Jó lenne tudni, konkrétan mire gondolnak "hős" alatt, de azt hiszem, Herkules több értelemben is hős.
DE! Ha a kérdés csupán kedvenc férfi, nem Disney herceg főszerpelőre gondol, akkor annak Simba és Nick között kell eldőlnie.
Melyik a kedvenc Disney állatod?
Most az állat főszerpelőket (mint például Az oroszlánkirály szereplői) hagynám, és a nem beszélő, lehetőleg háziállítokra koncentrálnék. Nem kifejezetten háziállatok közül Maximus az ranyhajból, háziállatok közül pedig Cleo a Pinocchióból olyan szinten cuki, hogy muszáj őt mondanom.
Melyik a kedvenc Disney mellékszereplőd?
Nagy a vacillálás itt... Mushu a Mulanból, Dzsini az Aladdinból, Timon & Pumbaa Az oroszlánkirályból, onnan Rafiki is, de akár a Széspég és a szörnyetegből is Lumiére & Tik-Tak. Ehh, nehéz. Talán a végső döntésem Mushu, de ez is nagyon nehéz.
Melyik a kedvenc komoly Disney idézeted?
"The past can hurt, but from the way I see it, you can either run from it or learn from it."- Rafiki (Az oroszlákirály)
Melyik a kedvenc vicces Disney idézeted?
Ehj, újabb nehéz kérdés. Talán ez a jelenet a Mulanból:
Mulan Shangnak: Nem maradnál itt vacsorára?
Fa nagymama: Nem maradnál itt esküvőre?
Imádom Mulan nagymamáját.
Illetve, ugyen Disney-Pixar, de még a Cocóból jutott eszembe a Frida Kahló- s jelent, illetve ez (spoiler allert!!!):
Imelda: *megüti Ernestót egy cipővel* Ezt amiért megölted életem szerelmét!
Ernesto: Kiről...?
Hector: Bizony, rólem beszél! ... Életed szerelme vagyok?
Imelda: Nem tudom, még mindig haragszom!
(Pár perccel később: Hector: Életed szerelmét mondtál?
Imelda: Gőzöm sincs, mit mondtam!
Miguel: Én úgy hallottam.)
spoiler vége
Vagy még amikor Ernesto azt mondja Miguelnek, hogy remélem, hamarosan meghalsz.
Illetve Az oroszlánkirályból Timon beszólásain szoktam még mai napig nevetni, csak most egy konkrét sem jut eszembe.
Melyik a kedvenc Disney csókod?
Ehh, most komolyan egyet??? A kedvenceim:
Kiara & Kovu (Az oroszlánkirály 2.: Simba büszkesége)
Belle & Adam (Szépség és a szörnyeteg)
Herkules & Meg (Herkules)
Aladdin & Jázmin (Aladdin)
Tiana & Naveen (A hercegnő és a béka) - egyébként talán ők a number one, ugyanis nekik minden csókjukat imádtam, még az elsőt is, amikor Tiana békává változik
A majdnem cskok közül pedig Aranyhaj & Eugene
Melyik a kedvenc Disney szinkronhangod?
Az abszolút number one, a legeltaláltabb Kútvölgyi Erzsébet Ziraként. De azért teszek egy kósza említést Stohl Andrásról, mivel ő az én hang-szerelmem.
Melyik a kedvenc Disney énekhangod?
Most komolyan, szinkronszerelmes vagyok, miért kínoztok ilyenekkel? Stohl András és Miller Zoltán szerelmese vagyok, úgyhogy Stohl mint Shang és Miller Zoli mint Aladdin és Kovu, nők közül pedig Auth Csilla Mulanként, Vágó Bernadett Tiana, Anna és Ariel (a 3.részben) hangjaként, illetve Janza Kata Az oroszlánkirályban. Meg hát persze a zseniális Kútvölgyi Erzsébet Ziraként, illetve Schubert Éva Uruslaként. Férfiak között gonoszok terén Kristóf Tibor Zordonként és Vass Gábor Dr.Facilierként - bár ezeket egyébként a szinkronhoz is írhattam volna.
Melyik a kedvenc Disney filmkezdeted?
AZ ÉLET AZ ÚÚÚR!!!!! Tehát igen, Az oroszlánkirály kezdete, number one! Ha már előbb enm említettem meg Szulák Andreát, mosta zért kiemelem, és akkor a nevéhez még egy zseniális, alulértékelt filmkezdet is fűződik, a Mackótestvéré, úgyhogy azt is hadd említsem meg, mert zseniális. Abszolút ez a kettő.
Melyik a kedvenc Disney párod?
Ugyan abszolút megvan, hogy a number one nálam Aranyhaj & Eugene, de ezen kívül még annyira szeretem Tianát & Naveent is, hogy őket is megemlítem.
(Ez most kicist sok lett, le voltam maradva rendesen.)

0 felhasználónak tetszik: