Idézet(akos85 @ 2008. July 6. - 12:19)
Na szóval, gondolom már mindenki találkozott az új RS-es designal, nem is rosz, meg az sem, hogy néha várakozás nélkül is lehet már tölteni (vagy max 1 percet kell várni vagy még annyit sem). Valamint úgylátom eltûnt a két letöltés közti jó órás várakozási idõ is 
Viszont amit aggaszt, az az, hogy a letöltési sebesség jó ha van 50-60 KB.
Gondolom ebben igencsak közrejátszik az, hogy most mindenki tölt ész nélkül
Lényeg a lényeg, most is ugyanannyi idõbe telik leszedni egy 100-ast mint anno
Ti hogy vagytok vele ?
Viszont amit aggaszt, az az, hogy a letöltési sebesség jó ha van 50-60 KB.
Gondolom ebben igencsak közrejátszik az, hogy most mindenki tölt ész nélkül
Lényeg a lényeg, most is ugyanannyi idõbe telik leszedni egy 100-ast mint anno
Ti hogy vagytok vele ?
Sziasztok!
Észrevettem én is a Rapid megújult formáját, de sajnos nagyon rossz lett számomra. Általában nem kell várni rá, de ha igen max 45 mp. Viszont a sebessége nagyanyáméhoz hasonló!!!!Régebben stabilan jött 130-al, egy file lejött 12 perc alatt, de most 40-80 között van a sebessége, és kb 30 perc alatt jön le egy délután. Lehet, hogy így már sokmindenki tud tölteni, mer a fix ip-seknek se kell várni, de nagy hátránya , hogy lassú!!Egy film nem egy rar-ból áll, ez már nagyon sok idõ. Nagyon régi rapidos vagyok, az idõk folyamán sokat változott, pl, a kód formái, stílusa(macskás, amit sokan nem tudtak megkülönböztetni a kutyától), de a sebesség mindig jó volt. Ez kb. lement a sendspace sebességére. Ha ez így fog mûködni, kénytelen leszek másik oldal után nézni, de sajna eggyiken sincs annyi adat mint a rapidon

0 felhasználónak tetszik: