Dalpremier: Lucy Hale – You Sound Good To Me
2014. január 07. 18:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Berrybaba @ 2014.01.07. 17:48)
Miért gondolja mindenki önmagáról, hogy polihisztor??!! miért nem tud egy színésznő megmaradni a színészkedésnél??!!
Mert lehet rájött, hogy színésznőként sem nagy durranás? Egyáltalán nem nagy eresztés a csaj, bár igaz, csak a Hamupipőke feldolgozást láttam tőle, de az egyenlő volt a híg f*ssal. Szerintem több esélye van, ha a zeneiparba próbál betörni, mert szép hangja van. A dallal egyedül az a bajom, hogy olyan...tucat. Ezer és ezer ilyet hallottam már életem során, és valamiért Taylor Swift ugrik be. Kellemes a hangja, de ez nagyon gyengusz lett.
2014. január 07. 18:40
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
szerintem tucatra sikeredett... ennek ellenére szeretem lucyt!
2014. január 07. 19:00
Miért gondolja mindenki önmagáról, hogy polihisztor??!! miért nem tud egy színésznő megmaradni a színészkedésnél??!!
Lucy énekléssel kezdte a karrierjét, gyerekként egy tehetségkutatóban tűnt fel, amit azt hiszem, meg is nyert, de legalábbis sokáig elmenetelt benne. Utána jött a színészkedés, de a saját bevallása szerint számára az éneklés, a zene nagyon fontos/fontosabb is, és sokan meglepődnek, hogy szeretne befutott énekesnő lenni, mivel a legtöbben csak a PLL-ből vagy a Hamupipőkés sztoriból ismerik.
Tehát éppenséggel most nem akar "polihisztornak" tűnni, csupán próbál visszatérni oda, ahonnét elkezdte.
(Viszont, hogy miért lett színésznő, azt én sem tudom. Ha énekel, sokkalta tehetségesebb.)
2014. január 07. 19:08
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Nem gondolja magát polihisztornak egyszerűen csak azt csinálja, amit a legjobban szeret. Azzal viszont nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy ez nem a színészkedés hanem az éneklés. Mivel énekesként kezdte a pályáját és csak utána tért át a színészetre.
A szám nekem nagyon tetszik, bár a lassabb számai ezerszer jobbak. Azokon látszik, hogy bennük van a szíve-lelke ebben viszont nem, (ezt a számot kapta az íróktól) ezért is érezhetik sokan tucatnak.
2014. január 07. 19:13
Lucy nagyon tehetséges, színészként meg énekesi pályán is, ez a dal sem lett rossz, de szerintem a lassabb számok jobban az Ő stílusa.
2014. január 07. 19:19
|
|
bohemiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 169263 offline
|
Nos, legalább hasonlít az igazi country-hoz. Tetszik. Érdekes hangja van Lucynak. Ez is tetszik. Mondjuk a szöveg nem annyira győzött meg, de minden esetre kíváncsivá tett az albummal kapcsolatban. Főleg, hogy elég nagy country rajongónak mondanám magam.
2014. január 07. 19:23
"You sound good to me"??? lol
Nyers fordításban: "Te jól hangzol nekem"
Ki a franc tudott ilyen gagyi címet adni? Egyáltalán milyen lehet ez a szám, ha már a címe is ennyire idétlen?
Nyers fordításban: "Te jól hangzol nekem"
Ki a franc tudott ilyen gagyi címet adni? Egyáltalán milyen lehet ez a szám, ha már a címe is ennyire idétlen?
2014. január 07. 19:32
Nagy rajongója vagyok Lucy-nak és nagyon jó lett ez a száma
2014. január 07. 19:35
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Úgy látszik, a Pretty Little Liars énekes palántái a countryban érzik otthon magukat
Ez elég meglepő,hiszen elég egyértelműen a pop az uralkodó zenei stílus napjainkban, és ha egy főleg színészként ismert celeb dalolászásba kezd,szinte biztos,hogy a popban helyezkedik el,de úgy látszik,vannak kivételek. Sasha Pieterse-től hallottam már country dalt,ami meg is lepett,mert tetszett,és amolyan igényes szerzeménynek tűnt. És most Lucy is meglepett.Nem annyira stílusom ez,de azért elhallgatom,és szerintem ez a dalocska is teljesen elfogadható és hallgatható,sőt. Jó,nem az univerzum legjobb dala,de szerintem ha minden fiatal legalább ilyen szintű zenével állna elő,nem itt tartana a zeneipar.
Lucy hangja sem rossz,hogy élőben hogy hangzik,az már más kérdés,de ez a dal eléggé megnyert engem.
Lucy hangja sem rossz,hogy élőben hogy hangzik,az már más kérdés,de ez a dal eléggé megnyert engem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: