Hat sztori, amiről lemaradhattál
2014. január 05. 12:46
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Demi és Selena <3 örülök ennek
... Miley háthh ennél undorítób már nem is lehetne fűvel fával csókolózni -.-" .. Rita 14 evesen is nagyon szép volt
... Justin -hoz nincs kommentom ...
2014. január 05. 12:47
Jó cikk!
Szerintem Demi és Sel aranyosak együtt!
Annak örülök,h Justin nem vonul vissza pláne h lemeze is lesz!*.*
2014. január 05. 12:48
Szerintem olyan jó lenne, ha békén hagynátok Justin-t, elvégre, ti csak egy kis takonynak tituláljátok aki a saját neméhez vonzódik, jól van drágáim, akkor ezt meg is beszéltük, nem kell állandóan róla csámcsogni, mert semmi újat nem mondtok azzal, hogy írtok egy hosszú hozzászólást, just sayin'.
A cikkhez hozzászólva, én örülök, hogy Justin-nak új lemeze lesz, sőt!
Rita gyönyörűen nézett ki, bár nem mintha most nem lenne az. Lehet, hogy a barna jobban is áll neki.
A cikkhez hozzászólva, én örülök, hogy Justin-nak új lemeze lesz, sőt!
2014. január 05. 12:48
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2014.01.05. 12:40)
akkor hatalmas nagy tévedésben vagy, tudod a tévét kapcsolgatva elég gyakran belefutok, youtube-on főoldalon szintén elég gyakran kerül ő a szemem elé, hogy arról már ne is beszéljünk, amikor a sok milliós megtekintése miatt az alternatív zenéimnél lévő ajánlásokhoz is bepofátlankodik, ráadásul ha suliban véletlenül leállunk rádiót hallgatni, szintén esélytelen, hogy azalatt a negyvenöt perc alatt ne kelljen őt is végigszenvedni. emellett, bár biztos voltam benne, csak azért "kavar" megint szelenával, hogy ismételten róla szóljon minden, még a "dzsásztin mégsem vonul vissza" cikkeket is lehet majd olvasni, nem csak az együtt vannak-e vagy sem elméleteket, és megint folyamatosan jönnek meg az új "dalairól" szóló cikkek, nehogy már bárhol is nyugtom lehessen tőle. ez az erőszakos mutogatás már felfogható egy kényszerítésnek, hiszen önszántamból ha az életem múlna rajta sem állnék neki az ő csodás zenéit hallgatni.
szóval, hogy a cikkhez is hozzászóljak, csodálatos, nagyon örülök neki, hogy orrba-szájba hazudgál, hogy az emberek többet beszéljenek róla. bár még bízom benne, "csak" közreműködik valakivel, és hátha tényleg "visszavonul", utána meg már nem fog kelleni senkinek, és megint boldogíthatja youtube-on azokat az embereket, akit érdekel...
szóval, hogy a cikkhez is hozzászóljak, csodálatos, nagyon örülök neki, hogy orrba-szájba hazudgál, hogy az emberek többet beszéljenek róla. bár még bízom benne, "csak" közreműködik valakivel, és hátha tényleg "visszavonul", utána meg már nem fog kelleni senkinek, és megint boldogíthatja youtube-on azokat az embereket, akit érdekel...
1. Legalább neveket írhatnál helyesen!
2. Attól, hogy a médiában benne van, NEM kötelező hallgatnod! Én sem vagyok Justin fan, de azért amit leírtál, azt kicsit túlzásnak tartom. Természetes, hogy reklámozva van, mint minden mostani sztár. Vannak akiket jobban, de vannak olyanok is, akiket kevésbé reklámoznak. Nem kell pattogni, hogy folyton "odapofátlankodik", meg ilyesmi...Reklám érted? Ha nem tetszik, nem kell nézni, hallgatni, és róla olvasni. Ismétlem, SENKI NEM KÉNYSZERÍT!
3. Gondolom Neked sem esne jól, ha elkezdenének az emberek véleményt alkotni a kedvenc sztárodról úgy, hogy nem is szeretik...
2014. január 05. 12:50
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Justinért kár..
Matt, és Liz teljesen készvan.
Rit nagyon szép
Matt, és Liz teljesen készvan.
Rit nagyon szép
2014. január 05. 12:54
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Selena Gomez és Demetria barátságának örülök, hiszen ez a két lány pontosan olyan személyiség, akik kiegészítik egymást.
Justin, mint mindig, HIDEGEN HAGY
Matt Bennett tréfája pedig szerintem kezd ízléstelen lenni .. nem tud mást kitalálni ? Ha minden sarkon lévő lánynak, illetve minden bulin lévő híres lánynak megkéri a kezét (tudom, hogy csak tréfából) már vagy 50 felesége lenne. Na de viccet félretéve ... tényleg kitalálhatna már más poént.
Csak szerintem volt Rita Ora sokkal szebb barna hajjal?
Katia Winter pedig nem nagyon ismerem, de annyi szent,hogy jól áll neki a barna haj
Justin, mint mindig, HIDEGEN HAGY
Matt Bennett tréfája pedig szerintem kezd ízléstelen lenni .. nem tud mást kitalálni ? Ha minden sarkon lévő lánynak, illetve minden bulin lévő híres lánynak megkéri a kezét (tudom, hogy csak tréfából) már vagy 50 felesége lenne. Na de viccet félretéve ... tényleg kitalálhatna már más poént.
Csak szerintem volt Rita Ora sokkal szebb barna hajjal?
Katia Winter pedig nem nagyon ismerem, de annyi szent,hogy jól áll neki a barna haj
2014. január 05. 13:06
|
|
Zsozso002000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 202537 offline
|
Örülök Selenáéknak
2014. január 05. 13:07
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Örülök,hogy Selena és Demi újra barátnők
Imádom Liz Gilliest, és már kicsit megijedtem hogy férjhez megy
Miley-ről peidg annyit,hogy ő nem vár az "igazira", minden sarkon egy pasi, nem? (szerintem ez egyáltalán nem jó, mert én inkább várok :/ )
2014. január 05. 13:11
|
|
TheHungerGamesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.07. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 216483 offline
|
Rita Ora milyen szép volt *-*
2014. január 05. 13:12
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Justin mondta hogy nem fog teljesen visszavonulni csak nem akar botrányokat és nem akarja hogy állandóan róla legyen szó! Hisz mostanában csak arról volt szó hogy újra Selenával van de ez nem botrány! Meg azt is mondta hogy dolgozni fog az egy újabb albumán is!*-*♥ Rita amúgy nagyon szép azon a képen,Matt és Liz...No Comment:D
2014. január 05. 13:16
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Selena és Demi: Örülök neki
Justin: Szánalmas -.-
Matt és Elizabeth: Úgy tűnik, Matt nagyon szereti megkérni emberek kezét, de nincs pénze gyűrűre:) Amúgy tök jó, hogy annak ellenére, hogy a Victoriousnak, kb már egy éve vége, még mindig tartják a kapcsolatot.
Rita: nagyon szép.
Miley: Haladás! Legalább nem nővel.
Katia: Jól áll neki
Justin: Szánalmas -.-
Matt és Elizabeth: Úgy tűnik, Matt nagyon szereti megkérni emberek kezét, de nincs pénze gyűrűre:) Amúgy tök jó, hogy annak ellenére, hogy a Victoriousnak, kb már egy éve vége, még mindig tartják a kapcsolatot.
Rita: nagyon szép.
Miley: Haladás! Legalább nem nővel.
Katia: Jól áll neki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: