Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt?
2014. január 03. 14:58
Tuti, hogy két nap múlva az eljegyzésük is meglesz:) Amennyi hülyeséget kitalálnak az emberek nem csodálnám ha találnék egy ilyen cikkez:) Mondjuk én szeretném ha megint együtt lennének de ennek elég kicsi a valószínűsége:(
2014. január 03. 15:00
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
szerintem csak barátok és csak kitaláltak valamit mert nem volt miről cikket irni
2014. január 03. 15:02
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Szerintem tök jó lenne ha össze jönnének, de lehet hogy az egész egy nagy hazugság.
2014. január 03. 15:04
És akkor most majd jön minden elölről.. Minden cikk róluk szól, jön a sok értelmetlen és kérdezi "de ők már nem szakítottak?" "megint Jelena?". Aztán Selena megint kiböki majd valamikor, hogy neki érettebb fiú kell, ő már túllépett Justinon, és csak barátok, és akkor majd sír a sok száj, hogy Jelenát akartak... Szerintem ebből a kapcsolatból már nem lesz régi Jelena. Ők már nem lesznek soha úgy együtt, mint a kezdetekkor. Ezt jobb ha felfogjátok. Meg amúgy is, az nem lehet, hogy csak barátságból lógtak együtt?
(Y) -.-
2014. január 03. 15:07
|
|
OoSzabinaoOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 81 Csatolások: 47 Azonosító: 218402 offline
|
Szerintem jó lenne ha végre megint összejönnének...a vak is látja hogy szeretik egymást...
2014. január 03. 15:08
Na már megint... remélem nem ezekről fog szólni megint minden cikk, mert már végig kínlódtam egy ilyen időszakot és nem kérek belőle többet.
2014. január 03. 15:09
|
|
zsemberi dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 187396 offline
|
Remélem újból együtt vannak. De az sem lenne baj ha csak barátok.
2014. január 03. 15:09
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Mindig is csodáltam egyes lányok ízlését
Van egy ismerősöm, aki csinos, művelt és úgy egyébként az élet hétköznapi dolgaiban talpraesett ember, mellesleg viszont 6. éve együtt volt a barátjával, amikor megtudta, hogy annak van egy 3 éves gyereke, aki a "szerelmük" ideje alatt született egy másik nőtől.
Szakítottak is emiatt, kb. két hétre, most pedig szervezik az esküvőjüket
Tudom talán nem ugyanaz (leszámítva Bieber zabigyerekéről szóló híreket), de ez is az is remek példa arra, hogy érthetetlen mélységekbe taszít egyes nőket az ő "lovagjuk".
Van egy ismerősöm, aki csinos, művelt és úgy egyébként az élet hétköznapi dolgaiban talpraesett ember, mellesleg viszont 6. éve együtt volt a barátjával, amikor megtudta, hogy annak van egy 3 éves gyereke, aki a "szerelmük" ideje alatt született egy másik nőtől.
Szakítottak is emiatt, kb. két hétre, most pedig szervezik az esküvőjüket
Tudom talán nem ugyanaz (leszámítva Bieber zabigyerekéről szóló híreket), de ez is az is remek példa arra, hogy érthetetlen mélységekbe taszít egyes nőket az ő "lovagjuk".
2014. január 03. 15:14
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
szerintem nem illenek össze.
2014. január 03. 15:18
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
És megint ugyan az -.-" ... Tisztára unom már ezt a körforgást ... minek ez a sok "hulyeseg' hogy se veled sem nelkuled döntsék mar valójában hogy mit akkarnak -.-" ..
2014. január 03. 15:19
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Jó végre újra együtt látni őket,még ha csak barátok is.
2014. január 03. 15:23
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Trixie99 egyetértek.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: