A zenetörténelem egyik legismertebb és legsikeresebb alakja 30 éve nem más, mint Madonna, így most bemutatjuk, hogy a 3 évtized alatt melyik 5 videoklipje is volt a legsikeresebb.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Madonna
2014. január 08. 17:06
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Érdekes hogy még eddig nem íródott cikk Madge klipjeiről. Fantasztikus, lenyűgöző amit ez a nő véghezvitt. Rengeteg slágere van, és csodás, igényes klipjei. Úgy a Celebration korszakáig lehet rá mondani, hogy tökéletes amit csinál. Az új albumával már kezdett eltucatosodni. Ettől függetlenül szeretem amit csinál még mindig. Egyike azon kevés énekesnőknek akik már életükben legendának számítanak. A többi "énekesnőcske" -neveket nem írok a nyugalom megőrzése érdekében- csinálja utána ha tudja ezt a fantasztikus karriert.
Köszi a cikket Levin!
Köszi a cikket Levin!
2014. január 08. 17:16
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Hát én nem nagyon szeretem Madonnát.De a hung up száma nem rossz.
2014. január 08. 17:39
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy Madonna az (egyik) legnagyobb kedvencem, viszont ettől függetlenűl elismerem, és tisztelem a munkásságáért, mivel nem kis dolog, amit az évek során letett az asztalra. Azt sem mondom, hogy annyira ismerem a munkásságát, -persze azért utána olvastam-, ettől függetlenűl az sem kis dolog, hogy már jó ideje a pályán van, kisebb-nagyobb sikerekkel. Szeretem a számai többségét, már amennyit ismerek, egyik legtehetségesebb pop/r'n'b előadók közé sorolnám...
2014. január 08. 17:48
|
|
onedirectioner0212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 184955 offline
|
Kiskoromban állandoan a Hang Up-ot hallgattam..
Nem tudtam megunni..
Táncoltam énekeltem,nem is tudtam angolul,de mindegy..xd Madonna volt egy régi példaképem..
2014. január 08. 17:50
A Frozen klip nagyon tetszett mindig is, a Hung Up videója elég béna, mondjuk a szám kárpótol. Hát a Like a Prayer, az akkor, abban az időben elég durva lehetett:D
úgy hallottam, hogy idén jön az új lemez, hát jó is lenne, mert nekem az MDNA akkora csalódás volt, hogy besz*rás...
úgy hallottam, hogy idén jön az új lemez, hát jó is lenne, mert nekem az MDNA akkora csalódás volt, hogy besz*rás...
2014. január 08. 17:55
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Én a Sorryt és a Jumpot is szeretem.
A szakma egyik legnagyobb neve, csak az a baj, hogy a mai társadalom lassan azt se tudja, kicsoda ő... Vagy az utóbbi évek - valóban szánalmas - próbálkozásai után megvetik és fikázzák.
2014. január 08. 18:08
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Madonna forever! <3 Imádom mindegyik számat!
A pop királynője!
onedriectioner0212 én is imádtam a Hang Up-ot mai napig a kedvenc számom tőle
Én is sokat táncoltam kicsinek rá imádtam
A pop királynője!
onedriectioner0212 én is imádtam a Hang Up-ot mai napig a kedvenc számom tőle
Én is sokat táncoltam kicsinek rá imádtam
2014. január 08. 18:49
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Ó, de kár, hogy a Sorry nincs itt. Pedig szerintem brutál jó a klip.
A Like a prayert és a Frozent viszont imádom.
2014. január 08. 19:19
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon jó számok! <3333
2014. január 08. 21:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Végre egy olyan cikk ebben a sorozatban, ahol nem a nyűves jutubi nézettség alapján lett összeállítva valami, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 08. 21:57
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2014.01.08. 21:17)
Végre egy olyan cikk ebben a sorozatban, ahol nem a nyűves jutubi nézettség alapján lett összeállítva valami, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal. 
Korábban én sem az alapján raktam össze a sorozathoz tartozó cikkeimet!
2014. január 08. 22:01
Köszönet ezért a csodásan megírt cikkért Levin. Már sokan kérdezték, hogy miért nem írtam róla ilyen Top 5 videós cikket, de mindig az volt a válaszom, hogy a Vevo minden klasszikus klipjét töröltet és a nézettség egyáltalán nem tükrözi a minőséget. Különösen a nem egyalbumos, nem instant előadóknál. A valódi ok azonban sokkal inkább a nagyfokú elfogultságom lett volna, hiszen olyan, hogy 5 legjobb, Madonnánál nem létezik. Képtelen letten volna csupán 5 klipet kiválasztani, neked sikerült. Gratulálok.
A Fincher rendezte videoklipjei valóságos műremekek és időtállóak. A Vogue-t kicsit hiányolom. Elvégre a 90's évek egyik legmeghatározóbb videója volt. Lehet, hogy nem ő a legjobb hangú énekesnő, de vérprofi. Nem véletlenül ő minden idők legtöbb lemezt eladott női énekese és az igazi, egyetlen popkirálynő. Szerintem míg világ a világ, ezt soha senki nem tudja tőle elbitorolni.
A Fincher rendezte videoklipjei valóságos műremekek és időtállóak. A Vogue-t kicsit hiányolom. Elvégre a 90's évek egyik legmeghatározóbb videója volt. Lehet, hogy nem ő a legjobb hangú énekesnő, de vérprofi. Nem véletlenül ő minden idők legtöbb lemezt eladott női énekese és az igazi, egyetlen popkirálynő. Szerintem míg világ a világ, ezt soha senki nem tudja tőle elbitorolni.
2014. január 09. 10:03
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Kedvelem Madonnát, elismerem a munkásságát, bár személy szerint nem vagyok nagy rajongója. Sőt, a Musictól datálva nekem egyre kevésbé tetszik az, amit csinál. A Music előtti lemezeit, illetve dalait bármikor szívesen hallgatom, magát a Musicot, továbbá minden utána következőt már nem. Emlékszem, engem kifejezetten idegesített a Music. Mind a dal, mind a klip...
Egyébként gratulálok a cikkhez, szépen összeszedett, alapos munka, s magam is üdvözlöm, hogy méltó előadóval bővült ez a sorozat. A legtöbb, akikről íródott már ilyen, hát... Nem kommentálnám inkább.
Egyébként gratulálok a cikkhez, szépen összeszedett, alapos munka, s magam is üdvözlöm, hogy méltó előadóval bővült ez a sorozat. A legtöbb, akikről íródott már ilyen, hát... Nem kommentálnám inkább.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. január 11. 10:39
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Madonna le a kalappal előtted egy igazi ikon gratulálok neki én a régi zenéjét is szerettem!!
Még mai napig hallgatom minden tiszteletem az övé!!
Még mai napig hallgatom minden tiszteletem az övé!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.