Kristen Stewart vetkőzött a parfümreklámért
2014. január 12. 23:12
Egy youtube videóban viccet csináltak abból, hogy mindig nyitva tartja a száját.: DTény nem kötelező levetkőznie, ahhoz, hogy lássák törékeny szépségét, szerintem egy csinos ruha is kiemelhette volna a parfüm jellegét.
2014. január 13. 16:52
Szerintem ez az ért furcsa. De egyet érték fauna ezt ruhába is lehetett volna csinálni!
2014. január 14. 20:18
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
hu de nagy szám! szinte csak az arca látszik!!!!!!
2014. február 23. 19:15
|
Hanna 213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 211388 offline
|
Mejah te csak kussolj! Sztem Kristen mindenhogy szép,akár csak Robert <3 <3 <3 Légyszíves elsőnek magatokból induljatok ki,aztán bántsatok meg és kritizáljatok másokat!!!
2014. február 23. 19:19
|
Hanna 213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 211388 offline
|
Sissy00 kussolj és magadból indulj ki te baromarcú! nem kell kritizálni másokat!Nektek sem esne jól ha folyamatosan rossz véleményt mondana valaki rólatok! Sztem jó ez a kép és nem baj hogy semmi nem látszik belőle! Majd ők eldöntik hogy mi látszódjon,és mi ne! Nagyon kérlek titeket,ne piszkáljátok Robertet és Kristent !!! Nézettek tükörbe aztán pampogjatok!
2014. március 02. 13:36
Idézet (Hanna 213 @ 2014.02.23. 19:19)
Sissy00 kussolj és magadból indulj ki te baromarcú! nem kell kritizálni másokat!Nektek sem esne jól ha folyamatosan rossz véleményt mondana valaki rólatok! Sztem jó ez a kép és nem baj hogy semmi nem látszik belőle! Majd ők eldöntik hogy mi látszódjon,és mi ne! Nagyon kérlek titeket,ne piszkáljátok Robertet és Kristent !!! Nézettek tükörbe aztán pampogjatok!
Bár engem nem érdekel, hogy ez búval bszott nőszemély mit kezd az életével, azért te erőltess magadra némi nőiességet, vagy észt. Csak a látszat kedvéért
2014. március 05. 18:36
Vetkőzött egy kicsit ... És Miley Cyrus mit csinál ?
2014. március 07. 16:33
|
|
Radioactive9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.16. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 221271 offline
|
Ez még simán belefér szerintem
2014. április 16. 17:01
Kris nagyon jól néz mert kedev édes aranyos és nagyon jó modora van!!!!!! Szerintem ez az eggyik leges legjobb képe!!!! <3 <3 ÉS IMÁÁÁÁÁÁÁDOM MINT SZÍNÉSZNŐ ÉS SZEMÉLYES BARÁTOM!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: