Florencia Bertotti ismét főszerepben
2014. január 05. 09:09
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nagyon várom már!
2014. január 05. 09:24
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Gyerekkoromban ő volt a legnagyobb kedvencem.Imádtam a Csacska angyal
Jó újra hallani Florról.Örülök,hogy új sorozatot fog forgatni,és pedig még jobb hír,hogy újra együtt játszik Isabel Macedóval.Jó lenne,ha itt is leadnák,da sajnos nincs túl nagy esély rá,mivel évek óta nem vásárolt meg argentin sorozatot egyik csatorna sem
2014. január 05. 11:37
|
|
FLORAMARILLAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.08. Hozzászólás: 106 Csatolások: 222 Azonosító: 89544 offline
|
Szerintem a promót majd be lehetne linkelni több csatorna facebook-oldalára, meg el is lehetne nekik küldeni e-mailben.
2014. január 05. 13:45
Örülök neki, hogy újabb főszerepet kapott. Eddig még csak a Csacska angyalban láttam szerepelni és abban nagyon tetszett. Remélem, hogy nálunk is leadják majd ezt a telenovellát.
2014. január 05. 14:08
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Jééé!! Ez jó hír...
kb. 8-9 éves lehettem mikor ment a tv-ben a Csacska angyal,imádtam!! Minden nap néztem,azóta is emlékszek néhány jelenetre belőle! Azóta igazából nem is hallottam felőle... Gratulálok neki az új szerephez!
2014. január 05. 16:00
Jézusom, fiatal koromban - na nem mintha most 21 évesen olyan hű de öreg lennék - megrögzötten rajongtam Florért és az egész Csacska Angyalért. Emlékszem, vele volt kiplakátolva a falam, úgy akartam öltözni, mint Ő, még olyan színes karszalagokat is készítettem, mint amilyeneket Ő hordott.
A dalokat kívülről fújtam. Óóó azok a régi szép idők.
Szerintem belefogok nézni kíváncsiságból ebbe a sorozatába is.
2014. január 05. 20:48
|
|
catlover01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 1 Azonosító: 218685 offline
|
Ooh milyen regen lattam utoljara Florit :-) utoljara meg a Disney Channelen-lattam egy Nini nevu sorozatban tan 2008-2009 korul azota semmit nem is tudtam rola :-). Utana kell nezzek majd ezutan a sori utan :-) :-)
2014. január 05. 20:52
Jézusom ez az egyik legszebb hír ami valaha kaphattam!!♥♥♥ O VÁROM NAGYON!!!Nagyon Szépen Köszönöm annak a ki felrakta!
2014. január 06. 18:54
Fiatalkoromban nagyon imádtam őt, szóval lehet, hogy ebbe a sorozatba is belenézek!
2014. augusztus 05. 11:30
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Bisztosan jó lesz
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: