Azt is leírhatjátok, miért érdemes megnézni a filmet vagy sorozatot, de nem muszáj.
Film- és sorozatajánló
2014. január 03. 20:19
Úgy néztem, hogy ilyen topik még nincs, (ha pedig mégis akkor elnézést!), ezért gondoltam, létrehozom, ugyanis szerintem sokan szeretik a filmeket vagy a sorozatokat, de nem tudják, mit nézzenek éppen, vagy talán abban a cipőben járnak, mint én. Rengeteg kedvencemnél behoztam a lemaradást, és most nem tudom, mit kezdjek el nézni. Aki esetleg tud jó sorozatokat, az írjon bátran!
Azt is leírhatjátok, miért érdemes megnézni a filmet vagy sorozatot, de nem muszáj.
2014. január 03. 20:26
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Szia!
Örülök, hogy létrehoztad a topikot, én is így néztem, hogy még nincs ilyen. Én nemrég néztem meg a Kutyaszorítóban című filmet, nagyon tetszett.
Aki bírja Tarantino stílusát, annak tetszeni fog.
Örülök, hogy létrehoztad a topikot, én is így néztem, hogy még nincs ilyen. Én nemrég néztem meg a Kutyaszorítóban című filmet, nagyon tetszett.
Aki bírja Tarantino stílusát, annak tetszeni fog.
2014. január 03. 20:55
Idézet (LittleWalker @ 2014.01.03. 20:19)
Úgy néztem, hogy ilyen topik még nincs, (ha pedig mégis akkor elnézést!), ezért gondoltam, létrehozom, ugyanis szerintem sokan szeretik a filmeket vagy a sorozatokat, de nem tudják, mit nézzenek éppen, vagy talán abban a cipőben járnak, mint én. Rengeteg kedvencemnél behoztam a lemaradást, és most nem tudom, mit kezdjek el nézni. Aki esetleg tud jó sorozatokat, az írjon bátran!
Szia! Ha szereted a misztikus & középkori sorozatokat akkor ajánlom a Merlin Kalandjait, valamint a Reign.
De egyébként milyen témájú sorozatokat szeretsz?
2014. január 03. 21:01
Idézet (malna90 @ 2014.01.03. 20:55)
Szia! Ha szereted a misztikus & középkori sorozatokat akkor ajánlom a Merlin Kalandjait, valamint a Reign.
Köszi!
Általában mindenevő vagyok, sorozatok terén bármi jöhet, van egy enyhe mániám.
2014. január 03. 21:13
Idézet (LittleWalker @ 2014.01.03. 21:01)
Köszi!
Utóbbiról már halottam néhány véleményt, gondolkoztam is rajta, hogy megnézzem-e.
Nincs mit, örülök ha segíthettem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: