Selena Gomez és Justin Bieber újra egy pár
2014. január 04. 14:51
Igazából nekem teljesen mindegy, hogy együtt vannak-e vagy sem, csak az számít, hogy ők boldogok
D
2014. január 04. 14:54
Szerintem nagyon aranyosak
Selena mellé pont ilyen srácot tudnék elképzeni!
Sokéig nekik ha igaz!
Selena mellé pont ilyen srácot tudnék elképzeni!
Sokéig nekik ha igaz!
2014. január 04. 14:55
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Hidegen hagy hogy együtt vannak vagy sem. Justint kimondottam gyúlölöm Selt meg néha bírom néha nem. Selena jobbat érdemel ennél 'sztem.
2014. január 04. 14:57
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Én örülnék neki, ha tényleg összejöttek volna, mert Justin a szakítás óta lett ennyire "rossz" és szerintem Selena helyretenné
2014. január 04. 14:58
Örülök hogy újra eggyütt vannak Remélem most már nem szakitanak !!
2014. január 04. 15:00
Nos kicsit zvarosak, de ha ez megint médiakapcsolat akkor mindegy ha szerelme hát akkor mindegy legyenek boldogok
2014. január 04. 15:02
|
|
Szandika1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 217301 offline
|
Nagyon örülök nekik és remélem ezutal téleg együt maradnak
2014. január 04. 15:02
Klassz, hogy együtt vannak, de tényleg, de remélem nem lesz róluk minden nap cikk.
2014. január 04. 15:04
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Jajj, de örülök majd kipattanok a boldogságtól!
Én tényleg örülök más boldogságának, de ha még egyszer Selena és Justin összejön, istibizony' falnak futok!
Én tényleg örülök más boldogságának, de ha még egyszer Selena és Justin összejön, istibizony' falnak futok!
2014. január 04. 15:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Én már nem tudom eldönteni mit higyjek róluk.Legutóbb is csináltak egy ilyet,azt hiszem júliusban.Együtt mutatkoztak,másnap felraktak egy képet instagramra aztán semmi.
Nem tudom megállapítani róluk,h tényleg szeretik egymást vagy sem,mert én ilyen bonyolult kapcsolatot mint az övèk,a való életben egyet se láttam.Az egyik pillanatban Selena azt ecseteli milyen jó a szinglilèt ès az összes lehetséges módon szidja Justint,a másik percben pedig vele mutatkozik.
Követhetetlen a dolog számomra.Az egyetlen amit remélek az az,h nem megint minden erről fog szólni.Engem szemèly szerint Justin zenéje sokkal jobban èrdekel mint a magánélete.De van egy olyan sejtésem,h most megint nem arról fognak cikkezni.
Nem tudom megállapítani róluk,h tényleg szeretik egymást vagy sem,mert én ilyen bonyolult kapcsolatot mint az övèk,a való életben egyet se láttam.Az egyik pillanatban Selena azt ecseteli milyen jó a szinglilèt ès az összes lehetséges módon szidja Justint,a másik percben pedig vele mutatkozik.
Követhetetlen a dolog számomra.Az egyetlen amit remélek az az,h nem megint minden erről fog szólni.Engem szemèly szerint Justin zenéje sokkal jobban èrdekel mint a magánélete.De van egy olyan sejtésem,h most megint nem arról fognak cikkezni.
2014. január 04. 15:07
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Deha Selenának ïgy jo akkor örülök :valvonas:
2014. január 04. 15:08
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
Remelem osszejonnek..es Justin vegre boldog lesz
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: