De az Ő élete. Majd megbánja.
Miley Cyrus nőkkel csinálja, hármasban
2014. január 04. 18:49
egyáltalán nem akarom védeni ezt a cirkuszi majmot, de nem a saját dolga ha a nőket is szereti?! senkinek semmi köze hozzá ráadásul ez nem hiba vagy baj, aminek olyan nagy hírértéke lenne.
2014. január 04. 18:56
Úgy bírom amígy hogy ilyenkor megse szólalnak a Smilerek bezzeg ha selenát jelölik arany málna díjra egyből odaírják hogy megérdemli a kis kurva meg ilyenek... azért áljun már meg egy szóra hogy ki is a kurva... Miley nem jó példakép fogjátok már fel és még akkor facebookon azon a Music Daily oldalon mileyről szól minden! De hozzá tegyem oda is csak azokat a képeket rakják fel amin aránylag felvan öltötve és noncsen knt a sorvadt nyelve ! Szval... ennyit erről ! És bocsi hogy helytelenűl írok de tableton vagyok és erről rosszabb írni...
2014. január 04. 19:25
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (Delenator2002 @ 2014.01.04. 18:56)
Úgy bírom amígy hogy ilyenkor megse szólalnak a Smilerek bezzeg ha selenát jelölik arany málna díjra egyből odaírják hogy megérdemli a kis k*rva meg ilyenek... azért áljun már meg egy szóra hogy ki is a k*rva... Miley nem jó példakép fogjátok már fel és még akkor facebookon azon a Music Daily oldalon mileyről szól minden! De hozzá tegyem oda is csak azokat a képeket rakják fel amin aránylag felvan öltötve és noncsen knt a sorvadt nyelve ! Szval... ennyit erről ! És bocsi hogy helytelenűl írok de tableton vagyok és erről rosszabb írni...
Az a te emberi hülyeséged, hogy csak a MD-t és hasonló FB-s szemetet olvasol! Ráadásul pont azt az oldalt írtad példának, ahol legjobban utálják Mileyt.xDD Gratulálok.
Döntse már el MINDENKI SAJÁT MAGÁNAK, hogy ki neki a jó példakép, és ki nem.
Úgy amúgy, nem tudom melyik a rosszabb, amit Miley csinál? (Valószínűleg pár év múlva te is ezt fogod csinálni a pasikkal/nőkkel, csak nem nyílvánosan) vagy az, aki átveri a rajongóit, akik azért fizetnek, hogy lássák a kedvencüket?
Annyira elítélitek Mileyt, de csak azért fújják fel, amit csinált, mert 2006-2010-ben Disneys volt. Hát, és?!
Úgy amúgy pedig, mindenkiben lehet hibát találni. "Delenator" ---> A Playback-et Selenára értettem. Annak ellenére, hogy NAGYON SZERETEM, ami igaz, az igaz. És ugyanúgy Demiben is találhatnék hibát, mert pl. az sem volt követendő példa, mikor elvonóra került, és drogozott. Félreértés ne essék, Demit is imádom. De elég volt már abból, hogy mindenki az idióta média miatt bírál el másokat. Tudjátok egyáltalán mi áll az egész mögött?!
2014. január 04. 19:33
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
1.Milyen barátnő az aki,ilyeneket mond el a barátnőjéröl?
2.Ö..hát ha Mileyt ez teszi boldoggá..
2.Ö..hát ha Mileyt ez teszi boldoggá..
2014. január 04. 19:56
az ő élete, ő döntése!
milyen barátnő az aki kitálal?
ettől még a hangja ugyan az marad?igen.
ugyan olyan fergeteges koncerteket add?igen.
milyen barátnő az aki kitálal?
ettől még a hangja ugyan az marad?igen.
ugyan olyan fergeteges koncerteket add?igen.
2014. január 04. 20:07
Nem meglepő!!! Amikor azt hiszem már semmi újat nem tud mutatni..rátesz egy lapáttal.
2014. január 04. 21:05
Ha meg valaki amiatt ítél el valakit, hogy kit szeret vagy milyen a szexualitása az undorító és szánalmas...Mindenki ember!
2014. január 04. 21:45
|
|
Kaze063új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 217118 offline
|
fanicsa abszolút egyet értek veled! ; )
Én egy rajongó vagyok a sok közül és komolyan, és így is szeretem. és szerintem van értelme annak hogy a Liammel való szakítás után ment el másik irányba. De szerintem a homoszexuális egyének nagyon egyediek. ; ) és a leszbikusok pedig egy picit vadócabbak az átlagnál. : ) IMDÁLAK MILEY!
Én egy rajongó vagyok a sok közül és komolyan, és így is szeretem. és szerintem van értelme annak hogy a Liammel való szakítás után ment el másik irányba. De szerintem a homoszexuális egyének nagyon egyediek. ; ) és a leszbikusok pedig egy picit vadócabbak az átlagnál. : ) IMDÁLAK MILEY!
2014. január 04. 22:28
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (miley900 @ 2014.01.04. 19:25)
Az a te emberi hülyeséged, hogy csak a MD-t és hasonló FB-s szemetet olvasol! Ráadásul pont azt az oldalt írtad példának, ahol legjobban utálják Mileyt.xDD Gratulálok.
Úgy amúgy, nem tudom melyik a rosszabb, amit Miley csinál? (Valószínűleg pár év múlva te is ezt fogod csinálni a pasikkal/nőkkel, csak nem nyílvánosan) vagy az, aki átveri a rajongóit, akik azért fizetnek, hogy lássák a kedvencüket?
Annyira elítélitek Mileyt, de csak azért fújják fel, amit csinált, mert 2006-2010-ben Disneys volt. Hát, és?!
Úgy amúgy pedig, mindenkiben lehet hibát találni. "Delenator" ---> A Playback-et Selenára értettem. Annak ellenére, hogy NAGYON SZERETEM, ami igaz, az igaz. És ugyanúgy Demiben is találhatnék hibát, mert pl. az sem volt követendő példa, mikor elvonóra került, és drogozott. Félreértés ne essék, Demit is imádom. De elég volt már abból, hogy mindenki az idióta média miatt bírál el másokat. Tudjátok egyáltalán mi áll az egész mögött?!
Khm... tehát ezek szerint helyes az, amit Mileydrága leművel az egész világ szeme láttára, ugye?!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 04. 22:38
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (WhiteRose. @ 2014.01.04. 22:28)
Khm... tehát ezek szerint helyes az, amit Mileydrága leművel az egész világ szeme láttára, ugye?!
Mert ahelyett, hogy őt védenéd - amit ebben az esetben nem nagyon lehet -, másban keresed a hibát.
Csak tudod ebben a helyzetben nincs mit fényesíteni rajta! Úgy romlott, ahogy van.
Nem azt mondtam, hogy helyes. De te ugyanazt csinálod. Csak mint a többiek. Benne keresed a hibát, közben meg azt sem tudod mi az igazság.
Úgy amúgy... Ez a cikk meg sincs erősítve, a Hollywood Life által kitalált szemét, ilyen hangnemben lefordítva.
2014. január 04. 22:41
DorcsiNegró : szerinted az vicces hogy gázkamra? -.-" grat(y)
2014. január 04. 22:43
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
HajniTomlinson: Mindenkinek van véleménye az enyém ez ha nem tetszik nyomd el magad
:*
2014. január 05. 01:02
fujj:O... onaaa
jo hogy a koncertre nem all ki meztelenul
2014. január 05. 01:06
Pfujj… jó arról nem tehet,hogy LEHET hogy biszex… de HÁRMASBAN??????? Ez azért már túlzás!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.