A Disney csatorna törli a Zsenipalántákat
2014. június 18. 15:07
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Pedig jó sorozat volt.
2014. június 26. 13:28
Régen szuper volt a Disney, egy epizódot, évadot akár huszonötször megnéztem. A mostani sorozatok már kibírhatatlanok. Nekem egyáltalán nem tetszik a Mako Mermaids, Wolf Blood vagy Wander Over Yonder. A Zsenipalánták még nézhető műsor volt, de most már kezd a Disney átalakulni egy gagyi csatornára.
2014. június 27. 21:55
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
A dedós, senkisem nézi sorozatokat nyomatják! Sajnos... Ez még türhető volt! 2-3 nézhető sorozat van már csak!
2014. július 01. 16:39
|
|
lovaticsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 226966 offline
|
Már csak pár sorozat a nézhető!! pl:
Austin and Ally !! Kb már csak azt nézem, meg a Jessie-t de annak is mindjart vege!!
( + A Violetta, a violetta most A kedvencem!
Austin and Ally !! Kb már csak azt nézem, meg a Jessie-t de annak is mindjart vege!!
2014. július 04. 13:20
|
|
OlaLaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 228754 offline
|
Szerintem ez az egész csatorna nem ér semmit. Az új sorozataik szintén nem érnek semmit. Például vegyük
az Austin és Ally-t. Én személy szerint utálom. Semmi
érdekes nincsen benne. Mint páran mondták előttem is
hogy erőltetettek a poénok. Ugyanez vonatkozik a Zsenipalántákra is. Az alaptörténet az, hogy van egy lány aki átköltözött San Francisco-ba. Ott új suliba megy és szerez két (kibírhatatlanul idegesítő) barátot. És ennyi. Ennyi az egész történet. Semmi érdekes.
az Austin és Ally-t. Én személy szerint utálom. Semmi
érdekes nincsen benne. Mint páran mondták előttem is
hogy erőltetettek a poénok. Ugyanez vonatkozik a Zsenipalántákra is. Az alaptörténet az, hogy van egy lány aki átköltözött San Francisco-ba. Ott új suliba megy és szerez két (kibírhatatlanul idegesítő) barátot. És ennyi. Ennyi az egész történet. Semmi érdekes.
2014. július 12. 15:01
Nekem tetszik a Zsenipalánták. Tök jó sorozat szerintem. Kár, hogy vége.
2014. július 30. 13:02
Szerintem jó ötlet,hisz az összes részt látta mindenki és már kiddé unalmas.
2014. augusztus 04. 16:43
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Kár
De legalább marad a Violetta
2014. augusztus 10. 13:52
|
|
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline
|
"A Disney egyébként igyekszik törölni régi sorozatait, és szeretné az egész csatornát új gyártmányokkal feltölteni."
Mi?!?!?! Ó jaj... mi lesz ebből...
Én nagyon szerettem a régi sorozatokat...
Na mindegy. Az a szerencse, hogy már nem szoktam nézni a Disney csatornát..
Mi?!?!?! Ó jaj... mi lesz ebből...
Én nagyon szerettem a régi sorozatokat...
Na mindegy. Az a szerencse, hogy már nem szoktam nézni a Disney csatornát..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: