Bettó23
Ha valakit nem érdekel ne kommenteljen.!
Nos,nézzük csak,a demokráciát elég régen bevezették,mindenhol.Athénban (igen valószínű ott) volt először demokrácia.Szóval szólásszabadság van,mindenkinek itt az oldalon.És ehhez a cikkhez pedig hozzáfűznék még valamit.Senkit se érdekel ez a kettő megcsinált celeb,nem volt elég a tavalyi mikor mindig "Dzsusztin és Szelenka együtt,vagy végleg vége" Kit érdekel?Egyébként megérdemlik egymást,csak ne csináljanak mindenből cikket,mert nem érdekel senkit.
Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt?
2014. január 23. 14:31
|
|
RockNBlackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 219772 offline
|
2014. január 23. 19:45
Nem bírom Justin Biebert de Selenát igen ugyhogy hajrá!!!
2014. január 23. 19:45
IGEN,IGEN,IGEN,IGEN :333♥
tiszta őrült vagyok. Legyenek már együtt*.* Jelenaaa
2019. június 17. 23:30
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
Én nagyon szeretem a Jelena párost. <3 Én személyesen drukkoltam Justinnak és Selenának, viszont túl hosszú ideig tartott az a "se veled, se nélküled" fajta kapcsolat, ami egy idő után eléggé mérgezővé válik, de nem csak Justinnak és Selenának, hanem azoknak is akik körül veszik őket.
Már egy ideje külön utakon vannak és Justin megházasodott (mondjuk ezt), de én remélem, hogy még egyszer összejön a Jelena páros. <3
Már egy ideje külön utakon vannak és Justin megházasodott (mondjuk ezt), de én remélem, hogy még egyszer összejön a Jelena páros. <3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: