A NASA elítéli Beyoncét
2014. január 02. 16:16
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Annyira csodálatos az ember, de komolyan. Képes belemagyarázni bizonyos dolgokba még komolyabb dolgokat. A témát túlfilozofálni ás a végére kialakul egy nagy adag fröcsögés.
Beyoncénak semmi szüksége, hogy egy ilyen húzással kerüljön csak fel a slágerlistákra, mert alapból ott van.
Nem hiszem el, hogy ezt a felvételt hallva a hozzátartozóknak jobban fáj az eset. Mindig fájni fog, függetlenül attól, hogy Beyoncé egyik dalában hallják-e a felvételt vagy sem. Mindig emlékezni fognak az esetre.
Az meg, ha tegyük fel, sohasem adja ki ezt a dolgot a NASA, a felháborodók töredéke észre sem venné a felvételt és senki nem tulajdonítana neki nagy hangsúlyt.
Én azt gondolom, emlékezzünk az elhunytakra, - függetlenül a daltól,- egy hangfelvétel úgysem tépne fel több sebet, mert alapból sosem gyógyulnak be.
Beyoncénak semmi szüksége, hogy egy ilyen húzással kerüljön csak fel a slágerlistákra, mert alapból ott van.
Nem hiszem el, hogy ezt a felvételt hallva a hozzátartozóknak jobban fáj az eset. Mindig fájni fog, függetlenül attól, hogy Beyoncé egyik dalában hallják-e a felvételt vagy sem. Mindig emlékezni fognak az esetre.
Az meg, ha tegyük fel, sohasem adja ki ezt a dolgot a NASA, a felháborodók töredéke észre sem venné a felvételt és senki nem tulajdonítana neki nagy hangsúlyt.
Én azt gondolom, emlékezzünk az elhunytakra, - függetlenül a daltól,- egy hangfelvétel úgysem tépne fel több sebet, mert alapból sosem gyógyulnak be.
2014. január 02. 16:34
Meg lehet érteni a NASA-t, de Beyoncenak óriási a szíve, szóval nem hinném, hogy rosszat akart volna ezzel.
2014. január 02. 16:36
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Hát, nem tudom, egyikük oldalán sem állok, nyilván a hozzátartozóknak nehéz feldolgozni a katasztrófát, de Beyoncé ezzel nem akart rosszat, bár az engedélyük nélkül tényleg nem kellett volna felhasználni.
2014. január 02. 16:40
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Megértem mindkét félt.De hát ha egyszer nem kérte el,akkor ez már lopásnak minősül....
2014. január 02. 16:41
Az első 6 másodpercről van szó. A dalban használja fel magát a hanganyagot és nem a videóban, szóval a klipben nincs erre semmi utalás, sem a dalszövegben. Egyfajta intro. Látszik, hogy sokan el se olvassák a cikkeket, csak az a lényeg, hogy legyen mihez írni.
2014. január 02. 17:28
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Hát.. INkább nem kellet volna..
2014. január 02. 17:33
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (Zyta96 @ 2014.01.02. 15:16)
A NASA-nak van igaza 2 okból is:
1.A videó a NASA tulajdonában van,tehát engedélyt kellett volna kérni a felhasználásához.Ez lopásnak számít
2:Beyonce egy híres énekesnő akinek éjjel-nappal adják a klipjeit a TV-ben.Szörnyű dolog lehet az elhunytak hozzátartozóinak látni ezt!
1.A videó a NASA tulajdonában van,tehát engedélyt kellett volna kérni a felhasználásához.Ez lopásnak számít
2:Beyonce egy híres énekesnő akinek éjjel-nappal adják a klipjeit a TV-ben.Szörnyű dolog lehet az elhunytak hozzátartozóinak látni ezt!
Megnézted a kisfilmet? Magát a katasztrófát mikor lehet látni benne?
2014. január 02. 17:35
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (nemááár @ 2014.01.02. 15:46)
"hogy az emberek soha ne felejtsék el a Challenger-űrkatasztrófát"
Jó duma... Ha valaki bátorkodna esetleg egy gázkamrában utolsó légvételükért küzdő zsidó gyerekek hangját beletenni egy pénzhajház popdalocskába szerintem meg is lincselnék... Akár emlékállítás a célja akár nem, vannak dolgok amik nem valók arra, hogy slágerlistákat akarjunk döngetni vele.
Jó duma... Ha valaki bátorkodna esetleg egy gázkamrában utolsó légvételükért küzdő zsidó gyerekek hangját beletenni egy pénzhajház popdalocskába szerintem meg is lincselnék... Akár emlékállítás a célja akár nem, vannak dolgok amik nem valók arra, hogy slágerlistákat akarjunk döngetni vele.
Hú, tényleg elég durva volt amit csinált. Enélkül a 6 másodperces hanganyag nélkül senki nem hallgatta volna a dalt.
2014. január 02. 17:35
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Beyoncé is már kicsit magába nézhetne..
2014. január 02. 18:25
a NASA-nak adok igazat..elvegre Beyonce lopott ..
milyen erzes lehet az elhunytak hozzatartozoinak most
milyen erzes lehet az elhunytak hozzatartozoinak most
2014. január 02. 18:40
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
A NASA-nak van igaza, szerintem.
2014. január 02. 18:44
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Meghallgattam a dalt, és baromira felesleges benne az a hat másodperces intro. Tényleg, mi szükség volt rá? Óh, és ez most, hogy emlékeztette az embereket, mire volt jó? I don't get it.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. január 02. 19:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Belegondolva a helyzetbe, hát én sem repesnék az örömtől, hogy a saját szeretteim haláláról készült hangfelvételét hallanám viszont egy popénekesnő dalában. Szerintem is eléggé hányingerkeltő és undorító egy dolog volt. Tény, a sebek sosem fognak begyógyulni, de a gyászt egy idő után el lehet temetni és úgymond túllépni az elvesztett szeretteken. Aztán jön valami popcsillag és ezzel drukkol elő. Én biztos, hogy perelnék. Beyoncé valóban napjaink egyik legtehetségesebb énekesnője, akinek nincsen szüksége ilyen gusztustalan hájpra, hogy az emberek beszéljenek róla. Sőt, ő sosem a botrányairól volt híres, hanem a munkásságáról. Nekem az a véleményem, hogy nem az ő ötlete volt, hanem valaki ráerőltette. Gondolom, az illető nagyon f*sza ötletnek tartotta, hogy biztos majd feldobja az egészet. Csak ebbe az a bukta, hogy így magát az előadót teszi az emberek számára antipatikussá. Pedig szerintem Beyoncé nem ilyen.
2014. január 02. 19:06
|
|
izlandipóniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 218270 offline
|
Beyla teljesen egyetértek veled!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.