Ian és Nina között még mindig működik a kémia
2014. január 09. 18:14
Imádom őket, eggyütt és külön is. A díjátadásról készült videót pedig vagy 5x visszanéztem. Imádnivalóak voltak és Nina pedig káprázatos volt!
2014. január 09. 19:04
Örülök nekik tényleg! mert imádom mind kettőjüket, de ez ugyan olyan se veled se nélküled kapcsolat mint Selena és Jusitn. Csak őket valamiért nem kritizálják..
2014. január 09. 19:22
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Cukik együtt. A szakítást sajnálom.
2014. január 09. 19:40
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
aranyosak voltak együtt....
2014. január 09. 20:18
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Annyira szájbarágott ez a szöveg.Tényleg tudnak színészkedni,mert szerintem ez az!!!Vagy még mindig szeretik egymást vagy haragszanak egymásra vagy barátok...nem tudom....magánügy...de ez itt akkor sem igazi!
2014. január 09. 21:59
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Kár, hogy vége lett, de örülök, hogy barátok maradtak.
2014. január 10. 03:08
Kar,hogy szakitottak..pedig nagyonis osszeillenek:) Megneztem a videot a beszedjukrol szerintem aranyos volt.
2014. január 10. 04:18
Nem érdemelték meg a díjat. Azt olvastam valahol, hogy nem is ők kapták volna, de ha nincs ott a nyertes alapból a 2. kapja, vagyis Delena, mert Darren Criss nem volt ott! Amúgy meg a Delena fanok csaltak hiszen más szavazásokon Klaine többször legyőzte már Delenát, de ha már díjat is kapnának érte, persze, hogy nem a meleg pár nyer.... Ez annyira nem ér! Chris&Darren közt 10000x több kémia van, min Nina&Ian közt, ráadásul igazán megérdemelnék, amiért kibírják ahogy a karaktereikkel bánnak a Glee-ben...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: