Az én kedvenc énekesnőm!!
Minden albuma tetszik,és mindegyik más,szóval lehetetlen választani.A mostani Rebel Heart(2015)szerintem olyan mintha a Ray of Light,az American Life,az Erotica,meg a Confessio On a Dance Floor utódja lenne(.mintha ez a 4 album egybe lenne(Rebel Heart).Egyetlen egy száma nem tetszik az pedig a Bedtime Stories.Pedig az album nagyon jó,de a címadó dal mag a hozzá tartozó klipp már nem annyira.Egyszerűen nem tudom meghalgatni,próbáltam.Na,de a mások szerint kritizált MDNA szerintem a mostani szar tucat albumokhoz képest nagyon jó,és sok slágere van pl:Girl Gone Wild,Give me All Your Luvin,Turn up the Radio,Masterpice.)Igaz nem hasonlitható a True Blue vagy a Like a Prayer minőségéhez,de az új Madonnától ez egy remek album.Érdekes amúgy,hogy ha Madonna 20-on éves lenne,akkot nem vetnék meg a "viselkedése" miatt,pedig ugyanannyi joga van fiatalosnak lenni mint:Lady gagának,(aki a Queen,Madonna,meg Michael Jackson stílusából van összerakva)Britney Spears-nek(aki 30-as éveiben jár és agyon van már most plasztikázva.És még Madonnát becsmérlik a plasztika miatt(És Madonna még majdnem 60-felé is jobban néz ki mint sok huszon éves).Britney sose fog úgy kinézni 50-évesen mint most Madonna.The Queen of Pop Forever!!!Sok albumot még.