Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt?
2014. január 03. 18:44
A szakítás után nyilván jóban maradtak, gondolom csak ennyi.
2014. január 03. 18:48
Hé gyerekek, arról volt szó hogy visszavonul ergo: nem lesz róla hír
2014. január 03. 18:50
Itt lett elegem!
A ****** életbe döntsék már el,hogy együtt vagy külön!!Nem veszik észre,hogy ezt senkit se érdekli?!
Ha még egy ilyen cikket meglátok kitépem a hajamat szálankét.Ez nem csak számomra,ha nem az egész világnak idegesítő.Össze jönnek?Jöjjenek,de ha megint meglátok egy olyan cikket,hogy szakítottak maradjanak is úgy,mert már az isten is unja,hogy már ez a páros se veled,se nélküled galandot játszik.Erre az egészre már nem leszek vevő!Itt és most pontot lehetne tenni az ügyre.Vagy nem írnak róla cikket.Mert már tavaj sőt tavaj előtt is ezzel volt tele a Starity közösségi oldal,hogy ők ennyire meg annyira szeretik egymás,majd később "Vége van Jelenának?"..Ezeket a cikkeket már szomorú látni. :rekalmalo:
Ui.:kommenteket,ha lehet nem kérek nincs rá szükségem.
A ****** életbe döntsék már el,hogy együtt vagy külön!!Nem veszik észre,hogy ezt senkit se érdekli?!
Ha még egy ilyen cikket meglátok kitépem a hajamat szálankét.Ez nem csak számomra,ha nem az egész világnak idegesítő.Össze jönnek?Jöjjenek,de ha megint meglátok egy olyan cikket,hogy szakítottak maradjanak is úgy,mert már az isten is unja,hogy már ez a páros se veled,se nélküled galandot játszik.Erre az egészre már nem leszek vevő!Itt és most pontot lehetne tenni az ügyre.Vagy nem írnak róla cikket.Mert már tavaj sőt tavaj előtt is ezzel volt tele a Starity közösségi oldal,hogy ők ennyire meg annyira szeretik egymás,majd később "Vége van Jelenának?"..Ezeket a cikkeket már szomorú látni. :rekalmalo:
Ui.:kommenteket,ha lehet nem kérek nincs rá szükségem.
2014. január 03. 18:50
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Ennyit tudok hozzáfűzni.:
B@sszátok meg!
(Már elnézést a trágár kifejezésért)
Már kurvár@ kezd elegem lenni ebből az egész kapcsolatból...
1.Justin Bieber homo.(Ne vegyétek magatokra Beliberek)
2.Ebből a Gomez gyerekből is nagyon elegem van.
Most döntse már el a kis szépség királynő,hogy egy homokkal akar lenni,vagy egy épkézláb normális PASIVAL.Ez a se veled se nélküled nem csak hogy őket,engem b@sztat fel nagyon...
A csapból is csak ők,meg Palvin Barbi kapcsolata folyik a meleggel...Most komolyan... Hányingerem van..felmegyek Starity-re és mit látok? Hogy a homok (többek között) össze jön egy híres csajjal,és ekkora meg akkora nagy parádét csináltak...Selena Gomez is legyen nő, és ne ilyen kis balf@szokkal kezdjen mint JB...
Selena Gomez most lesz 22 JB pedig 20 vagy 19 nem tudom de le is sz@rom,vallja be,hogy ez egy reménytelen kapcsolat!...Szóval... Elnézést a trágár szavakért,és külön elnézést kérek a Beliberektől,és akit megbántottam,de már nem bírtam magamban tartani...
B@sszátok meg!
(Már elnézést a trágár kifejezésért)
Már kurvár@ kezd elegem lenni ebből az egész kapcsolatból...
1.Justin Bieber homo.(Ne vegyétek magatokra Beliberek)
2.Ebből a Gomez gyerekből is nagyon elegem van.
Most döntse már el a kis szépség királynő,hogy egy homokkal akar lenni,vagy egy épkézláb normális PASIVAL.Ez a se veled se nélküled nem csak hogy őket,engem b@sztat fel nagyon...
A csapból is csak ők,meg Palvin Barbi kapcsolata folyik a meleggel...Most komolyan... Hányingerem van..felmegyek Starity-re és mit látok? Hogy a homok (többek között) össze jön egy híres csajjal,és ekkora meg akkora nagy parádét csináltak...Selena Gomez is legyen nő, és ne ilyen kis balf@szokkal kezdjen mint JB...
Selena Gomez most lesz 22 JB pedig 20 vagy 19 nem tudom de le is sz@rom,vallja be,hogy ez egy reménytelen kapcsolat!...Szóval... Elnézést a trágár szavakért,és külön elnézést kérek a Beliberektől,és akit megbántottam,de már nem bírtam magamban tartani...
2014. január 03. 18:54
|
|
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline
|
GeesungChoi :attól hogy vissza vonul ismerni fogják és hír lesz róla, csak dalokat nem fog írni
de attól hogy együtt töltöttek egy kellemes délutánt nem azt jelenti hogy randiznak és újra together a szitu. de én örülnék mert kiegészítik egymást sztem.
2014. január 03. 19:06
|
|
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline
|
Minek kell ennek is ilyen nagy feneket keríteni...te jó ég
Ezért még lehetnek barátok,de én örülnék nekik,ha együtt lennének
<3
De ehhez is miért kell ilyen komikat hozzáfűzni..hihetetlen,na mind1..
Love Justin&Selena
De ehhez is miért kell ilyen komikat hozzáfűzni..hihetetlen,na mind1..
Love Justin&Selena
2014. január 03. 19:09
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Én mindig is hitem hogy még együtt lesznek.!!
♥♥♥♥♥ *O*
2014. január 03. 19:15
Nekem is van fiú haverom.
nem lehet, hogy jóban vannak, mint barát vagy jobban mondva haver?
2014. január 03. 19:21
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Minden egyes ilyen pitiáner találkozáskor újból felmerül bennem a kérdés. "Az nem lehet hogy barátok maradtak?" Nem kell minden közös pillanatnál erre következtetni.
2014. január 03. 19:33
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
hát gratula újra
2014. január 03. 19:37
|
|
p.s.somebodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217310 offline
|
Nekem semmi bajom nem lenne ha összejönnének újra,de szerintem nem biztos,hogy megint szerelemről van szó.Lehet hogy csak barátok.
2014. január 03. 19:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Csak nem egy újabb szerződésen törik a kis buksijukat? Tény, amíg "együtt voltak", és játszották a hű, de megjátszott szerelmeseket, tényleg sokkal népszerűbbnek örvendtek, mint jelen pillanatban. Bíbőr amúgy is mindig egy gyökér volt, de most az extra tirpák oldalát láthatjuk, míg szalonna a nőies felnőtt nőből jelenleg Barbie-zó ovis kislány lett. Öcsém, mindkettő csak vergődik, mint valami partra vetett hal, hogy szerepeljenek a médiában. Elvileg nincsenek jóban, akkor mit furikáznak együtt azon az izén?
Logika odavág.
2014. január 03. 19:51
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
szerintem csak barátok, nem értem miért kell kombinálni..
2014. január 03. 19:52
alompar :'D am max meg csak baratok lehetnek mert a kepeken is latszik h dirket lemaradt Sel h ne ertse felre senki
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: