Kellan Lutz: „Miley csak a barátom”
2014. január 07. 22:05
Mi az hogy nem értitek mit művelt vele a koncert után? Adott az arcára egy puszit és megölelte..
Azta, most akkor rögtön házasodniuk kéne? Agyfszt kapok az ilyen cikkektől..
2014. január 07. 22:17
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
szarkavarás mindenhol
főleg a starityn
2014. január 07. 22:22
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Egyesek vagy nem olvasták el a cikket, vagy ennyire hülyék... Nem járnak és soha nem is jártak! Ennyi. Nem kell erről többet beszélni, na.
2014. január 08. 00:12
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát ha Kellannak ez a nőnek nevezett valami kell akkor gratulálok. Nem lehet valami nagy igénye.
2014. január 08. 07:37
Szerintem egyáltalán nem is illenének össze. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de nem passzolnak. Ha meg barátok, akkor mi van? Nem dől össze a világ.
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy akik Miley közvetlen közelében vannak akár nap mint nap vagy egyszerűen csak közelebbről ismerik, azok egytől egyig pozitívan nyilatkoznak róla? Elég érdekes, nem? Ebből is látszik, hogy csak a média és az elvakult utálók csinálnak mindig bolhából elefántot.
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy akik Miley közvetlen közelében vannak akár nap mint nap vagy egyszerűen csak közelebbről ismerik, azok egytől egyig pozitívan nyilatkoznak róla? Elég érdekes, nem? Ebből is látszik, hogy csak a média és az elvakult utálók csinálnak mindig bolhából elefántot.
2014. január 08. 09:46
Szerintem nem illenek össze, és jó hogy csak barátok
2014. január 08. 11:11
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Csak barátok. Nagyon örülök hogy most nem egy botrányról hallottam.
2014. január 08. 11:52
egyszerűn undorodok ettől a nőnek nevezett személytől..
Zséci: ez azért szerintem nem teljesen igaz hogy csak a média és az utálók fújják fel a dolgokat, egy darabig én is azzal hitegettem magam h csak a médiának játssza meg magát és a valóságban nem ilyen, de pedig szerintem igen... itt van példának Demi Lovatóval való kapcsolata, vele is 6 éve ismerik egymást, 5 évig legjobb barátok voltak, de most az utóbbi hónapokban a kapcsolatuk meghalt, mert gondolom Demi is megelégelte ezt a viselkedést pedig emlékszem Demi mindenhol kiállt érte ahol csak lehetett de gondolom betelt a pohár, és hamarosan mindenkit elfog maga mellől üldözni ha így folytatja..... és meg is érdemli
Zséci: ez azért szerintem nem teljesen igaz hogy csak a média és az utálók fújják fel a dolgokat, egy darabig én is azzal hitegettem magam h csak a médiának játssza meg magát és a valóságban nem ilyen, de pedig szerintem igen... itt van példának Demi Lovatóval való kapcsolata, vele is 6 éve ismerik egymást, 5 évig legjobb barátok voltak, de most az utóbbi hónapokban a kapcsolatuk meghalt, mert gondolom Demi is megelégelte ezt a viselkedést pedig emlékszem Demi mindenhol kiállt érte ahol csak lehetett de gondolom betelt a pohár, és hamarosan mindenkit elfog maga mellől üldözni ha így folytatja..... és meg is érdemli
2014. január 08. 12:19
Idézet (Love1DForeva @ 2014.01.08. 11:52)
egyszerűn undorodok ettől a nőnek nevezett személytől..
Zséci: ez azért szerintem nem teljesen igaz hogy csak a média és az utálók fújják fel a dolgokat, egy darabig én is azzal hitegettem magam h csak a médiának játssza meg magát és a valóságban nem ilyen, de pedig szerintem igen... itt van példának Demi Lovatóval való kapcsolata, vele is 6 éve ismerik egymást, 5 évig legjobb barátok voltak, de most az utóbbi hónapokban a kapcsolatuk meghalt, mert gondolom Demi is megelégelte ezt a viselkedést pedig emlékszem Demi mindenhol kiállt érte ahol csak lehetett de gondolom betelt a pohár, és hamarosan mindenkit elfog maga mellől üldözni ha így folytatja.. és meg is érdemli
Zséci: ez azért szerintem nem teljesen igaz hogy csak a média és az utálók fújják fel a dolgokat, egy darabig én is azzal hitegettem magam h csak a médiának játssza meg magát és a valóságban nem ilyen, de pedig szerintem igen... itt van példának Demi Lovatóval való kapcsolata, vele is 6 éve ismerik egymást, 5 évig legjobb barátok voltak, de most az utóbbi hónapokban a kapcsolatuk meghalt, mert gondolom Demi is megelégelte ezt a viselkedést pedig emlékszem Demi mindenhol kiállt érte ahol csak lehetett de gondolom betelt a pohár, és hamarosan mindenkit elfog maga mellől üldözni ha így folytatja.. és meg is érdemli
Demiről inkább ne beszéljünk, mert ő leginkább mindig azzal van jó kapcsolatban, aki mellett jó színben tűnik fel és oszthatja a sztéjsztrongos baromságát. Az a bizonyos 6 éves nagy barátság meg csak azért volt, mert mind a ketten a Disney-nél voltak és kötelező volt a reklám miatt.
Biztos van olyan is, amit a média és az utálók fújnak fel és olyan is, ami tényleg úgy történt, ahogy le van írva.
2014. január 08. 12:38
|
|
Eniiikee99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 211772 offline
|
Remélem nincsenek együtt :/
2014. január 08. 13:36
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Aki manapság ráfanyalodik erre a nőszemélyre... Hát, elmond arról a személyről egyet s mást... És az ízléséről is.
És tényleg szép-szép a barátság, de kíváncsi lennék, hogy tényleg ilyen csodás személynek tartja-e Mileyt, vagy csak a sajtónak hízeleg a drága.
És tényleg szép-szép a barátság, de kíváncsi lennék, hogy tényleg ilyen csodás személynek tartja-e Mileyt, vagy csak a sajtónak hízeleg a drága.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: