Az én kedvenc énekesnőm!!
Minden albuma tetszik,és mindegyik más,szóval lehetetlen választani.A mostani Rebel Heart(2015)szerintem olyan mintha a Ray of Light,az American Life,az Erotica,meg a Confessio On a Dance Floor utódja lenne(.mintha ez a 4 album egybe lenne(Rebel Heart).Egyetlen egy száma nem tetszik az pedig a Bedtime Stories.Pedig az album nagyon jó,de a címadó dal mag a hozzá tartozó klipp már nem annyira.Egyszerűen nem tudom meghalgatni,próbáltam.Na,de a mások szerint kritizált MDNA szerintem a mostani szar tucat albumokhoz képest nagyon jó,és sok slágere van pl:Girl Gone Wild,Give me All Your Luvin,Turn up the Radio,Masterpice.)Igaz nem hasonlitható a True Blue vagy a Like a Prayer minőségéhez,de az új Madonnától ez egy remek album.Érdekes amúgy,hogy ha Madonna 20-on éves lenne,akkot nem vetnék meg a "viselkedése" miatt,pedig ugyanannyi joga van fiatalosnak lenni mint:Lady gagának,(aki a Queen,Madonna,meg Michael Jackson stílusából van összerakva)Britney Spears-nek(aki 30-as éveiben jár és agyon van már most plasztikázva.És még Madonnát becsmérlik a plasztika miatt(És Madonna még majdnem 60-felé is jobban néz ki mint sok huszon éves).Britney sose fog úgy kinézni 50-évesen mint most Madonna.The Queen of Pop Forever!!!Sok albumot még.
A legsikeresebb videoklipek: Madonna
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: