Megjelent a One Direction-szemüveg
2014. január 02. 21:10
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
A szemuveg magaban nem tetszik es eleg draga is...de tok jo hogy ott vannak az alairasaik
2014. január 02. 21:22
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Nem néznek ki valami jól.
De az aláírások jók.
2014. január 02. 21:42
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Levin @ 2014.01.02. 18:13)
Ez már mindennek az alja..
Komolyan azért az 5 firkálásért képesek közel 50.000 forintos áron eladni? Én egy garast nem adnék érte. Még ha Avril Lavigne aláirása lenne rajta, akkor se kellene, mert egy az, hogy sokallanám + semmi hasznát nem venném, mivel nem hordok szemüveget. Ezek meg a rajongókat ennyire tisztelik, hogy minden szir-sz*rt képesek kiadni, csak hogy a lóvé üsse a markukat? Nagyon simlis csapat áll mögöttük.. A hülye is észreveszi, hogy ez az egész egy jó kora kihasználás marketingfogással kinálva.. Várom már azt az áldott pillanatot mikor a szerződéses cuccuk lejár. 
Biztos, hogy azért is drága a szemüveg, mert a fiúk aláírása rajta van és az együttesük logója is, de kitudja a keret miből van.. Elképzelhető, hogy valami nagyon ritka anyagból és azért ilyen drága. A szerződés lejárásáról meg annyit, hogy amint lejár a szerződés úgy is újat fognak velük kötni, úgyhogy nincs aggodalomra semmi okod!
2014. január 02. 21:49
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2014.01.02. 21:42)
Biztos, hogy azért is drága a szemüveg, mert a fiúk aláírása rajta van és az együttesük logója is, de kitudja a keret miből van.. Elképzelhető, hogy valami nagyon ritka anyagból és azért ilyen drága.
Szerintem a keret kb a legsz*rabb, legolcsóbb műanyagból van, a "nevet" fizeted meg, mint minden más dizájner cucc esetében.
2014. január 02. 21:53
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Ha az utcán odarohansz az 1D-hez vagy egy koncerten ugyanúgy kapsz egy aláírást sőt még közös fotókat is! -.-" Nem értem minek ekkora felhajtát! O.o És nem kell kidobni az ablakon nemtom hány forintot egy mocskos szemüvegért!
2014. január 02. 21:55
Sely64 nincs rajta semmi extra....biztos vagy te ebben ?
2014. január 02. 21:58
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Diala @ 2014.01.02. 21:49)
Szerintem a keret kb a legsz*rabb, legolcsóbb műanyagból van, a "nevet" fizeted meg, mint minden más dizájner cucc esetében.
Szerintem meg nem. Nem véletlenül kérnek érte el negyvenezer forintot..
2014. január 02. 22:05
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Jody: Nem, a lencsét nem adtam hozzá. Én csak a keretről beszéltem.
Diala: Kénytelen voltam megvenni, mivel az előző sikeresen eltört, szemüveg nélkül meg vaksi vagyok. A korábbi (kb. öt éves szemüvegkeret) is megvolt már 30 ezer, pedig az aztán még márkás sem volt. És nem, nem dúskálunk a pénzben, egyáltalán nem, de ha valamire szükség van, akkor arra szükség van. És azért választottam a jelenlegi keretet, mert nem nézett ki ocsmányul rajtam, és mert jelentősen le volt akciózva.
És egyébként egy szóval sem mondtam, hogy szerintem a 1D szemüveg jó ötlet vagy valami. Nekem például biztos, hogy nem kellene. De egyébként ebből sem a fiúk fognak húdenagyot nyerni, hanem a cég, aki azért fog sokat keresni a szemüvegeken, mert a fiúk hozzá adták a nevüket. Annak az öt srácnak meg aztán már töknyolc lenne az a párezer plusz, tényleg.
Diala: Kénytelen voltam megvenni, mivel az előző sikeresen eltört, szemüveg nélkül meg vaksi vagyok. A korábbi (kb. öt éves szemüvegkeret) is megvolt már 30 ezer, pedig az aztán még márkás sem volt. És nem, nem dúskálunk a pénzben, egyáltalán nem, de ha valamire szükség van, akkor arra szükség van. És azért választottam a jelenlegi keretet, mert nem nézett ki ocsmányul rajtam, és mert jelentősen le volt akciózva.
És egyébként egy szóval sem mondtam, hogy szerintem a 1D szemüveg jó ötlet vagy valami. Nekem például biztos, hogy nem kellene. De egyébként ebből sem a fiúk fognak húdenagyot nyerni, hanem a cég, aki azért fog sokat keresni a szemüvegeken, mert a fiúk hozzá adták a nevüket. Annak az öt srácnak meg aztán már töknyolc lenne az a párezer plusz, tényleg.
2014. január 02. 22:14
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Tejóég...
Gyerekek, én 20.000-ből jól látok a sima, fekete keretemmel, amin össz-vissz egy pillangó van és ennyi. Mellékesen megjegyzem, hogy elég strapabíró (jó, ügyetlen vagyok, na).
Közölném, a tudatlan kommentelőkkel, hogy a Ralp Lauren és az S. Oliver világmárkák, főleg az előbbi - nem hiába adnak ki érte százezres összegeket. Ott sem azért fizetnek annyit, mert hiperszuper, foszforeszkáló keretekről van szó, hanem mert a név rajta van (és hozzájön az ilyen-olyan lencse, mert nem elégszenek meg ma már azzal, ha szimplán jól látnak, neeeem, gyémántberakásos lencsére is szükség van.
Biztos, lesz olyan hülye (már elnézést) aki ezért a sz*rért (ismét bocsi) kidob ennyi pénzt. Játékszemüveg. Az életbe nem fogod a hasznát venni, ha normál lencsével van, akkor sem.
Gyerekek, én 20.000-ből jól látok a sima, fekete keretemmel, amin össz-vissz egy pillangó van és ennyi. Mellékesen megjegyzem, hogy elég strapabíró (jó, ügyetlen vagyok, na).
Közölném, a tudatlan kommentelőkkel, hogy a Ralp Lauren és az S. Oliver világmárkák, főleg az előbbi - nem hiába adnak ki érte százezres összegeket. Ott sem azért fizetnek annyit, mert hiperszuper, foszforeszkáló keretekről van szó, hanem mert a név rajta van (és hozzájön az ilyen-olyan lencse, mert nem elégszenek meg ma már azzal, ha szimplán jól látnak, neeeem, gyémántberakásos lencsére is szükség van.
Biztos, lesz olyan hülye (már elnézést) aki ezért a sz*rért (ismét bocsi) kidob ennyi pénzt. Játékszemüveg. Az életbe nem fogod a hasznát venni, ha normál lencsével van, akkor sem.
2014. január 02. 22:54
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2014.01.02. 21:58)
Szerintem meg nem. Nem véletlenül kérnek érte el negyvenezer forintot..
Valóban nem véletlen, ugyanis ez a Vision Express-nek egy baromi jó márkafogás, mert tudják, hogy minden 1D-s terméket visznek, mint a cukrot. Abból az ötven rugóból leveszik a saját kis hasznukat, és malacperselyben elpostázzák a bandának az ők kis jutalékukat, amiért a nevüket adták hozzá.
Elsősorban mindig a nevet kell megfizetni...
heyitsmemi
Értem, és ne vedd rossz néven, mert te tudod, de én akkor is tatom, hogy lehet normális kinézetű kereteket kapni húszezer körül. (:
2014. január 02. 23:06
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Ha ebből az egydéből komolyan ilyen jól lehet keresni ,hogy megéri k@ki szemüveget gyártani akkor esküszöm fogom magam abbahagyom a sulit és nyitok egy egydé boltot...
(Ha pedig ilyen nagy az érdeklődés az egydés wc papír és tisztaságibetét iránt azt is megoldjuk
)
(Ha pedig ilyen nagy az érdeklődés az egydés wc papír és tisztaságibetét iránt azt is megoldjuk
2014. január 02. 23:08
|
|
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline
|
Nah a nagy szemüveg tudósoknak! Attól még, hogy műanyag lehet strapabíró és ha valakinek jól áll a fazon és szereti a 1D-t miért ne vehetne ilyen keretet??? Mondjuk Divatszemüvegnek én nem vennék 50.000 Ft-os keretet... Nálunk a családban mindenki szemüveges rajtam kívül és a tesómnak egy fekete Ralph Lauren kerete van most és bár szép a keret de semmi extra nincs benne és kb 60 ezer volt (lencse nélkül csak a keret). 20.000Ft-ból csak annak van komplett szemüvege, akinek nincs szemtengelyferdülése, nincs szüksége vékonyított lencsére, nem kér rá semmilyen extrát.
2014. január 02. 23:20
Kitaláltak egy újabb marhaságot, amivel még egy kis pénzt ki tudnak facsarni a tinilányokból. Első ránézésre észrevehető, hogy nem egy nagy minőség, jóformán olyan lehet a fogása mint a gagyi napszemüvegeknek, melyeket a strandokon sorakozó bódékban árulnak. Az árát bár sokallom, nemigazán lepett meg, mivel a Vision Express köztudottan vagyonokat kér a "második szemekért". Ha csak a keretre rákölti már az ember a fél pénztárcáját, el nem merem képzelni, összesen hány számjegyű lesz majd a végösszeg a számlán, ha lencsét is társítanak mellé. Totál felesleges vagyonkidobás ezért tízezreket fizetni, mivel jóformán a feliratokért kérnek ennyit, ami bizonyára rá van nyomja, így pár hónapnyi hordás után elkezdenek szép lassan lekopni azok a vékony kis minták.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: