Miley Cyrus nőkkel csinálja, hármasban
2014. január 05. 09:05
|
|
ujságirotanoncúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 209618 offline
|
Mindenkinek van joga eldönteni, hogy kit szeret, de ete egy kicsit már sokk.
2014. január 05. 10:49
Idézet (miley900 @ 2014.01.04. 19:25)
Az a te emberi hülyeséged, hogy csak a MD-t és hasonló FB-s szemetet olvasol! Ráadásul pont azt az oldalt írtad példának, ahol legjobban utálják Mileyt.xDD Gratulálok.
Döntse már el MINDENKI SAJÁT MAGÁNAK, hogy ki neki a jó példakép, és ki nem.
Úgy amúgy, nem tudom melyik a rosszabb, amit Miley csinál? (Valószínűleg pár év múlva te is ezt fogod csinálni a pasikkal/nőkkel, csak nem nyílvánosan) vagy az, aki átveri a rajongóit, akik azért fizetnek, hogy lássák a kedvencüket?
Annyira elítélitek Mileyt, de csak azért fújják fel, amit csinált, mert 2006-2010-ben Disneys volt. Hát, és?!
Úgy amúgy pedig, mindenkiben lehet hibát találni. "Delenator" ---> A Playback-et Selenára értettem. Annak ellenére, hogy NAGYON SZERETEM, ami igaz, az igaz. És ugyanúgy Demiben is találhatnék hibát, mert pl. az sem volt követendő példa, mikor elvonóra került, és drogozott. Félreértés ne essék, Demit is imádom. De elég volt már abból, hogy mindenki az idióta média miatt bírál el másokat. Tudjátok egyáltalán mi áll az egész mögött?!
Döntse már el MINDENKI SAJÁT MAGÁNAK, hogy ki neki a jó példakép, és ki nem.
Úgy amúgy, nem tudom melyik a rosszabb, amit Miley csinál? (Valószínűleg pár év múlva te is ezt fogod csinálni a pasikkal/nőkkel, csak nem nyílvánosan) vagy az, aki átveri a rajongóit, akik azért fizetnek, hogy lássák a kedvencüket?
Annyira elítélitek Mileyt, de csak azért fújják fel, amit csinált, mert 2006-2010-ben Disneys volt. Hát, és?!
Úgy amúgy pedig, mindenkiben lehet hibát találni. "Delenator" ---> A Playback-et Selenára értettem. Annak ellenére, hogy NAGYON SZERETEM, ami igaz, az igaz. És ugyanúgy Demiben is találhatnék hibát, mert pl. az sem volt követendő példa, mikor elvonóra került, és drogozott. Félreértés ne essék, Demit is imádom. De elég volt már abból, hogy mindenki az idióta média miatt bírál el másokat. Tudjátok egyáltalán mi áll az egész mögött?!
Én is tisztába vagyok azzal hogy Selena playbacckel vagy mit csinál, meg azzal is hogy Demi drogozott meg rehabra vonult meg minden.. de mind 1, amúgy én elmondanám hogy most 14 éves vagyok , de egyáltalán nem érdekelnek a lányok már úgy! De még most a fiúk se! Mert tudjátok az nem normális hogy 15 évesen már terhes valaki! Képzeld el én nem olyan vagyok mint a többi tisztelet a kivételnek! Én tisztességesen fellettem neveleve! Anyuék nem úgy neveltek hogy nem csinálhatsz semmi kise mehetsz mert ezzel csak azt érik el hogy mindig ellenkezzek velük szembe! De nem is engedtek el mindenhova csak oda ahova ők jónak tarották! Szvaal! És soha se lennék olyan de mind 1... ÉS igen tisztába vagyok vele hogy Selena playbacckel .. de akkor is jó hangja van hiszen ezt csak turnén lehet csinálni ! De viszont ha valami díjátadón van akkor nem lehet! És valjuk be mikor kiadták a Come & Get It-et akkor nagyon sok díjátadón adta elő! Szval azokon nem playbacckelhetett! Ennyit erről! Demi meg igen drogozott meeg rehabra vonult... de már nem drogozik szval!
2014. január 05. 13:17
|
|
Zsozso002000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 202537 offline
|
Miley kicsit megőrült
2014. január 05. 13:42
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (miley900 @ 2014.01.04. 22:38)
Nem azt mondtam, hogy helyes. De te ugyanazt csinálod. Csak mint a többiek. Benne keresed a hibát, közben meg azt sem tudod mi az igazság.
Úgy amúgy... Ez a cikk meg sincs erősítve, a Hollywood Life által kitalált szemét, ilyen hangnemben lefordítva.
Úgy amúgy... Ez a cikk meg sincs erősítve, a Hollywood Life által kitalált szemét, ilyen hangnemben lefordítva.
Ja, persze, mert Miley olyan ártatlan, mint a ma született bárány! Jajj, hogy ne tudnám. Mindig vannak képek bizonyítékul, s inkább annak hiszek, mint pár elvakult smilernek.
2014. január 05. 13:44
Miley...nem szerettem soha de most még jobban megutáltam xd
2014. január 05. 19:28
|
|
catlover01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 1 Azonosító: 218685 offline
|
Ez teljesen nem lep meg hiszen ettol a *Hannah Montanatol * mar semmi sem lephet meg megorult szegeny sajnalom de a gyerekek nagy kedvence mostmar nyugodjon békében !!
2014. január 05. 20:42
|
|
kata0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 259 Csatolások: 13 Azonosító: 218461 offline
|
Ez a csaj csupán azt akarja hogy mindenki rá figyeljen.Na nem mindha védeni akarnám.Belegondolva:ember!itt konkrétan arról van szó,hogy az előzőleg Hannah Montanaként ismert filmsztár (vagyis csak a filmben Hana)több ezer kislány példaképévé vált,majd táncosnőkkel smárolt! és én nemcsak erről beszélek!Minden tette,minden hülye cselekedete(sajna elég sok van)elkíséri a jövőbe,és ez a videó is mutatja,hogy Miley nem komplettAz a baj,hogy még kisebben(jóval kisebben)én is példaképemként tekinntettem rá(:/)de ma már gyűlölöm őt. Hogy miért? Hát ezekért.Mindenért amit tett/tesz/tenni fog.
2014. január 06. 11:39
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Annyira buták vagytok, gyülölitek? tényleg? mert merészelt felnőni? nézéttek már végig h az eddig sztárok akik most 30évesek mit csináltak 20évesen és ráfogtok jönni h miley ugyanazt teszi. pl Britney őt is utáljátok? jéé nem de persze Miley aki kimutatja h igen felnőtt átesett mindenen már és mer ön maga lenni egyből utálja mindenki. ha annyira utáljátok miért is vesztek rola tudomást?
kata0 neked felkéne már nőnőd és elfogadnod h Miely nem hannah többé hanem felnőtt NŐ. nem kislány már, egyébként te hány éves vagy h példa képre szorulsz?
ha 16nál több vagy akk kezdj el gondolkodni h valami baj van veled h nem vagy képes magadtol élni hanem példakép kell akit majmolhatsz. na helloka
2014. január 06. 16:32
|
|
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline
|
Sokan írták hogy ebben az ügyben a smilerek sem tudják megvédeni mileyt.Könyörgörgöm miért kéne megvédeni nem csinált semmit 1 ez valszeg hazugság 2 ha igaz lenne a hír akk is tök m1 mert egy ember szexuális beállítottsága miatt senkit sem kell elítélni mert ez nem bűn 3 a hálószoba téma meg az ő dolga de sztem nem igaz mivel ez a hír nincs megerősítve
2014. január 06. 16:38
[b][/b]
Ja persze. Annyira h*lye vagy! Ha rá tartozik tartsa is magában.
Idézet (Antares @ 2014.01.03. 16:32)
És nekünk ehhez mi közünk van? Miley azzal fekszik és kel, akivel csak akar.
Ja persze. Annyira h*lye vagy! Ha rá tartozik tartsa is magában.
2014. január 06. 21:11
|
|
Dzsedibebii.69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 211800 offline
|
fujjjmar undorito-.-
2014. január 06. 22:42
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Nagyon beteg ez a nő!!!!! Én régen szerettem de most undorodik tőle!!!!
2014. január 07. 14:29
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Undorító! Mondjuk már semmin semmin sem lepődök meg vele kapcsolatban....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: