Dalpremier: Lucy Hale – You Sound Good To Me
2014. január 07. 22:25
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Nagyon imádom a hangját!!.
Most kezdtem csak szeretni a country számokat és ez is tetszik.)
2014. január 08. 00:18
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Imádom ezt a csajt.
2014. január 08. 11:32
Meglepődtem, hogy a country-t választotta. Azt már tudtam, hogy jó hangja van de igazán ebben a műfajban tudott kiteljesedni. Jó szám lett.
)
2014. január 08. 13:58
Imádom a Pll-t de Lucyt (Ariát) ki nem állhatom, így elviselem, de hogy a zenéjét hallgassam... köszi de nem
2014. január 08. 14:14
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
nekem tipikus ilyen kis disney "aranyosság" ugrik be róla..mintha egy gyerekes hannah montana filmben lennék..
2014. január 08. 14:48
Idézet (Berrybaba @ 2014.01.07. 17:48)
Miért gondolja mindenki önmagáról, hogy polihisztor??!! miért nem tud egy színésznő megmaradni a színészkedésnél??!!
Halkan megjegyzem, hogy Lucy alapból énekesnőként kezdte a karrierjét, később ment csak színésznőnek.
Egyébként a szám elmegy, végül is nem rossz, de nem dobtam tőle hátast. Talán idővel ez változni fog.
2014. január 08. 19:52
Imádom Lucy-t és a hangját is, eddig is imádtam a dalait, de ettől a daltól nem dobtam akkora hátast. Nem mondom, hogy nem tetszik, mert az nagy hazugság lenne, kifejezetten jólesik a füleimnek, de nem tudom.. olyan kis unalmas. Remélem, ez idővel majd változni fog!
2014. január 19. 07:55
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Habár annyira nem a stílusom, szerintem igényes, aranyos dal lett, és nagyon gyönyörű Lucy hangja.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: