Miley Cyrus nőkkel csinálja, hármasban
2014. január 03. 16:55
Nálam most vágta el magát véglegesen. Elismerem, hogy van tehetsége (régen láttam egy tévés fellépést, ott nagyon szépen és erőteljesen énekelt), de amiket az elmúlt másfél évben csinált, most pedig már a melegséggel is viccelődik, mikor más egy életen át szenved miatta (beilleszkedés, stb.)... Ő nem leszbikus, nem biszexuális, csak egy kis k-rva (ezt ki kell mondani, mert az, hiszen a testéből él), akinek figyelemre és feltűnésre van szüksége. Végtelenül szánalmas, hogy idáig süllyedt, én a helyében borzasztóan elszégyellném magam, de úgy látszik, ő nemcsak gátlástalan, de szégyentelen is.
2014. január 03. 16:56
Fent kell valamivel tartania magát a bulvárlapok vezércikkei között. Újabb szánalmas próbálkozás arra, hogy megint mindenki róla beszéljen. Csak éppen most más a téma, egyébként azzal baj nincs, hogy éppen kivel csinálja.. mert szabadon rendelkezik mindenki a nemihova tartozásával csak annyira idegesítő, hogy beletolja a magánéletét az ember képébe.
2014. január 03. 16:56
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nagyon jó "barátnők" lehetnek,ha mindent elmondanak Miley-ról. o.O
mondjuk Miley-nak igaza van,azt csinálunk amit akarunk
mondjuk Miley-nak igaza van,azt csinálunk amit akarunk
2014. január 03. 17:01
|
petra smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 214484 offline
|
Ez a nő nem komplett.Én utálom az ilyeneket nem illik.Mondjuk van ilyen de nem tudom ez miért jó.Hát mindegy látszik rajta hogy egy tuskó!
2014. január 03. 17:01
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Már nem tudja mit csináljon,csak hogy figyeljen rá a világ
2014. január 03. 17:02
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
FUjjj én ezzel nem dicsekednék de ha igy érzi jól magát az ő élete ő cseszi tönkre
2014. január 03. 17:09
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Szegényke, baromira unatkozhat...
Így a vizsgaidőszak kezdetén úgy hozzávágnék egy pár kötelező olvasmányt (minimum 5-600 oldalasakat), hogy ugyan olvasgasson már egy kicsit, és írogassa már ki a lényeget belőlük... Jobban járna azzal, mint ezzel az örökös feltűnési viszketegségével... De gondolom, baromi messze állnak tőle az afféle tevékenységek. Konkrétan Makó - Jeruzsálem kategória. Ugyanis a baromságon, mutogatáson, provokáláson és trollkodáson kívül nem sűrűn ismer más elfoglaltságokat, úgy látom. Nagyon vergődik, de nagyon ez a lány - kíváncsi leszek, meddig húzza még ebben a szakmában (ahonnan már réges-régen ki kellett volna pofoznia valakinek).
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Van egyáltalán olyan aki még rajong érte?
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ha jól esik neki csinálja!Ha már tehetsége egy csepp sincs,ezzel legalább magára tudja vonni a figyelmet!Szerintem nagy szégyen hogy már ennyire nem tud mit kezdeni magával 21 évesen nem értem miért kell így viselkednie egy szakítás végett tudom hogy fáj,meg minden de nem kell megbolondulni ettől bár mondjuk a szakítás előtt is bolond volt már!!
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. január 03. 17:11
Sajnos nem lett más ebből a csajból, mint egy mocskos kis prosti. Kár érte.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.