azonosító: 167014
A Sherlock véleményeim szerint napjaink egyik legminőségibb, legegyedibb és legmegosztóbb sorozata. Vannak, akik nézik, imádják és nem tudnak betelni vele, és vannak, akik még egy részt nem néztek meg belőle, de mégis olyan mértékű ellenszenvet éreznek iránta, amit még ők maguk sem tudnak megmagyarázni -őket nagyon tudom sajnálni. De olyanról még nem hallottam, hogy valaki megnézett egy-két részt, és azt mondta volna, hogy "nem olyan nagy szám", vagy "jó, de semmi nagy durranás". Itt csak szélsőségek vannak és úgy hiszem, az előbbi tábor a népesebb...
Benedict a lehető legjobb választás volt a XXI. századi Holmes megformálására. Sherlock minden szeszélyével és szociopataságával együtt, teljes átérzéssel és odaadással, tökéletesen formálja meg az arrogáns, egoista magándetektív szerepét -na nem mintha Ben szociopata lenne, vagy ilyesmi-. Egy sokoldalú, mindenre elszánt és kivételesen tehetséges színésszel, Martinnal az oldalán én úgy hiszem, hogy a valaha volt legjobb detektív párost hozzák el nekünk a képernyőkre évadról évadra.
Mikor egy nagyszerű forgatókönyv író, egy határokat nem ismerő producer és egy briliáns színészgárda verődik össze, ott kő kövön nem marad. Eget-rengető drámákkal, váratlan fordulatokkal és még vicces jelenetekkel is találkozhatunk... Kell ennél több? Minden egyes epizódban tudnak újat mutatni, mind az írók, mind a színészek. Egyre jobban megismerjük a karakterek személyiségének legapróbb részleteit és hátterét. Maximálisan megköveteli az ember figyelmét, a legapróbb részletekre is oda kell figyelni, de megéri, hisz így a cselekmény mögé láthatunk, és mégis sokként ér minket a végkifejletben rejlő csattanó. Teljesen magával ragad, ahogy leülök nézni, egy másik dimenzióba csöppenek, és a külvilág megszűnik létezni. Nem egy tinglitangli kis filmecske, ami felszínes és kiszámítható, hanem egy komoly munkát igénylő, a nézők agyát is megdolgoztató sorozat formájában tálalt műalkotás. Felkelti az emberek érdeklődését, egy-egy rész több millió nézőt vonz a képernyők elé. Fantasztikusan kidolgozott és megszerkesztett sorozat, büszkén állíthatom, hogy az egyik legjobb, amit valaha láttam!
A harmadik évad minden várakozásomat felülmúlja, ami azért nem könnyű! Őszintén szólva egy kicsit féltem Mary feltűnésétől, de be kell látnom, hogy új színt vitt a történetbe és felpezsdítette a mellékszálakat is.
Benedict az egyik legintelligensebb és legérdekesebb ember a szakmájában, imádom olvasgatni az interjúit. Választékosan közli a mondanivalóját, és valóban a kérdésre válaszol, nem csak mellébeszél. Van humorérzéke és imádom a mosolyát. Szörnyen édes ember. De a kedvencem az a hangja... Az a mély hangszín tiszta nyugalmat sugároz, egyszerűen öröm hallgatni.
Izgatottan várom a 3. részt, kíváncsi leszek, hogyan tud Sherlock újra szembeszállni egy másik briliáns elmével.
A sorozat egyetlen hátránya, hogy egy hónap alatt kivégeznek egy évadot, majd két év borzalmasan hosszú várakozásra ítélik a nézőket... -de így legalább van időnk gondolkodni az eseményeken és újranézni a részeket-
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Beyla, Kitty miau
2014. január 12. 14:04 #22
SherlockUsui
SherlockUsui
visszatérő vendég
Hozzászólás: 255
Csatolások: 0
Azonosító: 216126
De jó lett ez az interjú *-*
De látni szeretném már a harmadik évadot valahol! *-*
2014. január 12. 14:31 #23
Mercy Lisa
Mercy Lisa
visszatérő vendég

StátuszSTOP BITCHING, START A REVOLUTION!
Hozzászólás: 266
Csatolások: 3
Azonosító: 143373
Imádom ezt a sorozatot! Meg persze Mr. Cumberbath-t! Sherlock <3
2014. január 12. 15:50 #24
Zsozsi13
Zsozsi13
maybe I'm the side of angel...

StátuszLondon sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!
Hozzászólás: 1197
Csatolások: 32
Azonosító: 153514
Először is nagyon jó lett az interjú! biggrin.gif
A 3. évad...IMÁDOOOMMMM*-* Annyira izgalmas és fordulatos! biggrin.gif Egyszerűen fenomenális! biggrin.gif Már alig várom a negyediket! smileeee.gif Remélem, hogy az nem csak 2 év múlva lesz megint!xd
2014. január 12. 16:28 #25
Dicci
Dicci
visszatérő vendég

Státusz"Lehet, hogy a tetted tulajdonképpen késleltette a folyamatot"
Hozzászólás: 360
Azonosító: 169110
Nem nem, állítólag áprilisban már kezdik forgatni a kövit.
2014. január 12. 18:30 #26
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Azonosító: 168976
van egy jó hírem drága Sherlockista társaim:DD VÁRHATÓ 5. ÉVAD IS!!!!*---------*
2014. január 13. 14:37 #27
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
A sorozat minden egyes jelenete tartogat meglepetéseket,még másodszori vagy harmadszori nézés után is.Benedicte és Martin pedig kivételes tehetségek,persze a többi karakter is színvonalas.A búntények élvezetesek,mintha Sherlock/Watson helyében lennél.Sherlock beszéde tanúként pedig brutális. biggrin.gif Persze a jó értelemben.
Remélem nem csak +2 évad lesz még hanem több.Az egyetlen jelenlegi is futó sorozat amiben még nem csalódtam,és nem hozott gyenge részeket.
2014. január 13. 17:01 #28
- törölt felhasználó -    
Én pedig ezt az embert imádom <3
2014. január 19. 16:32 #29
LadyReka
LadyReka
visszatérő vendég

Státusz~When I grow up, I want to be nothing at all~
Hozzászólás: 471
Csatolások: 17
Azonosító: 142444
el nem tudom mondani, mennyire szeretem Ben-t! elképesztően játsza Sherlock karakterét, és annyi energiát tud belevinni, hogy az nem emberi!
2014. február 01. 15:57 #30
Bori love Johnny
Bori love Johnny
visszatérő vendég
Hozzászólás: 176
Azonosító: 217147
Nekem jobban bejön John. <3 De Sherlokot se lehet nem szeretni. biggrin.gif
2015. március 11. 21:09 #31
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
A Sherlock napjaink legjobb sorozata. Aki nem látta annak csak ajánlani tudom én erről a sorozatról nem tudok rosszat mondani. Benedict a legjobb Sherlock... ez halál komoly. Mellesleg nem egy tucatsorozat. Én apukámmal, a nővéremmel, 2 barátnőmmel, és anyukámmal is megnézettem a sorozatot és mindenkinek tetszett (ofc). Mellesleg IGAZI színészeket raktam be a sorozatba. Benedict ritka jó színész, és Martin alakítása is hihetetlen jó! Mary pedig nagyon jól jött a sorozatba. Tényleg.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok