Rehabra ment Ke$ha
2014. január 04. 21:29
|
|
Boglárka1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 214539 offline
|
Adul nem érdekelsz mert te okos vagy
2014. január 04. 22:33
|
|
Lovatic0310új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 86 Csatolások: 14 Azonosító: 218516 offline
|
Jobbulást neki!! Tudom hogy lefogja küzdeni ezt a kort ahogyan Demi is legyőzte!! (heart)
2014. január 05. 00:46
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Idézet (Adul @ 2014.01.04. 20:54)
Te felfogtad, hogy egy beteg emberről beszélsz? Tudod egyáltalán, mi az az étkezési zavar? Szerintem ezt a hozzászólásodat vedd egy ominózus pillanatodnak, és a közeljövőben ne deprimálj másokat ilyen okosságokkal.
Hihetetlen, hogy mindig az osztja az észt, akinek amúgy is kevés jutott...
Keshával ott vannak a rajongói, és szurkolnak neki
Tudom, hogy meg fog gyógyulni 
Keshával ott vannak a rajongói, és szurkolnak neki
Egyetértek
2014. január 05. 02:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem még mindig jócskán mese habbal az, hogy az a mindenhatórehabos intézmény egy önbizalommal teli csúscszuper nőt fog belőled varázsolni, amiért megvakarnak több tíz vagy akár több száz ezer dollárral. Ki tudja, hogy mennyi a kezelés egyébként, de biztos, hogy nem két forint. Persze, ha valakinek étkezési zavara van, azzal szakemberhez kell fordulni, de Demi Lovato alkohol- és drogproblémák birtokában kötött ki a rehabon és nem azért, mert hánytatással akart fogyni. (az már más tészta, hogy milyen fogyi volt Demi is) Kesha szintén alkoholista és drogfüggő. Szánalmas arra fogni, hogy azért megy rehabra, mert anorexiás vagy bulimiás. Ez a csaj sem tud már jó dolgában mit csinálni, és ahogyan írták előttem, legfeljebb agybeteg lehet, mert nem úgy néz ki, mint akinek az étkezéssel lennének problémái, bár ki tudja. Alkohilizál és drogozik. Nem tudom sajnálni, ahogyan anno Demit sem tudtam. Saját maguk b*sszák el az életüket. Akkor meg már végképp a plafonon leszek, ha Kesha lesz sztéjsztrong 2.0.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. január 05. 08:24
|
|
Boglárka1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 214539 offline
|
Littlelilladresmer ės Adul higyetek csak benne
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.