Miley Cyrus nőkkel csinálja, hármasban
2014. január 03. 20:48
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ez a nő szánalmas és hihetetlenül undorító...saját magát égeti ezekkel...:"D
2014. január 03. 20:59
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Szánalmas, undorító,és nem tudja elviselni ha nem ő van a középpontban.Őszintén én csak sajnálni tudom, hogy milyen szánalmas.
2014. január 03. 21:16
Ez már komolyan nevetséges! Egyébként én sem lepődtem meg. Miley-val kapcsolatban már semmin sem lepődöm meg. Már kezd unalmas lenni.
2014. január 03. 21:36
van ez így.. és ha biszexuális akkor el kell ítélni?...
2014. január 03. 21:46
|
|
izlandipóniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 218270 offline
|
kissé kiborító a viselkedése
2014. január 03. 22:12
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
selenajustinbellafan!
Miért Miley mit is mutatott fel?
Tudomásom szerint semmit,jah bocs mutogatja a testét,és botrányokat csinál,nahát tényleg felmutatott valamit.
Nők szégyene
Miért Miley mit is mutatott fel?
Tudomásom szerint semmit,jah bocs mutogatja a testét,és botrányokat csinál,nahát tényleg felmutatott valamit.
Nők szégyene
2014. január 03. 22:15
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
Idézet (sehi102 @ 2014.01.03. 22:14)
Igazándiból nem csak a viselkedése kiborító hanem az is hogy az ilyen magánéleti ügyeivel foglalkoztok ..
Én nem foglalkozom vele,csak leírtam a véleményem róla.
De tudod mások is ezt teszik ,akárcsak te magad is.
2014. január 03. 22:37
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
ezt sem miley szajabol hallhattuk-.-
2014. január 03. 22:47
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
jaj istenem addig mig nem erősiti meg, lehet h csak kitaláció
2014. január 03. 22:47
|
|
izlandipóniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 218270 offline
|
öö..hát okééé,kezd kissé idegesítő lenni
2014. január 03. 23:14
|
|
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline
|
hát engem nem érdekel milyen akkor is szeretni fogom. Egyébként meg k*b***t jó barát lehet az aki mindezt elmondja a sajtónak... legalább válalná fel magát(aki elárulta) a kis szánalmas r* anc. kinek mi köze van ahoz hogy mit csinál és kihez vonzódik miley? csakis rá tartozik meg a családjára. Szánalmas hogy azért árulja el valaki a barátját hogy pénzt kapjon. ami annál is rosszabb hogy ezt pár ember k*aszottul élvezi hogy tönkreteszi mások életét. szerintem senkit nem érdekel hogy kalapácsot nyalogat vagy twerkel a koncertjein. Nemis ismeritek őt de már bántani kell mindenkit akinek több pénze van nállatok. egyre jobban süllyed le az emberiség
2014. január 03. 23:28
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Egyáltalán nem izgatna HA nem ez folyna a csapból is! B@szki ku*vára elegem van ebből a csajból! Méghogy felnőtt! B@zdmeg ez nem felnövés! Az hogy a pi*ádat nézegeted ezt videóra veszed és felteszed a netre nem felnövés! Ahogy az sem, hogy másokkal nyelvezel NEM EGYSZER! De ez senkire sem tartozik ugye Miley fanok? Ezzel egyet értek! Senkire ebben a kib@szott világban! OKÉ? Akkor hát mi a f@sznak rakja fel a netre? Hmmmmm? Az sem tartozik senkire, hogy ő éppen milyen klippeket készít ugye? Hát tartsa is meg magának a ku*va klipjeit! Mert hogy én már hányok attól hogy egy vasgolyon himbálózik! Vagyis nem is ettől hányok! Hanem b@zdmeg attól, hogy mindezt mesztelenül teszi! Azzal smacizunk akivel akarnk igaz Miley igaz! B@szki ez senkire de senkire nem tartozik! Mi a f@sznak rakod fel a netre?
És akkor most mindenkitő bocsánatot szeretnék kkérni a csúnya szavakért de ez az igazság! Minden Mileyról szóló rohadt cikkhez odaírtam hogy hányinger stb..ez most öszefoglalva a véleményem erről a gusztustalan nőszemélyről! Sajnálom de ez most kijött!
És akkor most mindenkitő bocsánatot szeretnék kkérni a csúnya szavakért de ez az igazság! Minden Mileyról szóló rohadt cikkhez odaírtam hogy hányinger stb..ez most öszefoglalva a véleményem erről a gusztustalan nőszemélyről! Sajnálom de ez most kijött!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: