Miley Cyrus nőkkel csinálja, hármasban
2014. január 03. 23:55
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Most nem mintha védeném, de ezt most kivételesen nem ő nyilatkozta magáról, tehát lehet és nagyon valószínű, hogy nem igaz. Közeli "barátnője" mi? A barátnők nem tereketnek ki ilyen személyes dolgokat csak úgy, legalább is szerintem nem... Az ilyen "titkos" forrásokban soha nem lehet bízni. Ettől függetlenül Miley egy ribanc.
2014. január 03. 23:55
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ez több a soknál!
2014. január 03. 23:56
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (vivi002 @ 2014.01.03. 23:14)
hát engem nem érdekel milyen akkor is szeretni fogom. Egyébként meg k*b***t jó barát lehet az aki mindezt elmondja a sajtónak... legalább válalná fel magát(aki elárulta) a kis szánalmas r* anc. kinek mi köze van ahoz hogy mit csinál és kihez vonzódik miley? csakis rá tartozik meg a családjára. Szánalmas hogy azért árulja el valaki a barátját hogy pénzt kapjon. ami annál is rosszabb hogy ezt pár ember k*aszottul élvezi hogy tönkreteszi mások életét. szerintem senkit nem érdekel hogy kalapácsot nyalogat vagy twerkel a koncertjein. Nemis ismeritek őt de már bántani kell mindenkit akinek több pénze van nállatok. egyre jobban süllyed le az emberiség
sztem az ilyen féle nőszemélyektől sűllyed le az emberiség
2014. január 04. 01:01
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Amúgy tényleg, Liam ilyenkor mit gondolhat vagy érezhet?
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor fejezi be a feltűnősködést és mivel lesz vége....
2014. január 04. 01:01
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Na most már álmatlan éjszakám lesz.
2014. január 04. 02:16
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Engem személy szerint egyáltalán nem érdekel a szexualitása, sem a rassza, sem az ilyesmik. Mélységesen elítélem azokat, akik szerint csak a fehér, heteró ember normális. A lényeg: MILEY!!! Ébredj fel kérlek! Ez nem te vagy!
2014. január 04. 02:26
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Nem értem miért kell arról témázgatni, találgatni, hogy milyen beállítottságú, mintha ez nem az ő magánügye lenne, az egy másik dolog, hogy a nyilvánosság előtt műveli le ezeket. Amiknek a hátterében lehet szimplán csak az áll, hogy kell neki a figyelem.
2014. január 04. 03:24
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Attól függetlenül hogy szakítottak Liammel és ebből érzelmi csalódása lett, az még nem egy ok arra hogy biszexuális, netán homoszexuális legyen valaki. Azért mert éppen Liam miatt elege lett a pasikból, az elég mű dolog hogy csak azért próbálkozik nőkkel. Már nem azért, de ha valaki tényleg ilyen állapotban lenne, akkor annak már a kapcsolatuk ideje alatt is éreződnie kellett volna hogy vonzódik a nők felé is. Nekem ne akarja senki beadni azt, hogy csak egy szakítás miatt lemond a férfiakról, mert akkor én hányszor lemondhattam volna, főként azok után ahányszor elmondtam hogy elegem van a pasikból. Ez az egész nevetséges. Sőt ha valaki tényleg olyan jó barátja lenne, akkor nem mondaná vagyis "teregetné ki a szennyesét" újságoknak, csak azért hogy pénzt kapjon. Azért ilyen helyzetekben látszik ki is a barátod.
2014. január 04. 09:08
-.-" Attól még hogy sszakított Liammel, nem kell biszex-nek lenni! Nem lehet arra fogni! Mér most ez olyan hogy pl "nekem volt egy barátom , nagyon szerettük egymsát, de tiszta hülye lettem levetkőztem mindenkinek botrányosan viselkedtem, és akkor szakítottunk mert a barátomnak elege lett belőlem! Utánna én meg elkezdtem utálni a fiúkat mert összetörte az egyik a sok ezer közül a szívemet! Így már csak lányokkal tudok ba*ni és ráadásul még hármasba!"
Na a lényeg az ennyi! tisza hülyeség az egész!
Na a lényeg az ennyi! tisza hülyeség az egész!
2014. január 04. 10:07
Nem tartozik senkire a magánélete,utálom,de nem tartozik senkire mikor mit csinál!A barátnői,pedig nagggyon jófejek...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: