Starity

Harry Styles héberül tanul

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 11. 11:27 #101
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet (Medkap @ 2014.01.10. 20:50)
Ohóó. Ne aggódj nem akarom én az ő fekete-fehér bodyját nézni, egy 14 éves lánynak lassan jobb a felsőteste. Nos, az lehet hogy egyes férfi sztároknak ki van festve de legalább nem feltűnően.  rohog.gif

http://kepfeltoltes.hu/140111/496469530anigif_www.kepfeltoltes.hu_.gifNe haragudj, csak egy 100x100-as méretű animáción tudom megmutatni, Harry testét. Nem tudom, hogy vagy vele, de nekem 14 éves koromban nem volt kockás a hasam, de neked biztosan. Dehogynem! Egyébként is, Harry szája nem is feltűnően van kifestve, sőt, valószínűleg nem ő kente föl magának, ha nem a stylist.
1 felhasználónak tetszik: Perrie Harry
2014. január 11. 12:05 #102
directioner29
directioner29
visszatérő vendég

Státusz,,Egyes végtelenek nagyobbak más végteleneknél." - TFiOS
Hozzászólás: 494
Csatolások: 37
Azonosító: 203396
Sok sikert hozzá, Hazz ♥
2014. január 11. 12:06 #103
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Sok sikert neki. smileeee.gif Majd a magyart is tanulja meg. wink.gif
2014. január 11. 12:08 #104
directioner29
directioner29
visszatérő vendég

Státusz,,Egyes végtelenek nagyobbak más végteleneknél." - TFiOS
Hozzászólás: 494
Csatolások: 37
Azonosító: 203396
Idézet
DiaKatona 
En a Zsido szarmazasuak helyeben hallgatnek! Mert ok is bejottek az orszagunkba, atvettek a nyelvunket,a kulturankbol is vettek at ... ugyhogy fogjak be a szajukat es ne mind reklamalyanak azert hogy tanulya a nyelvet vagy szokasokat vesz at !!Ti zsidok nem ugyanezt csinalyatok ?? Nem esztek magyar kajakat ? ha joll latom 12 betunel ti tobbet le tudtok irni.. Es ti zsidok, ti honnan tudjatok h beiiletek ide ? Miert jottetek ide ? Itt jobb az elet mint ott ? Ha Harry-rol beszeltek h nem illik oda vagy stb.. akkor megnyugtatlak , hogy ti sem illetek ide ? Attol meg ,hogy tanulya a nyelvet nem jelenti azt, hogy odakoltozik... De isten ment , hogy odakoltozzon ilyen emberek koze !!!

Rasszista állat..
2014. január 11. 12:10 #105
- törölt felhasználó -    
Sok sikert Hazza!Magyarul nem szeretnél megtanulni??
2014. január 11. 12:13 #106
SweetyAngel
SweetyAngel
visszatérő vendég

StátuszWith dragons, wizards and adventures... our childhood was made. <3
Hozzászólás: 193
Csatolások: 0
Azonosító: 218937
Nem igazán tudom, hogy milyenek is a zsidó szokások, de ilyenkor nem kell körülmetélni az illetőt? smileeee.gif (egy barátnőm kérdezte ezt amikor elmeséltem neki)
2014. január 11. 12:15 #107
rokaróni
rokaróni

StátuszTeen Wolf fan
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 539
Csatolások: 34
Azonosító: 172443
háát sok sikert... biggrin.gif xdd.
2014. január 11. 12:17 #108
- törölt felhasználó -    
Ez enyhén szólva is tiszteletlenség és felháborító minden zsidóval szemben. Ők ebben a vallásban és ennek a vallásnak élnek! Nekik ez a hitük és a kultúrájuk, ebben hisznek, eszerint élnek és értékelik a világot, az életet, ismerik az ünnepeket, az isteneket. Erre most jön egy világsztár ficsúr, akinek túl sok a szabad ideje, és egy vallásból szabadidős elfoglaltságot csinál. Komolyan, szerintem összvissz annyit tud a zsidókról, hogy jó a kajájuk, és tetszik neki a héber nyelv. Ja, meg felvesz pár zsidó szokást, de persze szigorúan csak azokat, amik megtetszenek neki! Ezzel a viselkedéssel, hogy ennyire könnyen és szabadon veszi ezt a vallást, a zsidókat sérti meg. Mintha valaki kiválogatná az összes vallásból azokat a szokásokat, amik nekik megfelelnek. Meg biztos mekkora menőség, hogy héber nyelvű tetoválása van… No comment!
2014. január 11. 12:25 #109
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
engem is érdekeel a zsidó kultúra meg amblokk a világ különöző kultúrái
mennyi közös van bennünk harryvel! smileeee.gif
2014. január 11. 12:45 #110
baby95
baby95
visszatérő vendég

StátuszDude, I almost had you
Hozzászólás: 422
Csatolások: 13
Azonosító: 203027
Harry mindig meg tud lepni valamivel <3 de aranyos smileeee.gif <33
2014. január 11. 12:51 #111
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Jót röhögtem a cikken, hogy őszinte legyek.XD Nekem is megvan a véleményem erről a népcsoportról és a vallásáról, de ez a gyerek... héber helyett miért nem inkább a középiskolai tanulmányait fejezi be? rolleyes.gif Nem ártana, ugyan is nem csak a rajongói többsége sötét annyira, mint a vakablak, de maga herike sztájölsz buksijában is csak úgy tátong a hatalmas üresség. Mindenki itt veri a nyálát herikére, hogy milyen f*sza gyerek és még a zsió fangörljeihez is közelebb akar kerülni (ami szerintem nem igaz, de az igazság jobban fájna rohog.gif ), de gondolom, arról fingja sincsen, hogy hol a büdös francban is található Magyarország. Szerintem az alapvetőbb információ, hogy melyik ország hol található, mint az, hogy megismerjek egy olyan vallást és kultúrát, aminek soha büdös életben nem leszek a tagja. Van, aki írta itt, hogy zsidónak születni kell - ez így is van. Felveheted a szokásaikat, eheted az ételeiket, sőt házastársaddá választhatsz egy zsidót is, de akkor sem lehetsz az. Számtalan olyan sztorit hallottam, hogyha egy zsidó család gyermeke olyan embert választ magának házastársává, aki nem zsidó, az még hagyján, hogy nem fogadják be, de még egy asztalhoz sem ülhetnek le étkezni. Attól, mert valaki meg akarja tanulni a hébert, még nem kötelező felvenni a zsidó vallást. Ez most olyan, hogy én sem vagyok katalán, csak, mert két évig tanultam spanyolt. laugh.gif A vallást illetően meg azon a véleményen vagyok, hogy mindenki azt gyakorolja, ami a vallása. Herike valószínűleg keresztény (kiindulva a dologból szerintem katolikus), akkor neki nem illene a zsidót felvennie, hiszen a zsidó elítéli a keresztényt. Látszik, hogy a gyerek semmit sem tud a kultúrájukról (kezdve a körülmetélésen át a gusztustalan dolgokig - mert sajnos vannak) és csak a dolog pozitív oldalát nézi. Persze, most a zsidók nagyon fel vannak kapva, mindenki őket ajnározza, plusz még a zsebüket is tömjük manival, szóval... herikének ajánlom, hogy nézzen bele a szent könyvükbe és ássa bele magát komolyabban ebbe a témába! Szvsz az iszlám mellett a zsidó vallás az, aminek soha de soha nem lennék a tagja. Hála a jó Istennek, nem is lehetek. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2014. január 11. 12:53 #112
Elody Lovell
Elody Lovell

StátuszTeen Wolf Je'taime
Hozzászólás: 523
Azonosító: 214488
hát furcsa, de sok sikert neki/k.
a magyart nem szeretné megtanulni? wink.gif
2014. január 11. 13:13 #113
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (DiaKatona @ 2014.01.11. 11:57)
En a Zsido szarmazasuak helyeben hallgatnek! Mert ok is bejottek az orszagunkba, atvettek a nyelvunket,a kulturankbol is vettek at ... ugyhogy fogjak be a szajukat es ne mind reklamalyanak azert hogy tanulya a nyelvet vagy szokasokat vesz at !!Ti zsidok nem ugyanezt csinalyatok ?? Nem esztek magyar kajakat ? ha joll latom 12 betunel ti tobbet le tudtok irni.. Es ti zsidok, ti honnan tudjatok h beiiletek ide ? Miert jottetek ide ? Itt jobb az elet mint ott ? Ha Harry-rol beszeltek h nem illik oda vagy stb.. akkor megnyugtatlak , hogy ti sem illetek ide ? Attol meg ,hogy tanulya a nyelvet nem jelenti azt, hogy odakoltozik... De isten ment , hogy odakoltozzon ilyen emberek koze !!!

Nem rajongom én sem a zsidókért, de amiket leírtál az mind nem igaz. Annyira nem vizsgálgattam közelebbről a zsidó vallást, de azt tudom, hogy az ételeinket javarészt nem fogyasztják a disznóhús miatt. Miért? Mert állítólag a disznó az egy mocskos állat a libával ellentétben. Emiatt a legtöbb zsidó ételt libából csinálják, mert, hogy az milyen tiszta állat. huh.gif Tavaly ilyenkor egy zsidó kislány is járt abba a bölcsödébe, ahol lenyomtam a negyven órás gyakorlatomat. Neki sajtos tésztát kellett ennie milánói helyett, mert a begyöpösödött zsidó szülők kikötötték, hogy a gyereknek ne adjanak disznóhúst, mert a vallása tiltja. Vagy egy órán keresztül vigasztaltam azt a három éves kislányt, aki ép ésszel nem tudta felfogni, hogy a nyomorék vallásuk miatt nem ehet abból a fincsi milánóiból, ami ugyebár darált disznó lapockából volt. Sőt, ha jól tudom a karácsonyt sem úgy ünneplik, mint ahogyan mi. Sőt, náluk nem karácsony van, hanem a fények ünnepe, ami a hanuka. Neked pedig nem ártana megtanulnod a saját nyelveden helyesen írni - ha csak ezt a hozzászólásodat megmutatod a magyar tanárodnak, akkor a haja mellett a szempilláját is ki fogja hullatni.
2014. január 11. 13:36 #114
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

StátuszLet's play murder ;)
Hozzászólás: 223
Azonosító: 206830
Jajj de jó gyerekek olvasni itt a "directionerek" kommentjeit olvasni ahogy védik a drága Harry-két...xDDD röhögök..sokan irogatjátok hogy "én is zsidó származású vagyok...meg jajj miért nem tanul meg magyarul is wink.gif"
1. Mi oka lenne rá? Pont magyart fog tanulni majd a ti kedvetekért. xD
2. Egyéni szocc problem hogy ki milyen származású...
Nemértem mi a francnak vesztek össze Harry-ke hülyeségei miatt? Jó neki...tanuljon héberül oszt kész! Tartsa meg magának..hát most komolyan..legközelebb már az alsójának a márkáját fogjuk megtudni vagy mi?! Me haragudjatok directionerek de amit leműveltek elszomorító!
2014. január 11. 13:50 #115
Andika66
Andika66
F1 ♥

StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
ohh :/ azért sok sikert Harry..
2014. január 11. 14:01 #116
Alina J. West
Alina J. West
új tag

Státusz"nobody can drag me down" ❤
Hozzászólás: 41
Azonosító: 205993
Hajrá Harry! smileeee.gif <3
2014. január 11. 14:09 #117
Alina J. West
Alina J. West
új tag

Státusz"nobody can drag me down" ❤
Hozzászólás: 41
Azonosító: 205993
Szerintem nem kéne "fikázni" a zsidó vallást/kultúrát! Egyebként nem lehet őket vádolni hogy "bejöttek az országunkba", a cigányokat is igy vádolod?? A zsidó kultúra nagyon szép! És azt se felejtsd el hogy, ha ismered a keresztèny vallást, akkorr tudnod kell hogy Jézus is zsidó volt..
Amúgy, ha Harry héberül tanul, hát tegye! Gyönyörű, de nehéz nyelv!
2014. január 11. 14:21 #118
SpindelFlora
SpindelFlora
új tag

StátuszSzavazzatok rám!! XOXO
Hozzászólás: 80
Azonosító: 196667
nincs semmi bajom a zsidó kultúrával de elég sok ellensége van a zsidóknak és emiatt sok rajongót veszíthetnek! és a zsidóknál is nagy port fog kavarni... és minek a héber nyelv??? ez már nevetséges!
2014. január 11. 14:23 #119
Rékuckó
Rékuckó
visszatérő vendég
Hozzászólás: 105
Azonosító: 187764
Hát érdekes választás, de mindent bele. smileeee.gif
2014. január 11. 15:23 #120
DoraStyles
DoraStyles
új tag

StátuszNem kell nekem szőke herceg fehér lovon, csak a One Direction piros buszon! <3
Hozzászólás: 50
Azonosító: 208976
(: (: (: (: (: <3
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok