The Book Thief / A könyvtolvaj (2013)
Rendező: Brian Percival
Forgatókönyvírók: Markus Zusak, Michael Petroni
Szereplők: Sophie Nélisse, Geoffrey Rush, Emily Watson, Ben Schnetzer, Nico Liersch, Sandra Nedeleff, Kirsten Block
The Book Thief / A könyvtolvaj (2013)
2014. január 04. 19:40
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
11 felhasználónak tetszik:
Bessie,
AmyVie,
Lindsay019,
Lady Suzy,
sMokEe.cLouD,
duracell,
Coco Selly,
Barbus87,
Shenayla,
Szandi0820,
Pacsa
2014. január 11. 11:50
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
2014. január 19. 17:37
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Be kell vallanom őszintén, hogy rajongók a drámákért, és ez kivételesen fantasztikus volt. Sajnos még nem tudtam elolvasni a könyvet, de a film után szerintem érdemes lenne. Igaz, maga a film két órás volt, de fantasztikus volt! A színészgárda nagyon tetszett, és szerintem hiteles képet adtak a II. világháború eseményeiről és borzalmairól. Nagyon sajnáltam, hogy Rosa és Hans nem maradtak életben a bombázás után, sőt hogy Rudy is meghalt. De a végén, ahogyan a halál elmondta, hogy mi volt az utolsó gondolata Lieselnek, mikor kilencven éves korában meghalt, nagyszerű volt! Tetszett a film, igaz mikor a bombázás után Liesel rádöbbent, hogy nevelőszülei meghaltak, hát szinte elbőgtem magam és zokogtam, mint gy kis gyerek. Sajnáltam nagyon, hogy a film/könyv végére Rosa is egy önfeláldozó anya lett, aki tényleg szerette Lieselt. Az egész film alatt imádtam Hans-t, ahogyan titokban megtanította Lieselt olvasni,illetve írni. Tetszett az, ahogyan megvoltak jelenítve a kor borzalmai. Sajnáltam Lieselt nagyon az elején, hogy cikizték, nem tud sem írni, sem olvasni - és szerintem emiatt vált Hans kedvelhető személyiséggé, hogy tett a lányért! Segített neki túlvészelni azt, hogy nem tudott olvasni, sem írni, hisz megtanította neki. Tetszett az is, ahogyan a kristályéjszakát bemutatták, illetve azt, ahogyan Maxot, zsidó létére bújtatták: Max is pont olyan karakter lett szerintem, akit nem lehet nem szeretni. Szerintem nagyon aranyos volt, ahogyan Lieselt kérte, hogy mondja el, milyen is a kinti világ. Nagyon örültem, hogy ő legalább életben maradt, hiszen a legelején a halál monológjában nekem legalábbis az szűrődött ki, hogy nem élte túl - és mégis! A polgármesterné is eléggé tetszett, ahogyan ápolta Lieselt, és megengedte, hogy olvasson a hatalmas könyvtárukban, ő is igazán anyáskodó természet volt, ugye amiatt, hogy a fia eltűnt a hadszíntéren. Összességében nagyon tetszett a film, és szerintem elolvasom a könyvet is!
2014. február 09. 15:03
A kedvenc filmem.Mindig is ez a történelmi korszak érdekelt legjobban és nagyon örülök,hogy megnézhettem a filmet.
2014. június 25. 15:34
Ó nagyon jó a könyv is és a film is ! Komolyan besírtam a végén, pedig nem vagyok az az érzelgős fajta...^^ Nagyon szeretem a főszereplő lányt is, szimpatikus volt már a könyveb is, meghát ő is szeret olvasni. ♥
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.