Megjelent a One Direction-szemüveg
2014. január 04. 22:44
|
|
Lovatic0310új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 86 Csatolások: 14 Azonosító: 218516 offline
|
Hát szeretem a One Directiont de ez másr túlzáás!! ://
2014. január 04. 23:18
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Ha úgy adnák ingyen, akkor sem kellene - még ha rajongó lennék sem. Valaki mondja már meg nekem, mi értelme van magadon viselni a kedvenc énekesed/énekesnőd nevét/képét, azon kívül, hogy pénzkidobás? Én valahogy nem érzek különösebb kényszert rá, hogy magamra öltsek egy Lady Gagás szemüveget, pedig szemüveges vagyok. SOHA az életben meg nem tenném, annak ellenére, hogy imádom a nőszemélyt. Nevetséges ez az egész.
2014. január 05. 11:19
|
|
marichuy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 182062 offline
|
Az igen!
Miket ki találnak már:DD
Ám nagyon ötletes
Ám nagyon ötletes
2014. január 05. 11:41
|
|
LoveDJMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217458 offline
|
Kell ilyen! Bár a 131 Euro egy kissé sok
2014. január 05. 12:54
|
|
Coleman Zendaya 2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 215860 offline
|
Ez furiii de ha ez nekik tetszik akkor legyen!!!
2014. január 05. 13:01
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
*És akkor most elképzelem, hogy több 100 beteg, fanatikus ÚLTRA rajongó direkt elrontja a szemét,hogy ilyet kaphasson*
Kinézem ezekből a fanokból ...
2014. január 05. 13:47
|
|
Leobabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 1 Azonosító: 180027 offline
|
Sunwell
az értelme csak annyi, hogy naaaaaagyon sok pénzt nyernek ezekből a termékekből... és attól még hogy te nem vennél fel Lady Gaga szemüveget, attól még több száz Directioner felvenné ezeket a szemüvegeket, csak azért, mert; de jó, hogy 1D szemcsim van!
egyáltalán nem nevetséges! talán te nem hordanád, neked talán nem tetszik, de vannak akik nagyon is szívesen felvennék őket és hordanák ezeket a "nevetséges" szemüvegeket!
az értelme csak annyi, hogy naaaaaagyon sok pénzt nyernek ezekből a termékekből... és attól még hogy te nem vennél fel Lady Gaga szemüveget, attól még több száz Directioner felvenné ezeket a szemüvegeket, csak azért, mert; de jó, hogy 1D szemcsim van!
egyáltalán nem nevetséges! talán te nem hordanád, neked talán nem tetszik, de vannak akik nagyon is szívesen felvennék őket és hordanák ezeket a "nevetséges" szemüvegeket!
2014. január 05. 13:50
Directioner vagyok, de ez kicsit túlzás. Tényleg tök jól néznek ki
♥ , de "enyhén" drága :/ És ez csak a keret ára.
Stay Strong Bogi
*És akkor most elképzelem, hogy több 100 beteg, fanatikus ÚLTRA rajongó direkt elrontja a szemét,hogy ilyet kaphasson*
Lehetséges, az őrültebb fanok... xĐ
Stay Strong Bogi
Lehetséges, az őrültebb fanok... xĐ
2014. január 05. 14:28
Azta ez nagyon drága .Szeretem a One Directiont de nagyon sokba kerül
2014. január 05. 15:20
|
|
Schutzengel483új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 175079 offline
|
... és akkor csodálkozik mindenki, hogy miért nem veszik komolyan a bandát. Nyilván erről nem a srácok tehetnek, hanem inkább a menedzsment. Sajnálom, hogy mennyi bőrt lehúznak róluk.
2014. január 05. 16:55
|
|
Bebe1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 151628 offline
|
najo talán ez mar egy kicsit sok es igaza van aki azt mondta hogy ezek miatt nem veszik oket komolyan... hát igen szemuveg most komoly?? a parfum az még jo szerintem jo otlet de a szemuveg? xd
2014. január 05. 17:00
|
|
nvirágMadhatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 1846 Csatolások: 71 Azonosító: 131928 offline
|
Egy kicsit furcsa ez az ötlet. De szerintem aki tényleg szemüveges és nagy 1D fan akkor ha eddig tiltakozott a szemüveg ellen lehet örömöt okoz ez neki. Aki meg nem szemüveges és emiatt roncsolja a szemét... Ott már azért komolyabb bajok vannak.
2014. január 05. 17:08
Most mi bajotok van?! Ők gondoltak azokra is akik szemüvegesek. Szerintem más jobban felvenne egy ilyet (kortól függően) mint egy sokkal gagyibbat és drágábbat. Szerintem ez nem volt rossz ötlet,de váratlanul jött:D Már nem azért de milyen ritka ronda?! Egy szemüveg hogy nézzen ki bogaram?-.-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: