A Disney csatorna törli a Zsenipalántákat
2014. január 11. 12:21
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Mivel régen nagyon Disney bolond voltam, és láttam a kiscsajt a WOWP-ban kíváncsi voltam a kis sorozatára. És enyhén szólva is időpocsékolás volt! Egy beszólást szó szerint elszedtek az Indul a risza!-ból, a színészek szarok és a kis China betegesen túl van sztárolva. Idegesít, hogy mindig megmenti a szitut azzal, hogy énekel. Kérdem én, mégis kik a Disney fejesei, hogy olyan vacak, béna, semmitmondó, unalmas, nevetséges, nézhetetlen sorozatokkal rukkolnak elő, mint a Zsenipalánták, Jessie, Az eb és a web, Indul a risza, és még kettőt mondanék, ha tudnám a nevüket - az egyik az, aminek a címe a csaj & a srác neve, a másik az, amikor a hétköznapi lány ikertestvére (aki ugyanúgy néz ki) egy iskolába fog járni vele vagy mi. Miért nem lehetnek olyan sorozatok, amiket nem azért néztek meg a gyerekek, mert jaj meg kell nézni, mert DISNEYDISNEYDISNEY... hanem azért mert tényleg élvezhető volt? Röviden nem sajnálom, hogy vége lesz a sorozatnak.
2014. január 11. 12:27
hát én inkább nicket nézek, mint disneyt, de ez még elviselhető minőségű volt. néha oda kapcsolok, és beszélő kutya aki blogot ír stb. szóval csak mennek lejjebb a Varázslók a Wawerly helyről óta...
2014. január 11. 14:07
|
|
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline
|
Nekem édes mindegy, nem is nézem a csatornát.
2014. január 11. 16:31
Még mikor a régi volt akkor nagyon szerettem , de mtióa ez az új lett nem is nézem .. max ha nincs más akkor ,de nem érdekel
2014. január 11. 18:22
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nem néztem mindig de párszor belepillantottam, jó kis sorozat volt.
2014. január 11. 19:08
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
pff...az újak olyan rosszak.. a Sok sikert, Charlie! pedig még mindgig megy....
régen szerettem a Disney-t de már nem annyira...
régen szerettem a Disney-t de már nem annyira...
2014. január 11. 19:26
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Kezdem nem szeretni a disneyt... Rosszabb és rosszabb sorozatok jönnek. És ez az érzés nem azért van, mert már "idősebb" lettem (14). Hanem mert a nagy sikereket, mint a Hannah Montana, Varázslók a Wawerly helyből nincs többé... És jönnek ezek a szarok, mint a Violetta, Az Austin&Ally, Eb és a Web..... A sok szarság!
2014. január 11. 20:02
Én már régen nem nézem a disney-t csak egyszer kétszer kattintok rá... akkoriban még jó volt de mostanában egyre gagyibb sorozatokat gyártanak. ˇ_ˇ az indul a riszát például imádom ♥ meg a régieket.
2014. január 11. 20:24
|
|
Tatiana Woodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 217872 offline
|
végre vége lesz
2014. január 11. 21:36
Van isten*__* Néha kapcsolok a Disneyre de szerencsétlenségemre mindig ez a ritka sz**ság megy XDD
2014. január 11. 22:35
De kár...pedig gyenge pillanataimban jókat röhögtem rajta. Mondjuk, ha a Sok sikert, Charlie-t is törlik, akkor kiakadok. A Disney legjobb sorozata *>*
2014. január 11. 22:51
|
|
ZendayaColeman10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 210551 offline
|
Inkább a hülye Phineas and pherbet kéne hogy vége legyen nem pedig a legjobb sorozatoknak
1 felhasználónak tetszik:
belluska1200
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.