Starity

Távol-keleti filmek,sorozatok

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 13. 15:49 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.30. 23:01)
Nekem már volt szerencsém a filmhez, benne van a kedvenceim között...számomra az S.O.S szerelem ugrott be róla, de nagyon jól megcsinálták, főleg a végén a csattanót! A pasi sem kutya benne  thumbsup.gif

Igen a vége azért tényleg nagy fordulat volt, nem gondoltam volna, hogy a vége felé tud még nekem újat mutatni a film és még is. laugh.gif És hát igen Ki Tae Young tényleg nem rossz pasi, főleg a filmben azzal a fél hosszú hajával.
Nem tudom, hogy a To the Beautiful You-t láttad-e, na ott pl rá se ismernék. Ebben a sorozatban iskola orvost játszik és ez az oldalt felnyírt, göndör haj hát... Nem mondom, hogy ott nem néz ki jól, de azért szokni kellett a látványt. biggrin.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9291uZg3i1qheaffo1_500.gif
1 felhasználónak tetszik: Misuzu86
2014. augusztus 01. 18:53 #42
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.13. 15:49)
Igen a vége azért tényleg nagy fordulat volt, nem gondoltam volna, hogy a vége felé tud még nekem újat mutatni a film és még is.  laugh.gif És hát igen Ki Tae Young tényleg nem rossz pasi, főleg a filmben azzal a fél hosszú hajával.
Nem tudom, hogy a To the Beautiful You-t láttad-e, na ott pl rá se ismernék. Ebben a sorozatban iskola orvost játszik és ez az oldalt felnyírt, göndör haj hát... Nem mondom, hogy ott nem néz ki jól, de azért szokni kellett a látványt.  biggrin.gif 
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9291uZg3i1qheaffo1_500.gif

Nem láttam azt a sorozatot, de tényleg elég fura így a kép alapján. Én azt nem értem, hogy miért erőltetik a koreai fiúknál ezt a göndör hajat...szerintem a göndör haj nem áll jól a pasiknak! ohmy.gif
2014. augusztus 01. 19:37 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.08.01. 18:53)
Nem láttam azt a sorozatot, de tényleg elég fura így a kép alapján. Én azt nem értem, hogy miért erőltetik a koreai fiúknál ezt a göndör hajat...szerintem a göndör haj nem áll jól a pasiknak!  ohmy.gif

No igen, a göndör hajat hagyják meg az öregasszonyoknak. rohog.gif Neki meg főleg nem áll jól.
Amúgy magát a sorozatot csak ajánlani tudom, igaz ez a lány fiú bőrben már unalmas, de ettől függetlenül tényleg nagyon jó kis sorozat. smileeee.gif
2014. szeptember 27. 11:23 #44
- törölt felhasználó -    
Na így kell sorozathoz trailer-t készíteni. _nevet.gif

Nagyon vártam, hogy kiderüljön a Misaeng szereplő listája és hála égnek Im Si Wan, Kang Ha Neul és Kang So Ra is elfogadták a szerep ajánlatokat.
2015. január 09. 23:27 #45
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Ki látta már az 51 részes Empress Ki című sorozatot? Én most tartok a 35. résznél és FERGETEGESEN jó...persze vannak benne hibák, de Ji Chang Wook, aki a császárt játssza elragadó....bekerült ezzel a szerepével a toplistám élmezőnyébe biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!