Eldőlt Paul Walker karakterének sorsa
2014. január 06. 21:08
|
|
Dzsedibebii.69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 211800 offline
|
RIP PaulWalker
:ccccccccc
:ccccccccc
2014. január 06. 22:14
|
csabi1984visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.02. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 51328 offline
|
Sziasztok. Én mindig csodálkozom azon,hogyan tudnak egy karakter történetet módosítani. Újrafelvesznek jelenetet más szemszögből. Ott volt például a Dallas 2.évada valahogy bele kellett vinni Jockey halálát. Még a 2. évadot nem láttam.Azt nem tudom,hogy egy már leforgatott részen hogy van lehetőség változtatni?
2014. január 06. 23:13
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
csabi1984: A Dallas második évadjában beleszőtték Jockey halálát, még pedig úgy, hogy a már leforgatott második évados részeket összevágták, hogy a hetedik részig kitartson Larry emblematikus szerepe.
Paul Walker esetében ugyanaz lesz, a felvett jeleneteket úgy vágják, hogy távozni tudjon. Szóba jöhet még dublőr is. Mérhetetlenül szomorú dolog ez, de mivel munkát fektetett bele és az általam nézett interjúk alapján imádta a csapatot maga körül, nem lenne szép kivágni belőle. A premier időpontja a történtekre való tekintettek teljesen érthető, bár a Batman Dark knight esetében alig vártak. Heath januárban elhunyt, júliusban pedig már a moziban volt a film.
Paul Walker esetében ugyanaz lesz, a felvett jeleneteket úgy vágják, hogy távozni tudjon. Szóba jöhet még dublőr is. Mérhetetlenül szomorú dolog ez, de mivel munkát fektetett bele és az általam nézett interjúk alapján imádta a csapatot maga körül, nem lenne szép kivágni belőle. A premier időpontja a történtekre való tekintettek teljesen érthető, bár a Batman Dark knight esetében alig vártak. Heath januárban elhunyt, júliusban pedig már a moziban volt a film.
2014. január 07. 07:10
Hogy Paul nem lesz benne tenyleg rosszabb lesz:(de azert nagyon jo film es tuti hogy megnezem)
2014. január 07. 07:26
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem lesz egyszerű így végignézni majd a filmet, de mindenképpen örülök, hogy a jeleneteit nem vágják ki. Ő is dolgozott ezen a projekten, méghozzá nagyon nagy lelkesedéssel és szeretettel. Sőt, a karrierje során rengeteget hozzáadott a sorozat népszerűségéhez, nem volna tisztességes, ha egyszerűen csak kivágnák a jeleneteket. Ahogy az sem, ha ezek után még forgatnának Halálos Iramban filmeket.
2014. január 07. 09:31
Akárhányszor végignézem valamelyik filmjét, mindig a sírás kerülget :'( nem tudom elhinni hogy meghalt
de annak örülök, hogy legalább a jeleneteit nem vágták ki. Biztosan sokat dolgozott rajta
r.i.p. :'(
2014. január 07. 10:28
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Sajnálom ezt a színészt szörnyű ami történt vele,de én eltudnám Orlando Bloomot képzelni a filmben helyette.
Szerintem ő jó lenne a Halálos iram folytatásában.
Jó lenne ha ez a verzió ezükbe jutna!!!
Szerintem ő jó lenne a Halálos iram folytatásában.
Jó lenne ha ez a verzió ezükbe jutna!!!
2014. január 07. 14:33
|
|
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline
|
Furcsa.. A music channelen új volt, hogy az öccse fogja tovább játszani a szerepét, szóval Én már semmit sem értek. De mindegy. Imádom a filmet, biztos megnézem.(: Sajnálom, Paul. Sokak szerint csodálatos ember volt. Nyugodjon békében a lelke.♥ R.I.P Paul.
2014. január 07. 15:20
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Szerintem jó döntést hoztak a készítők. Azt el sem tudtam volna képzelni, hogy más játssza el ezt a karaktert. Az ilyen húzások szerintem alapból mindig idegesítőek, egyedül James Bond esetében megengedhető a dolog illetve a remake-ek esetében.
2014. január 07. 15:24
|
|
Lizabeth99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 216926 offline
|
Szerintem ez jó ötlet. Ha más színész játsza az már nem olyan mint az "eredeti". Szóval mást nem is tudom mit csinálhatnának...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: