Jót röhögtem a cikken, hogy őszinte legyek.XD Nekem is megvan a véleményem erről a népcsoportról és a vallásáról, de ez a gyerek... héber helyett miért nem inkább a középiskolai tanulmányait fejezi be?

Nem ártana, ugyan is nem csak a rajongói többsége sötét annyira, mint a vakablak, de maga herike sztájölsz buksijában is csak úgy tátong a hatalmas üresség. Mindenki itt veri a nyálát herikére, hogy milyen f*sza gyerek és még a zsió fangörljeihez is közelebb akar kerülni (ami szerintem nem igaz, de az igazság jobban fájna

), de gondolom, arról fingja sincsen, hogy hol a büdös francban is található Magyarország. Szerintem az alapvetőbb információ, hogy melyik ország hol található, mint az, hogy megismerjek egy olyan vallást és kultúrát, aminek soha büdös életben nem leszek a tagja. Van, aki írta itt, hogy zsidónak születni kell - ez így is van. Felveheted a szokásaikat, eheted az ételeiket, sőt házastársaddá választhatsz egy zsidót is, de akkor sem lehetsz az. Számtalan olyan sztorit hallottam, hogyha egy zsidó család gyermeke olyan embert választ magának házastársává, aki nem zsidó, az még hagyján, hogy nem fogadják be, de még egy asztalhoz sem ülhetnek le étkezni. Attól, mert valaki meg akarja tanulni a hébert, még nem kötelező felvenni a zsidó vallást. Ez most olyan, hogy én sem vagyok katalán, csak, mert két évig tanultam spanyolt.

A vallást illetően meg azon a véleményen vagyok, hogy mindenki azt gyakorolja, ami a vallása. Herike valószínűleg keresztény (kiindulva a dologból szerintem katolikus), akkor neki nem illene a zsidót felvennie, hiszen a zsidó elítéli a keresztényt. Látszik, hogy a gyerek semmit sem tud a kultúrájukról (kezdve a körülmetélésen át a gusztustalan dolgokig - mert sajnos vannak) és csak a dolog pozitív oldalát nézi. Persze, most a zsidók nagyon fel vannak kapva, mindenki őket ajnározza, plusz még a zsebüket is tömjük manival, szóval... herikének ajánlom, hogy nézzen bele a szent könyvükbe és ássa bele magát komolyabban ebbe a témába! Szvsz az iszlám mellett a zsidó vallás az, aminek soha de soha nem lennék a tagja. Hála a jó Istennek, nem is lehetek.