Mért tette manapság mindent szabad? Gondolom titkos volt és a NASA ezért nem bocsát meg neki.
Henna 10000 én nagyon eggyet értek! Egyébként nem néhány ember sértődött meg a NASA emberei hanem az összes gondolom minimum 100 fölött vannak. Akik azért dolgoznak hogy meg védjék az emberiséget. Ezt szerintem illendő tiszteletség lenne betartani. Én is értek a csillagászathoz mert nagyon érdekel:-) nagyon sok bolygókat,csillaagokat ismerek:-)
A NASA elítéli Beyoncét
2014. január 03. 12:52
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Biztos vagyok benne, hogy Beyonce nem azért csinálta, hogy gúnyt űzzön az elhunyt asztronautákból..
2014. január 03. 14:53
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
szegény Beyonce imádom remélem nem büntetik meg
2014. január 03. 15:29
Biztos, hogy Beyoncé nem azért csinálta, hogy ezzel bárkit is megbántson. Szerintem nem kellett volna emiatt elítélni. Szinte minden nagyobb kataszrófáról készül egy film, úgyhogy szerintem azzal, hogy felhasználták egy dalhoz, még nem gyalázzák meg az elhunytak emlékét.
2014. január 03. 15:32
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Az a hangfelvétel nem volt titkos (különben Bey sem jutott volna hozzá) és különben is, ha nem ezt, akkor egy másik katasztrófa felvételét használta volna fel. Hány klipben, filmben stb használnak fel robbanásokat, híradó felvételeket szerencsétlenségekről? Nem Bey volt az első és nem is ő lesz az utolsó. A World Trade Center-ről készült amatőr felvételeket is számtalan helyen felhasználták, mégsem pampogottt érte senki.
Oké, biztos szarul esett a hozzátrtozóknak, legközelebb Beyoncé is kétszer meggondolja, mit használ fel a dalaiban, de megróni nem lehet érte, mivel egy publikus felvételt használt fel. Ez van.
Oké, biztos szarul esett a hozzátrtozóknak, legközelebb Beyoncé is kétszer meggondolja, mit használ fel a dalaiban, de megróni nem lehet érte, mivel egy publikus felvételt használt fel. Ez van.
2014. január 03. 18:53
|
|
gruffacsórúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 218416 offline
|
Szerintem egyszerűen nem gondolt bele. Én azért nem használnék fel egy ilyen felvételt.
2014. január 03. 19:21
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Még ha az, amit Lana Del Rey mond a National Anthem c. száma végén (Jackie Kennedy levele John-hoz) nem is igaz, nem bűn felhasználni, valóban odaillik a dalhoz- ToToval kell egyetértenem, tényleg jól mondja. viszont szerintem nem feltétlenül ő pakolta be a dalba- a másik, hogy 1000%-ig biztos, hogy a jogokkal nem Beyoncé foglalkozik, hanem egy külön erre a célre hivatott alkalmazott/ügyvéd- akinek a feladata lenne ezek után keresni, de mivel nem volt titkos, nem hinném, hogy ezzel van a baj..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: