Paul Walkerék 160 km/órával hajtottak
2014. január 04. 19:21
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Annyira borzasztó még mindig és felfoghatatlan számomra. Nem akarok látni több cikket róla mert csak a szívem fáj miatta és a sírógörcs kerülget. Így is nehéz fel fognom, hogy elment. Nyugodj Békében drága Paul !
2014. január 04. 19:36
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
Ne haragudjon meg senki, de az, aki nem fogja fel, hogy 160 km/h-val menni nem játék (még egy Porschéval sem...:/), és nem "élvezzük az életet", azt nem tudom megérteni.
Kedveltem Paul-t, sz@rul esett, amikor meghallottam, hogy meghaltak, de sajnos nem csak a saját életükkel játszottak akkor, hanem máséval is.
Kedveltem Paul-t, sz@rul esett, amikor meghallottam, hogy meghaltak, de sajnos nem csak a saját életükkel játszottak akkor, hanem máséval is.
2014. január 04. 20:12
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
160 az nagyon sok..esélyük sem volt
2014. január 04. 20:20
ohh Istenem
inkabb ne beszeljunk rola mert ez nagyon megraz..:/ R.I.P.
2014. január 04. 20:21
|
|
Csokinyuszi11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 216158 offline
|
Szegények.
160 az nagyon sok. Nem kellet volna.
Szerettem őket.
2014. január 04. 20:22
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
R.I.P. :'( :'( :'(
2014. január 04. 20:24
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Utasként elszenvedni egy ilyen szörnyűséget, annyira nem fair. Olvastam egy részletesebb jelentést, ahol leírják, hogy mije tört el.
A kocsi Porsche Carrera GT volt, nem Ferrari..az utolsó képein is látni a márkáját. Már én is olvastam, hogy próbálják Ferrarinak eladni, gyártják a különböző összeesküvés elméleteket. Eléggé tiszteletlen dolog azt hinni, hogy a családja,barátai fájdalma csak színjáték.
A kocsi Porsche Carrera GT volt, nem Ferrari..az utolsó képein is látni a márkáját. Már én is olvastam, hogy próbálják Ferrarinak eladni, gyártják a különböző összeesküvés elméleteket. Eléggé tiszteletlen dolog azt hinni, hogy a családja,barátai fájdalma csak színjáték.
2014. január 04. 20:33
|
|
SelenatorAndLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 218526 offline
|
Nyugodjon békében...
Nehezen tudom még mindig felfogni..
2014. január 04. 20:43
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Nem tudom, érdemes-e sokáig boncolgatni már ezt a témát. Az emberek feldolgozák, mire érkezik mégegy cikk
2014. január 04. 20:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én igazán nagyon sajnálom, hogy ilyen tragikus körülmények között kellett meghalniuk. Ugyan Rogerről nem tudok sokat, de Pault mélyen tiszteltem és nagyra becsültem a munkásságát. Tudom, hogy csúnyán hangzik, de ő maga is azt állította, hogy (ugyan nem ezekkel a szavakkal, de lássunk a sorok közé
ilyen halált képzelt magának.
Én ugyan nem vagyok egy nagy rajongó típus, de szerintem a rajongók valamilyen szinten "örülhetnek", hogy így és nem máshogy ment el Paul közülünk...ezt nem a gonoszság mondatja velem és nem is az irigység, hiszen az én kedvencem, Kurt Cobain is meghalt (röpke 20 évvel ezelőtt) és ha rá gondolok: örülök, hogy úgy halhatott meg, hogy nem szenvedett (akárcsak Paul)...egy pillanat alatt véget ért az életük és mindketten úgy haltak meg, ahogyan éltek...
Én ugyan nem vagyok egy nagy rajongó típus, de szerintem a rajongók valamilyen szinten "örülhetnek", hogy így és nem máshogy ment el Paul közülünk...ezt nem a gonoszság mondatja velem és nem is az irigység, hiszen az én kedvencem, Kurt Cobain is meghalt (röpke 20 évvel ezelőtt) és ha rá gondolok: örülök, hogy úgy halhatott meg, hogy nem szenvedett (akárcsak Paul)...egy pillanat alatt véget ért az életük és mindketten úgy haltak meg, ahogyan éltek...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: