Berényi Claudia elhagyja a Mátyás király teret
2014. január 10. 21:02
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Van elég szarkavaró a sorozatban, de ő volt a legjobb!
Hiányozni fog az okoskodása!
2014. január 10. 21:14
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
én úgy tudom,hogy nem örökre megy el hanem csak egy kis időre.
de azért szerettem őt.
2014. január 10. 21:22
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Akkor ki fog mások magánéletében folyamatosan kavarni? Nekem is hiányozni fognak a Miklós vs. Claudia jelenetek!
Hanna örülni fog nem kell titkolni a Petyával való kapcsolatot! XD
2014. január 10. 21:57
Ezer éve még én is figyelemmel követtem a sorozatot, és úgymond pont Edit volt az, aki tudott is (szerintem) valamit.. Az ő karaktere olyan simlis és hidegvérű volt. Ezért is tetszett. Szerintem egyike volt azoknak, akik tényleg hitelesen formálták meg a karakterüket, még ha a sorozat az évek alatt vesztett is bőségesen a szintjéből. Nem csodálkoznék azon se, ha ezután befuccsolna a sorozat, mivel sokan ő rá voltak kiváncsiak.. Pontositok. Inkább jó pár nézőtől megválhat a retek klub. Sok sikert a továbbiakban neki !
2014. január 10. 22:05
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Neee.. Kedvencem volt az egész sorozatban, de komolyan. Az egyetlen normális gondolkodású karakter, pimasz humorérzékkel, és elegáns, ápolt külsővel. Claudia egy olyan karakter, ami a sorozatnak szerves része, nélküle valamilyen szinten az egész laposabb lesz, és nem olyan mint régen.
Persze, meghagyják gondolom a felkapott vonalakat, Zsófikával (azt rakhatták volna ki), A Krisztián-Enikő párossal, ráadásul ott a Petis ügy is (mellékesen megjegyzem, ezt a rákos témát nagyoooon nem élethűen játszák el, olyan szinten lapos, hogy csak röhögtem a részeken - egy rákos beteg nem ilyen).
Remélem mihamarabb visszatér, a továbbiakban sok sikert, így tovább!
Persze, meghagyják gondolom a felkapott vonalakat, Zsófikával (azt rakhatták volna ki), A Krisztián-Enikő párossal, ráadásul ott a Petis ügy is (mellékesen megjegyzem, ezt a rákos témát nagyoooon nem élethűen játszák el, olyan szinten lapos, hogy csak röhögtem a részeken - egy rákos beteg nem ilyen).
Remélem mihamarabb visszatér, a továbbiakban sok sikert, így tovább!
2014. január 10. 22:14
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Kar pedig a baratok köztbol ő a legjobb
de hat ha így gondolja akkor ami neki jo végülis megértem mar nem 20 eves
2014. január 10. 22:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én nagyon szeretem Klaudia karakterét és Edit egy fantasztikusan jó színésznő! Nagyon sajnálom, hogy elmegy, de bízom benne, hogy azért gyakran láthatjuk majd őt
2014. január 10. 23:14
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szegény rajongók...
2014. január 10. 23:31
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Én ezt a szar sorozatot nem nézem! Szóval Whatever!
2014. január 11. 08:59
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Egyedül miatta és Berényi Miki miatt éri még meg egyáltalán nézni a sorozatot
2014. január 11. 09:53
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Áh, mekkora egy sz*rkavaró, de pont ezért szerettem.. Én a Fókuszban (?) láttam ezt a hírt, hát, eléggé ledöbbentem, hogy 16 (?) év után otthagyja a BK-t. Na, mindegy, azért kíváncsi vagyok, milyen ürüggyel fogják kiírni a sorozatból, meg hogy mi lesz a Hanna sorsa.
2014. január 11. 09:56
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
A barátok közt még egy unalmas sorozat évek óta ugyan az nem csodálkozom hogy mindegyik kiszáll a sorozatból.
Már van elég pénzük belőle..én örülnék neki ha befejeznék de ez sajnos nemfog megtörténni mert inkább kicserélik a szereplöket.
Már van elég pénzük belőle..én örülnék neki ha befejeznék de ez sajnos nemfog megtörténni mert inkább kicserélik a szereplöket.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: