" nyilatkozta Miley közeli barátnője a sajtónak"
és ti még ezt el is hiszitek.....??? hát akkor rettenetesen hülyék vagytok...
Miley Cyrus nőkkel csinálja, hármasban
2014. január 03. 18:31
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 03. 18:33
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Én bírom Mileyt!
Mert bármijen is lett a hangja ugyan olyan csodás.
De szerintem ez az egész kezd elfajulni.De most ezen mért kell mindenkinek kiborulnia??!!Szerintem az ő élete az ő döntése...Úgyhogy én magamban már le is zártam ezt az egész dolgot
És nektek is ezt kéne tennetek.És nincs szükségem az utálókra hogy lebírájanak.Mert ez az én véleményem.És nem kell hozzá a ti hozzászólásotok..Imádom Mileyt!!
2014. január 03. 18:35
Khm..Miley nem 21?Kedves szerző,ha már írsz egy cikket győzőgyj meg arról,hogy ki hány éves.
A cikkhez térve..egészségére!Nőket szereti?Ez már az ő dolga.
A cikkhez térve..egészségére!Nőket szereti?Ez már az ő dolga.
2014. január 03. 18:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én szeretem Miley-t.
Nem zavar, ha biszex.
2014. január 03. 18:37
Miley így meg úgy, ez az oldal lassan róla szól.
Nem Miley nyilatkozta egyébként, valami barátnő, de miért is kéne neki hinnünk? Nem kedvelem én se Miley-t, de ne higgyünk el róla minden mocskos pletykát.
Nem Miley nyilatkozta egyébként, valami barátnő, de miért is kéne neki hinnünk? Nem kedvelem én se Miley-t, de ne higgyünk el róla minden mocskos pletykát.
2014. január 03. 18:41
Előre elnézést attól aki szereti. Jó dalai vannak. Viszont az utóbbi időben csak olyan főcímeket olvasok, ahol polgárpukkasztó dolgokat írnak róla. Ha biszex, nincs azzal semmi baj, de már várom a következő cikket, mert szerintem nagy feltűnési viszketegségben szenved. Végül is szexel és meztelenséggel mindent el lehet adni. De ne legyen igazam...
2014. január 03. 18:43
|
|
Kimchi Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.19. Hozzászólás: 106 Csatolások: 78 Azonosító: 191882 offline
|
ez a nő egyre undorítóbb!
2014. január 03. 18:47
|
|
gruffacsórúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 218416 offline
|
Na, úgy látszik, itt mindenki undorítónak tartja ezt. Imádom, amikor valaki azt írja a profilján, hogy utálja a homofóbokat, de igazából ő maga az. Hülyék vagytok, szűk látókörűek, és nem tudjátok elfogadni a másikat. Lehet, hogy csak a figyelmet akarja felhívni magára, de akkor sem kéne homoszexuálisokat sértő szövegeket írni!
2014. január 03. 18:50
|
|
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline
|
Rosszallok....................! de ez nem volt kedves hogy elrulták róla, és ez a cikk nem lett nagyon jó és szerintem se baj ha valaki vonzódik saját nem-hez csak igazából tenné
2014. január 03. 18:50
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hát egészségére. Rohadtul unalmas már.
2014. január 03. 18:52
De durva már
ő szerencsés hogy ilyen fiatalon jött rá hogy a nők meg a férfik is
Hallottam olyanról hogy a nő 45 évesen jött rá hogy ő a nőket szereti aztán már tizenéves gyerekei voltak
2014. január 03. 18:54
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Általában amit egy "közeli ismerős" "jóbarát" nyilatkozik, azok nem igaz hírek!
De miley-nak ez pont jól jön, ehhez a szerephez amit ő játszik, hozzátartozik a biszexualitás is, még ha nem is az!
Mint Madonna, Gaga, Nicki, meg lassan kb az összes énekesnő!
De miley-nak ez pont jól jön, ehhez a szerephez amit ő játszik, hozzátartozik a biszexualitás is, még ha nem is az!
Mint Madonna, Gaga, Nicki, meg lassan kb az összes énekesnő!
2014. január 03. 18:57
|
|
gangstergirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 200826 offline
|
én bírom miley-t, de amit mostanában csinál már nagyon erőltetett... félre ne értsétek semmi bajom sincs azzal ha valaki a saját neméhez vonzódik, de szerintem miley mostmár ezeket csak a média miatt csinálja.
2014. január 03. 19:01
|
|
Rusher01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.07. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 216477 offline
|
Istenem! He! Fogjátok már fel hogy játssza a fejét, és élvezi az életet! Bajotok van vele? Tartsd magadban Verdd ki vagy mit tudom én nem itt kell p*fázni de ha oda mennél elé meg se szólalnál :*
2014. január 03. 19:06
Szerintem is - mint valaki irta pár hozzászólással ezelőtt - csak azért teszi ezt, mert manapság divat lett biszexnek vagy homoszexuálisnak tettetni magunkat. Ez itthon is megfigyelhető, észrevehető eléggé feltűnően.. De ha pedig mégis kezd - vagy lehet már régebben is kezdett, csak nem fejezte ki - érzelmeket táplálni a másik nem iránt, akkor az az ő egyén dolga.. Botrányt nem tud vele okozni, mert már rég benne van a "sárban". Már egy néhányan a hajvágatásakor is megkérdőjelezték a nemi indentitását. Szóval engem hidegen hagy. Nem vagyok homofóbiás. Amúgy hozzáteszem én is, hogy kezdenek kicsit fárasztóak lenni a napi Májlis cikkek. Ráadásul szerintem vagy egy napig fogja azt a tükröt nyalogatni a főcikk helyén, ami nem épp a legszebb látvány..
2014. január 03. 19:06
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Most ehez nem is tudok hozzá szólni.!!..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.