Starity

Film- és sorozatajánló

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 03. 20:19 #1
- törölt felhasználó -    
Úgy néztem, hogy ilyen topik még nincs, (ha pedig mégis akkor elnézést!), ezért gondoltam, létrehozom, ugyanis szerintem sokan szeretik a filmeket vagy a sorozatokat, de nem tudják, mit nézzenek éppen, vagy talán abban a cipőben járnak, mint én. Rengeteg kedvencemnél behoztam a lemaradást, és most nem tudom, mit kezdjek el nézni. Aki esetleg tud jó sorozatokat, az írjon bátran! biggrin.gif
Azt is leírhatjátok, miért érdemes megnézni a filmet vagy sorozatot, de nem muszáj. beer.gif
2014. január 03. 20:26 #2
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

StátuszUtálsz? Állj be a sorba.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1050
Csatolások: 2491
Azonosító: 214009
Szia!
Örülök, hogy létrehoztad a topikot, én is így néztem, hogy még nincs ilyen. Én nemrég néztem meg a Kutyaszorítóban című filmet, nagyon tetszett.
Aki bírja Tarantino stílusát, annak tetszeni fog. thumbsup.gif
2014. január 03. 20:55 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleWalker @ 2014.01.03. 20:19)
Úgy néztem, hogy ilyen topik még nincs, (ha pedig mégis akkor elnézést!), ezért gondoltam, létrehozom, ugyanis szerintem sokan szeretik a filmeket vagy a sorozatokat, de nem tudják, mit nézzenek éppen, vagy talán abban a cipőben járnak, mint én. Rengeteg kedvencemnél behoztam a lemaradást, és most nem tudom, mit kezdjek el nézni. Aki esetleg tud jó sorozatokat, az írjon bátran! biggrin.gif
Azt is leírhatjátok, miért érdemes megnézni a filmet vagy sorozatot, de nem muszáj. beer.gif

Szia! Ha szereted a misztikus & középkori sorozatokat akkor ajánlom a Merlin Kalandjait, valamint a Reign.
De egyébként milyen témájú sorozatokat szeretsz? blush.gif
2014. január 03. 21:01 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (malna90 @ 2014.01.03. 20:55)
Szia! Ha szereted a misztikus & középkori sorozatokat akkor ajánlom a Merlin Kalandjait, valamint a Reign
De egyébként milyen témájú sorozatokat szeretsz? blush.gif

Köszi! biggrin.gif Utóbbiról már halottam néhány véleményt, gondolkoztam is rajta, hogy megnézzem-e. biggrin.gif
Általában mindenevő vagyok, sorozatok terén bármi jöhet, van egy enyhe mániám. laugh.gif
2014. január 03. 21:13 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleWalker @ 2014.01.03. 21:01)
Köszi! biggrin.gif Utóbbiról már halottam néhány véleményt, gondolkoztam is rajta, hogy megnézzem-e. biggrin.gif
Általában mindenevő vagyok, sorozatok terén bármi jöhet, van egy enyhe mániám. laugh.gif

Nincs mit, örülök ha segíthettem wink.gif A Reignt pedig tényleg ajánlom, nekem személy szerint nagyon bejött, és az ismerőseimnek is eddig egytől-egyig tetszik blush.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!