22. Melyik a kedvenc szerelmes dalod?
Hát a szerelmes dalokat pont nem nagyon csípem.
28 napos Disney-kihívás
2016. november 26. 14:04
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
23. Melyik a kedvenc gonosz dalod?
Oroszlánkirályból Zordon dalától mai napig kiráz a hideg
De az Oroszlánkirály 2. részében Zira dala is jó
Vagy a Legelő hőseiben van még egy jó
Oroszlánkirályból Zordon dalától mai napig kiráz a hideg
De az Oroszlánkirály 2. részében Zira dala is jó
Vagy a Legelő hőseiben van még egy jó
2016. november 28. 17:31
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
25. Melyik szerinted a legszomorúbb momentum?
Amikor Hófehérke ágya mellett virrasztanak a törpék, Bambi anyukájának a halála, Aranyhajból Eugene halála, A Róka és Kutya-ból amikor Tod-tól búcsúzik a gazdája, és Mufasa halála az Oroszlánkirályban.
Amikor Hófehérke ágya mellett virrasztanak a törpék, Bambi anyukájának a halála, Aranyhajból Eugene halála, A Róka és Kutya-ból amikor Tod-tól búcsúzik a gazdája, és Mufasa halála az Oroszlánkirályban.
2016. november 30. 16:12
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
|
27. Milyen hatással van a Disney az életedre?
A régi Disney filmek egész jó hatással voltak rá. Megtanítottak, hogy ne az alapján ítéljek, hogy milyen valakinek a bőrszíne, hisz egyek vagyunk (Oroszlánkirály 2, A Notre Dame-i toronyőr). Megtanították, hogy nem futhatok el a problémáim elől (Oroszlánkirály) és azt is, hogy bosszúval nem oldok meg semmit (Mackótestvér). Meg még hasonlók
A régi Disney filmek egész jó hatással voltak rá. Megtanítottak, hogy ne az alapján ítéljek, hogy milyen valakinek a bőrszíne, hisz egyek vagyunk (Oroszlánkirály 2, A Notre Dame-i toronyőr). Megtanították, hogy nem futhatok el a problémáim elől (Oroszlánkirály) és azt is, hogy bosszúval nem oldok meg semmit (Mackótestvér). Meg még hasonlók
2016. december 01. 19:34
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
|
28. Melyik a kedvenc Disney filmvéged?
Amikor Simba átveszi a trónt és neki is megszületik a gyermeke
Amikor Kiara rádöbbenti Simbát, hogy az oroszlánok mind egyformák, nincs értelme a harcnak
Amikor Kenai úgy dönt, hogy Kodával marad
Amikor Quasimodot elfogadják
Amikor Bambi lesz teljes mértékben az erdő királya
És persze több is van, de ezek a best-ek
Köszönöm a kihívást!
Amikor Simba átveszi a trónt és neki is megszületik a gyermeke
Amikor Kiara rádöbbenti Simbát, hogy az oroszlánok mind egyformák, nincs értelme a harcnak
Amikor Kenai úgy dönt, hogy Kodával marad
Amikor Quasimodot elfogadják
Amikor Bambi lesz teljes mértékben az erdő királya
És persze több is van, de ezek a best-ek
Köszönöm a kihívást!
2017. július 05. 12:27
1. nap: Melyik a kedvenc Disney filmed?
Hű, nem is tudom, igazság szerint Az oroszlánkirály és a Mulan között egyszerűen képtelen vagyok dönteni...
Hű, nem is tudom, igazság szerint Az oroszlánkirály és a Mulan között egyszerűen képtelen vagyok dönteni...
2017. július 06. 09:17
2. nap: Melyik a kedvenc Disney betétdalod?
Több is van, igazság szerint, de ami elsőre eszembe jutott az A dzsungel könyve egyik betétdala, az Otthonom. Nem is magát a szöveget szeretem, hanem a dallamát, amely egyszerűen gyönyörű - mindig visszaadja a mesétől kapott hangulatomat, pillanatok alatt. Aztán ott van a Mulanból a Tükörkép, amit szintén egy nagyon szép alkotásnak gondolok. Úgymond "pörgősebb" számok közül pedig abszolút kedvencem a Vaianából a Csillogás. Ezelőtt pedig nagyon szerettem A kis hableány harmadik részéből a Ha vét egy kis hibát. Én magam sem tudom, hogy miért, de tetszett.
Több is van, igazság szerint, de ami elsőre eszembe jutott az A dzsungel könyve egyik betétdala, az Otthonom. Nem is magát a szöveget szeretem, hanem a dallamát, amely egyszerűen gyönyörű - mindig visszaadja a mesétől kapott hangulatomat, pillanatok alatt. Aztán ott van a Mulanból a Tükörkép, amit szintén egy nagyon szép alkotásnak gondolok. Úgymond "pörgősebb" számok közül pedig abszolút kedvencem a Vaianából a Csillogás. Ezelőtt pedig nagyon szerettem A kis hableány harmadik részéből a Ha vét egy kis hibát. Én magam sem tudom, hogy miért, de tetszett.
2017. július 07. 09:20
3. nap: Melyik a kedvenc Disney karaktered?
Erre mondanék egy igazán klasszikus karaktert, Donald kacsát.
Erre mondanék egy igazán klasszikus karaktert, Donald kacsát.
2017. július 07. 11:24
|
|
Medeah.ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.01. Hozzászólás: 2533 Csatolások: 656 Azonosító: 264638 offline
|
6.Melyik a kedvenc Disney hősnőd?
1. Jane Porter & Mabel Pines
2. Padmé Amidala (már ha hősnőnek számít)
3. Amelia kapitány
Esmeralda
Mulan
Violet Parr
Bánat
Tigris Liliom...
1. Jane Porter & Mabel Pines
2. Padmé Amidala (már ha hősnőnek számít)
3. Amelia kapitány
Esmeralda
Mulan
Violet Parr
Bánat
Tigris Liliom...
2017. július 08. 10:25
4. nap: Melyik a kedvenc Disney hercegnőd?
Mulan és Tiana, egyértelműen.
Illetve nem tudom, hogy mennyire számít bele a hivatalos hercegnők listájába, de Elsa.
Mulan és Tiana, egyértelműen.
2017. július 09. 12:27
5. nap: Melyik a kedvenc Disney herceged?
Soha életemben nem voltam oda a Disney-hercegekért, kiskoromban sem és most sem, úgyhogy ilyen nincs.
Soha életemben nem voltam oda a Disney-hercegekért, kiskoromban sem és most sem, úgyhogy ilyen nincs.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: