Miley Cyrus a Marc Jacobs új arca — fotók
2014. január 09. 19:57
Szerintem jók lettek a képek és végre van rajta ruha is. XD
2014. január 09. 20:01
Szerintem egész jó képek lettek, de Miley régen tényleg sokkal szebb volt.
2014. január 09. 20:06
Ezek a képek olyan lehangoltak és unalmasak.. Cseppet se tetszenek. Jobb fotókat is kihozhattak volna belőlük, amiknek közük van a tavaszhoz, mert ezeknek a képeknek több közük lenne egy őszi kampány bemutatásához. A napszemcsis képen mintha egy 5 éves kislányt látnék. Az alatta lévő képből pedig ilyen depressziós érzet sugárzik.. Lelombozza a "nézőt", ha rápillant a képre..
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 09. 20:10
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
khmm..
Beyla, nekem is pont ez jutott eszembe:D
Beyla, nekem is pont ez jutott eszembe:D
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 09. 20:19
|
|
Lollipop99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 159731 offline
|
gyönyörű, mint mindig.♥
2014. január 09. 20:39
|
|
Petrucsia15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 171913 offline
|
nekem kifejezetten nem tetszenek a képek,ha Marc Jacobs,ha nem
2014. január 09. 21:24
nem rossz képek, bár a ruhák és a téma nem annyira tettszenek, de Miley végre nem mutogatja magát és tesz ízléstelenül figyelemfelkeltő dolgokat, hanem végre valami értelmeset csinál, amiért dicsérni lehet..
És érdekes, de én inkább barnának nézem a haját, mint szőkének
(most komolyan barna lett, vagy ez csak olyan, mint azok a karácsonyi fotók, ahol halványvörös lett a haja?!)
És érdekes, de én inkább barnának nézem a haját, mint szőkének
2014. január 09. 21:29
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Jacobs komolyan elhitte, hogy Miley majd arra ösztönzi az embereket hogy vásárolják a ruháit, vagy legalább térjenek be egy Marc Jacobs boltba? Naiv volt. Mi van idén a designerekkel ha szabadna tudnom?
Lagerfeld Kristen Stewartot teszi meg a Chanel arcának, A Marc Jacobs arca meg pocokMájli.
2014. január 10. 08:31
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Már láttam a facebookon őket, szerintem iszonyat jók lettek! *.*
2014. január 10. 12:33
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
na...de ezeken a képeken legalább van rajta ruha és nem egy golyón himbálózik vagy nyal össze valamit
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.