Teen Wolf: távozik az egyik főszereplő
2014. január 02. 12:10
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Amúgysem néztem...
2014. január 02. 12:44
Kérlek ne Dylan vagy Daniel menyjen:O Szerintem Holland vagy Tyler megy el, de remélem nem rontják el az egész sorozatot, ezekkel a szereplőkkel tökéletes, nem tudnám elképzelni valaki nélkül. Hát kénytelen leszek...
2014. január 02. 13:46
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
csak Pózit ne
2014. január 02. 15:42
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Remélem nem Daniel lesz az.:/
2014. január 02. 16:09
annyira félek, hogy Daniel lesz az. valamiért ilyen érzésem van, nem tudom miért ugh. :///
2014. január 02. 16:20
hát remélem, hogy az a valaki nem Holland vagy Daniel vagy Crystal, ők a kedvenceim... szerintem egyébként Tyler Hoechlin távozik...
2014. január 02. 19:34
már nagyon várom, és igazából nem érdekel ki az csak ne Tyler Posey legyen az!! <3
2014. január 02. 20:19
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
Kétlem, hogy Stiles lesz, szinte a hátán viszi a sorozatot. Hatalmas baklövés lenne kiírni, rengeteg nézőt elvesztenének(többekközt engem is). Posey főszereplő. Nekem Allison nem hiányozna, egyáltalán nem bírom. Dereket már a 3B-ből kirakták volna, ha ő lenne az, de visszajön. Hollandot nagyon féltem, de logikus lenne, hiszen Colton is elment, és így neki nem maradt párja, ráadásul szegényke nem valami hasznos
Majd meglátjuk.
2014. január 02. 21:01
|
|
florusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 182771 offline
|
Igazából remélem, hogy Allison lesz az, bár nem látok rá túl sok esély, hiszen ez a dolog Isaackel is elég új, ráadásul elég fontos szereplő. Scott alap, Stiles adja a poénok 90 százalékát, szóval nagyon félek, hogy Derek vagy Lydia lesz az illető. Igazából valószínűbb, hogy Lydia, mivel nem nagyon tudnak mit kezdeni vele, pedig nagyon jó karakter, sajnálnám.
2014. január 02. 21:52
Remélem, hogy nem Hoechlin megy el, mert akkor abbahagyom! Holland amúgy mintha mondott volna valamit a 4. évadról szóval nem hiszem, hogy ő menne, bár ki tudja... Szerintem amúgy Crystal vagy Daniel megy el, bár én már Posey-ra is gondoltam...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: