Idézet (Beyla @ 2014.01.02. 20:46)
Sosem fogok rájönni, hogy mit látnak ebben a csajban amiért ekkora sztár. Egyszerűen fülsértő azaz "éneklés" féle amit megpróbál elnyekeregni a színpadon. Nincs a hangjában semmi kellemes, csak valami érces sz*r, amivel néha napján Christina Aguilera hangterjedelmét szeretné elérni, pedig az egész szimplán csak egy rikácsolás. Az öltözete az természetesen megint csak az undorító és ízléstelen, arról a fehér szőrméről nem is beszélve. Hányadék ahogyan kinéz. A legjobb az, hogy az öltözékéhez hozzájárult az a mínusz három fok. Hát nem tudom.
Biztos velem van a probléma, de én nulla fok alatti hőmérsékletben általában felveszek egy vastag zoknit, vastag csizmát, harisnyát, farmert, hosszú ujjút, vastag pulcsit, vastag kabátot, kesztyűt, sálat és egy sapkát. Így is kint van a hasa, és ahogyan látom a veséje sem fogja megúszni. Nem vagyok rosszmájú és senkinek sem tudnék rosszat kívánni, ám ne csodálkozzon a szerencsétlenje, ha majd az urológián és a nőgyógyászaton fog kikötni. Oszt' majd tíz év múlva sírni fog a szája, hogy nem lehet gyermeke. Ennyi észt wazze! Legalább akkor felöltözne normálisan, amikor hideg van és az egészsége a tét.
Demi Lovato is hasonló hidegben lépett fel (Sőt Ő több mint -10 fokban a Niagara Vízesésnél) és érdekes, Ő feltudott rendesen öltözni, ahogy azt ilyen időben kell.
Számomra egyébként még mindig hihetetlen Miley totális átalakulása, mintha egy teljesen más ember lenne. (Persze, a pénz nagyúr..) Emlékszem 15 éves koromban milyen boldog voltam, amikor a szüleimtől megkaptam a róla szóló könyvet, amire most már szégyenkezve gondolok vissza...

1 felhasználónak tetszik: