Lee Ryan korábban drog- és alkoholproblémákkal küzdött, amelyekről nemrég megnyílt egy interjúban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lee Ryan három napon keresztül ivott
2014. január 06. 17:03
2014. január 06. 18:02
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
én nem is ismerem
2014. január 06. 18:23
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó, hogy már meggyógyult.
2014. január 06. 18:26
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (selena gomez fan22 @ 2014.01.06. 18:02)
én nem is ismerem 
Hát tényleg ez a lényege a cikknek. És még legyél is rá büszke.
ON: Örülök, hogy jól van
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2014. január 06. 18:29
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
hát megesik az ilyen!
2014. január 06. 19:35
én nem is ismerem 
Mert a mai tizenévesek csak Mileyt, Selenát és a további zseniális Disney celebecskéket (Zendaya, Debby Ryan...) ismerik.
ON: Hogy én régen mennyire imádtam a bandát, azt hiszem talán Ők voltak az első együttes, akikért valaha is rajongtam, és még a mai napig nagyon szívesen hallgatom őket. Lee volt a kedvencem, és örülök, hogy most már minden sínen van az életében.
selena_taylor_fan
2014. január 06. 19:46
Mirrors!
Ha már hozzászólsz a cikkemhez, megtisztelnél annyival, hogy el is olvasod? Nem normális dolog, hogy valaki ennyit vedel.
Szandikám, nyugalom!
Lee... én imádom, mint énekest, de nagyon balhés. Örülök, hogy jobban van, remélem, sosem lesz többet ilyen problémája
Mondjuk valamilyen szinten érthető... Sammy elviselhetetlen egy nőszemély...
Ha már hozzászólsz a cikkemhez, megtisztelnél annyival, hogy el is olvasod? Nem normális dolog, hogy valaki ennyit vedel.
Szandikám, nyugalom!
Lee... én imádom, mint énekest, de nagyon balhés. Örülök, hogy jobban van, remélem, sosem lesz többet ilyen problémája
2014. január 06. 19:57
|
|
SelenatorAndLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 218526 offline
|
Ki jár neki is azért a szórakozás
De ne annyi alkohollal
2014. január 06. 20:57
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
mostanám elég sok sztár 'bevallotta' a függőségeit
Nahh,mindegy
Örülök h ő IS leszokott:)
Nahh,mindegy
Örülök h ő IS leszokott:)
2014. január 06. 21:10
|
|
Dzsedibebii.69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 211800 offline
|
edii<3
nambaj neha rossznak kell lenni.
nambaj neha rossznak kell lenni.
2014. január 06. 21:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
...bevonultam a rehabra, de nem csináltam belőle médiacirkuszt. Nem akartam, hogy bárki tudjon róla!
Ennyi! Lee kimondta azt, amit én is mindig gondoltam. Ha úgy akarsz elvonóra menni, hogy senki se tudjon róla, akkor megteheted. Demi Lovato részéről alapjáraton a rehabos eksönjénél volt mindig is a kutya elásva. Kesha is napjainkban jelentette be, hogy rehabra megy, amivel szintén a hírverés volt a cél.
Hú, Sammyvel én sem voltam kibékülve, egyszerűen irritált a csaj. Viszont azt tudtam, hogy Lee mindig is tudta azt, hogy hogyan kell élni. Örömmel tölt el, hogy az egyik régi hatalmas kedvencem jó útra tért, nem él a hedonizmussal és annak a szereivel. Jól van, dolgozik és örül annak, hogy tiszta. Ez a becsülendő egyébként.
selena_taylor_fan
2014. január 07. 09:45
Pontosan!
Be lehet vonulni úgy is elvonóra, hogy nem veri nagydobra az ember, de ezt sokan nem értik, mert a hírnév a legfontosabb. -.-"
Sammyval kapcsolatban is egyetértek. Nekem már az is fura volt, ahogy összekerültek... :S
Be lehet vonulni úgy is elvonóra, hogy nem veri nagydobra az ember, de ezt sokan nem értik, mert a hírnév a legfontosabb. -.-"
Sammyval kapcsolatban is egyetértek. Nekem már az is fura volt, ahogy összekerültek... :S
Idézet (Beyla @ 2014.01.06. 21:28)
Ennyi! Lee kimondta azt, amit én is mindig gondoltam. Ha úgy akarsz elvonóra menni, hogy senki se tudjon róla, akkor megteheted. Demi Lovato részéről alapjáraton a rehabos eksönjénél volt mindig is a kutya elásva. Kesha is napjainkban jelentette be, hogy rehabra megy, amivel szintén a hírverés volt a cél.
Hú, Sammyvel én sem voltam kibékülve, egyszerűen irritált a csaj. Viszont azt tudtam, hogy Lee mindig is tudta azt, hogy hogyan kell élni. Örömmel tölt el, hogy az egyik régi hatalmas kedvencem jó útra tért, nem él a hedonizmussal és annak a szereivel. Jól van, dolgozik és örül annak, hogy tiszta. Ez a becsülendő egyébként.
Beyla
2014. január 07. 10:12
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Örülök,hogy képes volt legyőzni az alkoholt meg a drogokat,és ma már normális életet él.Azt külön becsülendő benne,hogy nem csinált mindebből médacirkuszt! Egyébként a mai napig a Blue az egyik kedvenc bandám
Ha nem ismered,de azért mégis megnyitottad a cikett,legalább arra vennéd a fáradtságot,hogy rákattintasz a profiljára,hogy megnézd,hogy kiről van szó.Nem hiszem,hogy olyan nagy dolog lenne
Ha pedig nem érdekel,akkor nem kell megnyitni a cikket.
én nem is ismerem 
Ha nem ismered,de azért mégis megnyitottad a cikett,legalább arra vennéd a fáradtságot,hogy rákattintasz a profiljára,hogy megnézd,hogy kiről van szó.Nem hiszem,hogy olyan nagy dolog lenne
Beyla
2014. január 07. 10:37
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Ő csinálja jól! Nagyra becsülöm amiért nem csinált médiacirkuszt belőle.És sokan jöttök Demi példájával: Nos,igen.Így is lehet.Nála a menedzsernél mindig is erről szólt ez az egész felkapottság.Mikor kicsit "lelohad a lelkesedés" akkor újra előjön a téma.Szánalmas.Örülök hogy Lee nem ezt a példát követte.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.