Megjelent a One Direction-szemüveg
2014. január 03. 12:21
a 1D írja alá személyesen az összes szemüveget?? o.O mert akkor megértem ha lekopik a felirat... ezekbe rendes lencsét is lehet tenni v üveg nélküli? mert azért az a lényege a szemüvegeknek...
2014. január 03. 12:29
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Más formájú nincs???
2014. január 03. 12:33
|
|
lovelyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 202156 offline
|
kesty teljesen egyet értek veled, kivétel abban hogy ez a fiúk kizsigerelése lenne. (ami részben igaz, mert valaki a fiúkból fog meggazdagodni) De ezért ők is pénzt kapnak, nem is keveset, és nekik az az érdekük, hogy minél több helyen ott legyenek.
2014. január 03. 12:39
Sokan meg is fogják venni csak azért, mert 1D.
Vagy,hogy felvágjanak vele,hogy igen, nekik ilyenük is van, erre is jutott pénz.
Vagy,hogy felvágjanak vele,hogy igen, nekik ilyenük is van, erre is jutott pénz.
2014. január 03. 12:58
Idézet (Beyla @ 2014.01.03. 00:38)
Tény, ez igaz, de a tanárnő megpróbált minél jobban a valóságra szorítkozni, plussz a szüleimnek is volt egy jól működő vállalkozása, ahol hébe-hóba én is besegítettem a dolgokba. Az üzlethelység havonta 50 000 Ft sem volt, és több volt mint 40-45 négyzetméter - olyan 60-ra saccolnám. Fűtéssel, telefonnal, vízzel takarékoskodtunk, nem pazaroltunk égbe-világba. Az Apeh meg többszöri ellenőrzés során is mindig talált valami kivetnivalót ugyan, de sosem "keféltek úgy meg minket, hogy magunkhoz se nyúljunk" egy darabig. Ja, és nem produkáltunk havi egy millás forgalmat, hogy kijöjjünk nullára. Just sayin'.
Tény, egy vállalkozás beindításához kell tőke, és nem is árt, ha van pár millcsid, de azért ne adjuk úgy elő, hogy csak az tud kisvállalkozást indítani, aki milliomos. Mi sem voltunk soha sem milliomosok és egész jól eléldegéltünk abból az egy szem vállalkozásból olyan tíz évig. Ha valaki ebből az egydés sz*rságokból nyit üzletet, akkor k*rva jól tudna rajta kaszálni, pláne, ha online-on is árulná a portékáit. Egyedül csak a papírokat és az engedélyeket kell elintézni, mondjuk azt nem tudom pontosan, hogy az egydének hozzá kell e járulnia valamilyen úton-módon, hogy te az ő nevük alatt futtathasd a vállalkozásodat, plusz ott még a részesedések is eloszlanának. B*szott jó üzlet lenne a kis tinirajongókat elnézve, és szerintem nem is olyan nagy cucc megcsinálni, mint ahogyan előadtad. Mondom, ez az én véleményem, megvétózhatod azzal, hogy húsz éve nyomjátok a bizniszt, de egy kis vállalkozást egy-két milliós tökével lazán be lehet indítani. Aztán az meg már más tészta, hogy mennyire is fog pörögni azaz üzlet.
Tény, egy vállalkozás beindításához kell tőke, és nem is árt, ha van pár millcsid, de azért ne adjuk úgy elő, hogy csak az tud kisvállalkozást indítani, aki milliomos. Mi sem voltunk soha sem milliomosok és egész jól eléldegéltünk abból az egy szem vállalkozásból olyan tíz évig. Ha valaki ebből az egydés sz*rságokból nyit üzletet, akkor k*rva jól tudna rajta kaszálni, pláne, ha online-on is árulná a portékáit. Egyedül csak a papírokat és az engedélyeket kell elintézni, mondjuk azt nem tudom pontosan, hogy az egydének hozzá kell e járulnia valamilyen úton-módon, hogy te az ő nevük alatt futtathasd a vállalkozásodat, plusz ott még a részesedések is eloszlanának. B*szott jó üzlet lenne a kis tinirajongókat elnézve, és szerintem nem is olyan nagy cucc megcsinálni, mint ahogyan előadtad. Mondom, ez az én véleményem, megvétózhatod azzal, hogy húsz éve nyomjátok a bizniszt, de egy kis vállalkozást egy-két milliós tökével lazán be lehet indítani. Aztán az meg már más tészta, hogy mennyire is fog pörögni azaz üzlet.
Egyébként tényleg baromi sokat lehetne rajta kaszálni. Csak ne felejtsük el, az se mindegy, hogy hol van az a bizonyos üzlethelyiség. Egyértelmű, hogy a legjobban Budapesten járna jól az, aki ilyet akarna nyitni, de azon belül se mindegy, hogy hol.
2014. január 03. 13:09
még akiknek nem rossz a szemük, azért is kiadnak elég sok pénzt egy ilyenre.....
2014. január 03. 13:36
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
kesty, tökéletesen egyetértek
2014. január 03. 13:55
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
Én szeretem a srácokat és a zenéjüket is, de ez már nekem kezd kicsit sok lenni. Oké a fanatikus rajongók úgyis meg fogják venni, kerüljön bármibe is, de szerintem ez felesleges pénzkidobás. Ennyi erővel ha találkozol velük akkor aláíratod a sajátodat és az máris többet ér.
2014. január 03. 14:15
|
|
lucy9876543210új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 190681 offline
|
Nem sok ez egy kicsit??? Nem elég,hogy ha bemegyek egy újságboltba tele van minden egydés sz*rsággal,most meg még ez is??? Álljanak már le!! :/ Amúgy gagyi
2014. január 03. 14:28
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Olyan jó ,hogy ezért is ők a hibások . Akkor felvilágosítalak titeket . Tudjátok vagy egy menedzsment aki mindenáron pénz akar csinálni a cuki fiúcskákból és ők meg kötelesek meg csinálni mert szerződés köti őket ehhez . Amit persze fel bonthatnának de az nem olcsó mulatság .
2014. január 03. 14:35
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Nekem nem tetszik.
2014. január 03. 14:36
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Nah. Drága utálkozók. Azért csinálnak ennyi minden 1D-s cuccot, mert van akkora rajongótáboruk hogy el lehet adni a termékeket. Mi örölünk, mert úgy érezzük mindig velünk vannak ♥, és a menedzser, vagy tudod is én ki is örül, mert kap sok-sok-sok pénzt. De erről a srácok aligha tehetnek... És az Our Momentet ne keverjétek össze az ágyneművel meg az ilyenekkel... ._."
2014. január 03. 15:02
|
|
S. Vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 208966 offline
|
Én tudom, hogy azért csinálnak 1D-s cuccokat mert nagyon sok rajongójuk van de ez szerintem túlzás és nem kicsit....elég gáz, hogy a szemüvegnél jobb öteóletük nem volt. Nem sokára már 1D-s sebtapasz ba*dmeg XD
2014. január 03. 15:32
Én imádooom a 1D-s cuccokat és ezt is imádoom ♥
de egy kissé drága
xP
de egy kissé drága
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: